Marţi, în ProSport: 19 milioane de euro, pierdute de Steaua

1 sep 2014 1802 afişări Special
Marţi, în ProSport: 19 milioane de euro, pierdute de Steaua

Numărul 37 al săptămânalului ProSport apare marţi, 2 septembrie, şi se distribuie exclusiv cu ediţia tipărită a cotidianului Ziarul Financiar.

În paginile săptămânalului, tipărit în condiţii grafice deosebite, vă prezentăm un material de excepţie: o analiză completă a eşecului Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor. Trupa lui Gâlcă a jucat la Sofia o partidă de 19 milioane de euro, dar din păcate pentru Szukala&Co aceasta a fost pierdută. Eşecul cu Ludogoreţ nu a costat-o pe campioană doar ieşirea din cea mai prestigioasă competiţie, dar şi pierderea unui bonus important, care ar fi asigurat bugetul clubului pe termen mediu şi lung. Există, e adevărat, consolarea numită Europa League, însă aceasta îi poate aduce Stelei profituri importante doar dacă românii câştigă trofeul.

Un alt material captivant are în prim plan modul în care tot mai multe stadioane - unele chiar din România - trec de la gazonul natural la iarba artificială. O variantă mai ieftină, dar foarte periculoasă pentru terenurile de fotbal. Gazonul sintetic a câştigat în ultimii ani tot mai mult teren în raport cu iarba naturală, iar ProSport vă prezintă avantajele şi dezavantajele fiecărei dintre suprafeţe.

Nu în ultimul rând, vă recomandăm un subiect legat de cel mai important eveniment al sfârşitului de săptămână în Bucureşti: Crossul Night Run, organziat de ProSport. Toţi cei 500 de participanţi care au luat sâmbătă seara startul la competiţia ajunsă deja la cea de-a treia ediţie au reuşit să termine traseul. Cursa - care a debutat la ora 21:30 - s-a desfăşurat într-un peisaj feeric (Podul Basarab) şi a garantat o serie de poveşti interesante, pe care vi le vom prezenta într-un material cu totul special.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.