Papa Francisc, ultima zi în România | Daniel Ghiţă se revoltă: "Cât costă toată vizita? Religia noastră nu e bună? Ne ploconim ca slugile în faţa sa"

2 iun 2019 24160 afişări Special
Papa Francisc, ultima zi în România | Daniel Ghiţă se revoltă: "Cât costă toată vizita? Religia noastră nu e bună? Ne ploconim ca slugile în faţa sa"

Papa Francisc e duminică la Blaj, în ultima zi a vizitei sale în România. Sfântul Părinte a fost la Bucureşti, Iaşi şi Blaj, acolo unde a ţinut Sfânta Liturghie, pe Câmpia Libertăţii. Suveranul Pontif a citit mesajul de beatificare a celor 7 episcopi români. Sute de mii de oameni au fost să-l vadă pe Papa, care astăzi va pleca spre Vatican. Însă, Daniel Ghiţă, considerat cel mai mare luptător K1 român, a avut un comentariu acid.    

"Toată ziua ne intoxicaţi cu venirea Papei in România.
Îl înjuram pe Patriarhul nostru ortodox, dar ne ploconim ca slugile in fata Papei care e catolic!
Cât costa toată vizita? Nu puteam construi o clinica pe banii ăştia ?
Care este scopul vizitei?
Prima data ati început campania împotriva Bisericii Ortodoxe Române cu slogane “ vrem spitale, nu catedrale”. Acum nu mai vreţi ? O campanie de a denigra Catedrala Mântuirii Neamului! Nu aveam voie sa avem aşa catedrala? Unde sunt toti eroii neamului nostru. Trebuie sa ne dispară şi religia?
Cine plateste paza, masinile? Din banii poporului? Stie cineva cat ne costa aceasta vizita a Papei in România?...Noi suntem creştini ortodocşi şi aşa o sa rămânem!...Fraţilor, nu va uitati religia creştin ortodoxa! Este unica care ne-a ţinut uniţi ( poporul român) şi încă ne mai tine uniti. Luaţi exemplul Bulgariei, de a nu permite ca preoţii ortodoxi sa se roage cu Papa! Nu va lăsaţi manipulaţi de campania ( electorala ) agresiva care se face pe toate posturile TV.
Acum, si religia noastra nu e buna?...Eu sunt român creştin ortodox, si aşa rămân până la moarte!"
, a scris Daniel Ghiţă pe contul său de facebook.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.