ProSport, premiat la „Gala Ioan Chirilă”

27 nov 2008 31 afişări Special
ProSport, premiat la „Gala Ioan Chirilă” ProSport, premiat la „Gala Ioan Chirilă”

Cea de-a patra ediţie a „Premiilor Ioan Chrilă”, considerată a fi gala Oscarurilor pentru presa sportivă din România, a prilejuit pentru ProSport obţinerea unuia dintre cele mai râvnite premii, „cel mai bun reporter al anului”. Titlul a revenit lui Andrei Nourescu, pentru reportajul realizat la Groznii, cu românii care joacă în Cecenia, dar şi pentru corespondenţele de la Olimpiadă.

Nourescu, 37 de ani, face parte din echipa care a fondat ziarul ProSport, în 1997, a fost prezent la cinci ediţii consecutive ale Jocurilor Olimpice şi este autorul a trei cărţi, dintre care una a fost premiată drept cea mai bună carte a anului, în 2005, de către APS.

Am avut onoarea să fiu coleg, la ProSport, cu Ioan Chirilă şi să învăţ multe din sfaturile sau criticile primite de la el. Premiul se datorează în egală măsură şi colegilor de la ProSport şi celor cu care am trăit pe viu, timp de o lună, Olimpiada de la Beijing”, a spus Nourescu la Gala Ioan Chirilă de miercuri seara.

Iată-i şi pe ceilalţi câştigători ai Premiilor:

Cronicarul anului: Cătălin Tolontan, Gazeta Sporturilor

Editorialistul Anului: Maria Andrieş, Gazeta Sporturilor

Fotoreporterul anului: Alex Nicodim, Gazeta Sporturilor

Comentatorul TV al anului: Bogdan Cosmescu, gsptv

Comentatorul radio al anului: Adrian Soare, Radio România

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.