MApN şi Steaua sunt în "război", dar s-au unit pentru o cauză nobilă. VIDEO | Armata i-a folosit pe Stanciu şi pe Pintilii pentru a face o surpriză unui soldat rănit în Irak

29 iul 2016 2939 afişări Special
MApN şi Steaua sunt în "război", dar s-au unit pentru o cauză nobilă. VIDEO | Armata i-a folosit pe Stanciu şi pe Pintilii pentru a face o surpriză unui soldat rănit în Irak

Într-o perioadă în care au fost sistate discuţiile publice între CSA Steaua şi FCSB-ul lui Becali, Armata dă un prim semn că a revenit la sentimente mai bune. Ministerul Apărării Naţionale a publicat pe contul oficial de Facebook un clip video în care Mihai Pintilii şi Nicuşor Stanciu, prezentaţi drept ”doi căpitani ai echipei Steaua”, îl vizitează pe plutonierul Daniel Porumb, cel care a fost rănit într-o misiune din Irak.

”Surpriză pentru eroul nostru Daniel Porumb! Chiar în aceste momente steliştii Mihai Pintilii şi Nicuşor Stanciu, cei doi căpitani ai echipei Steaua, oaspeţii surpriză, sună la uşa apartamentului plutonierului în retragere Daniel Porumb pentru a-l felicita la împlinirea celor 36 de ani! Născut în 1980, Daniel a fost rănit grav într-o misiune în Irak, în aprilie 2007, suferind un traumatism vertebro-medular cervical care îl ţine în scaunul cu rotile de 9 ani de zile. 9 ani în care zi de zi a luptat şi luptă cu demnitate, putere de caracter şi curaj cu acest crunt diagnostic, 9 ani in care nu a încetat să se bucure şi să se spere… Una dintre pasiunile cele mai mari ale lui Daniel este fotbalul iar când discutăm de fotbal …o singură echipă, Steaua Bucureşti!”, se arată în comunicatul MApN.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.