Ploua infernal şi ei pedalau

1 iul 2013 862 afişări Special
Ploua infernal şi ei pedalau

„Cu bicicleta la munte“ a oferit organizatorilor, la retur, un moment impresionant: participanţii la eveniment au ajuns la sosire pe o vreme potrivnică

40 de participanţi au pedalat prin ploaie, duminică, aproape 35 de kilometri

Aceştia au refuzat propunerea organizatorilor evenimentului de a fi preluaţi de un autocar până la linia de sosire

Prima ediţie „Cu bicicleta la munte“, desfăşurată în weekend, nu a fost lipsită de încercări. Nici pentru participanţi, nici pentru organizatori. Dacă sâmbătă soarele şi Cota 1.000 au contribuit la apariţia crampelor, cârceilor şi accidentelor, duminică, la retur, ploaia şi vântul au transformat evenimentul într-un exemplu perfect al perseverenţei.

Lecţia ambiţiei

Aproape 40 de oameni au refuzat să se urce în autocar pentru a ajunge la Bucureşti, de la ultimul punct de alimentare, astfel că au pedalat 35 de kilometri printr-o ploaie venită de nicăieri, care a inundat străzi şi a readus, vreme de câteva ore bune, toamna în ţară: „Nu vrem să urcăm în autocar“, au spus participanţii la unison.
Uzi până la piele, aceştia au continuat drumul. Nu le-a păsat nici că era frig, nici că uneori nu vedeau la câţiva metri în faţa lor: „Nu am venit la eveniment ca să renunţăm tocmai acum“. Nu au făcut-o. Astfel, duminică, în jurul orei 17:00, organizatorii au învăţat încă o lecţie de viaţă: există ambiţie în fiecare dintre noi. Trebuie doar să plouă din când în când pentru ca aceasta să iasă la iveală.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.