Mitică Dragomir, FAIL! Şeful LPF n-a reuşit să-l impună pe amicul Horaţiu Nicolau în afacerea inelelor publicitare

19 nov 2010 140 afişări Special
Mitică Dragomir, FAIL! Şeful LPF n-a reuşit să-l impună pe amicul Horaţiu Nicolau în afacerea inelelor publicitare Mitică Dragomir, FAIL! Şeful LPF n-a reuşit să-l impună pe amicul Horaţiu Nicolau în afacerea inelelor publicitare

Dumitru Dragomir a convocat ieri o Adunare Generală Extraordinară a LPF, cu un singur punct pe ordinea de zi. Horaţiu Nicolau, fost şef la Telesport şi prieten cu şeful Ligii, a prezentat o ofertă privind gestionarea inelelor publicitare de pe stadioane. Afacerea este controlată în acest moment de o firmă apropiată de FRF.

Şedinţa a început furtunos. Când a intrat în sală, Dinu Gheorghe a fost anunţat că nu poate reprezenta Rapidul. "Vamă" a fost suspendat două luni de LPF chiar în dimineaţa Adunării Generale, dar anunţat oficial la ora 14:00. "Nu m-a dat nimeni afară din sală, am plecat singur. Cineva i-a şoptit lui Dragomir că eu sunt în stare de suspendare, iar atunci s-a propus să se voteze dacă eu am dreptul să stau în sală fără a lua însă cuvântul sau să pot vota. Le-am spus că în aceste condiţii nu pot participa. Nu sunt ficus sau altă plantă", a explicat preşedintele giuleştenilor, cel considerat un apropiat al celor de la SEG, firma concurentă lui Nicolau.

Au refuzat oferta de 9 milioane

În spatele uşilor închise, Nicolau a încercat să-i convingă pe reprezentanţii cluburilor din Liga I cu oferta sa pentru gestiunea inelelor publicitare. Cum acest lucru nu a fost reuşit în această şedinţă, concluzia omului de afaceri a fost, conform martorilor: "Dacă nu se poate, nu se poate!". Dragomir a părăsit întrunirea la un moment dat, lăsându-l la pupitru pe avocatul LPF, Cătălin Ciubotă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.