Marian Rada aruncă bomba, chiar după victoria cu Steaua: "Când vă veţi da seama că la Rapid e totul fals..."

23 feb 2015 13554 afişări Special
Marian Rada aruncă bomba, chiar după victoria cu Steaua: "Când vă veţi da seama că la Rapid e totul fals..."

Rapid s-a impus în etapa a 18-a a Ligii 1, în deplasare, scor 1-0 (0-0), în derbyul cu Steaua, dar o reacţie surprinzătoare a survenit de la chiar unul dintre cei mai iubiţi giuleşteni, Marian Rada.

Fostul antrenor din Grant a postat luni seara pe pagina sa de facebook un mesaj care împrăştie confuzie: "Când vă veţi da seama că la Rapid totul e fals, va fi prea târziu", a scris Marian Rada. Adus de patronul Valerii Moraru în Giuleşti, Dinu Gheorghe a declanşat revoluţia la Rapid, acolo unde majoritatea jucătorilor au fost daţi afară. Cel poreclit "Vamă", plecat în cele din urmă, a insistat şi pentru staff-ul tehnic, astfel că antrenorul Cristi Pustai i-a luat locul lui Rada pe banca tehnică. Totuşi, fostului tehnician i se promisese o poziţie în organigrama clubului, având în vedere că a răspuns întotdeauna "prezent" când s-a apelat la serviciile sale, fie că a fost vorba de prima echipă sau de Rapid II.

6 de ani a petrecut Marian Rada în Giuleşti ca jucător (1983-1986 şi 1988-1991). Din 2008 el a făcut permanent parte din organigrama clubului, indiferent de poziţia pe care a ocupat-o

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.