Leonard Doroftei, Marian Drăgulescu şi Monica Roşu vor participa la deschiderea Clubului Copiilor ”Mihai Eminescu”

24 mai 2019 337 afişări Special
Leonard Doroftei, Marian Drăgulescu şi Monica Roşu vor participa la deschiderea Clubului Copiilor ”Mihai Eminescu”

Trei nume ”grele” din sportul românesc vor participa la deschiderea oficială a Clubului Copiilor ”Mihai Eminescu”, festivitate ce va avea loc pe data de 30 mai 2019, în Bulevardul Pantelimon 301. Este vorba despre Leonard Doroftei, Marian Drăgulescu şi Monica Roşu.

”În cadrul festivităţii de deschidere, reprezentanţii administraţiei publice locale împreună cu  Leonard Doroftei, Marian Drăgulescu, Monica Roşu, Anca Serea şi Mihai Morar vor intra în dialog cu părinţii şi copiii din Sectorul 2 prezenţi în sală. Alături de aceştia vor mai participa la eveniment şi Giulia Anghelescu, Ela Crăciun, Oana Botezatu şi Georgiana Idriceanu. Evenimentul va fi urmat de un concert live susţinut de Nicole Cherry şi Andra Gogan, începând cu ora 18.00.

Centrul Cultural Mihai Eminescu le-a pregătit şi surprize tuturor copiilor prezenţi, care se vor putea bucura de sesiuni de face painting şi momente speciale cu clovni, baloane şi personaje din desene animate.  La Clubul Copiilor “Mihai Eminescu” au loc mai multe tipuri de activităţi educative, culturale şi sportive de care beneficiază în mod gratuit copiii care locuiesc în Sectorul 2 şi elevii care studiază în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din Sectorul 2.

În prezent aici se desfăşoară cursuri de canto muzică uşoară, canto muzică populară, cor, pian, chitară, tobe, balet, dansuri populare, pictură, actorie, gimnastică aerobică şi karate. Programul cursurilor şi activităţilor educative este unul dinamic, urmând a fi revizuit şi îmbunătăţit periodic, în funcţie de cerinţele şi necesităţile comunităţii locale din Sectorul 2 şi se va desfăşura pe parcursul întregului an”,
se arată în comunicatul emis de Centrul Cultural ”Mihai Eminescu”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.