Pedalează pentru Poli! Suporterii alb-violeţi vor face următoarea deplasare pe două roţi

27 sep 2012 1323 afişări Special
Pedalează pentru Poli! Suporterii alb-violeţi vor face următoarea deplasare pe două roţi no title

Timişorenii pregătesc o premieră în fotbalul românesc:vor merge în număr mare la următorul meci, fiecare dintre ei călare pe o bicicletă.

ASU Politehnica, echipa susţinută de suporterii timişoreni care nu agreează "proiectul Recaş", are o deplasare foarte scurtă în acest sfârşit de săptămână, la Giarmata Vii. Ca de obicei, galeria va fi alături de alb-violeţi, însă de această dată nu vor merge nici cu maşinile, nici cu autocarul,nici cu trenul.

Meciul se joacă sâmbătă, de la ora 17. Cu două ore şi jumătate mai devreme, suporterii se vor întâlni pe platforma TIMCO (Calea Circumvalaţiunii), de unde vor porni spre Giarmata, călare pe biciclete. Cine nu are bicicletă este sfătuit să închirieze una (tariful este 3 lei pe oră sau 15 lei pe zi). Fiecare fan este rugat să aibă la îndemână o eşarfă sau un fular violet, pentru ca şirul de sute de biciclete să fie colorat corespunzător.

L-au luat pe Nincsovics

Odată cu prima înfrângere suferită de ASU Poli în acest sezon (3-5 cu Racoviţa), a devenit destul de clar că alb-violeţii au nevoie de întăriri pentru ca echipa să devină cu adevărat favorită la promovarea în Liga a IV-a.
Primul nume nou apărut în echipa alb-violetă este Zoltan Nincsovics, fostul fotbalist al UMT-ului. Mijlocaşul de 34 de ani a semnat marţi cu echipa studenţească şi ar putea debuta pentru ASU Poli sâmbătă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.