Kokorin şi Mamaev au fost condamnaţi! Cât timp vor sta cei doi fotbalişti în spatele gratiilor, după ce au bătut un politician rus

8 mai 2019 22986 afişări Special
Kokorin şi Mamaev au fost condamnaţi! Cât timp vor sta cei doi fotbalişti în spatele gratiilor, după ce au bătut un politician rus
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Fotbalitşii Aleksandr Kokorin şi Pavel Mamaev au fost condamnaţi, miercuri, la închisoare cu executare, anunţă BBC. Cei doi au fost găsiţi vinovaţi după ce au bătut un politician rus pe nume Denis Pak. Kokorin va sta în spatele gratiilor 1 an şi 6 luni, iar Mamaev a primit 1 an şi 5 luni.

Cei doi se află din luna octombrie în spatele gratiilor, fiind reţinuţi pe toată durata procesului. Amândoi au fost găsiţi vinovaţi pentru huliganism. Anul trecut, cei doi l-au atacat pe politicianul Denis Pak, la o cafenea, în momentul în care acesta din urmă s-a plâns de zgomotul făcut de cei doi fotbalişti.

Conform unui raport al poliţiei din Moscova, Denis Pak a fost lovit în cap cu scaune şi a avut nevoie de îngrijiri medicale înainte de intervenţia forţelor de ordine: "Pak are un dinte rupt şi mai multe vânătăi pe faţă", au scris jurnaliştii ruşi la acel moment.

Kokorin şi Mamaev şi-au petrecut lunile de detenţie în temuta închisoare Butirka, locul în care, de-a lungul timpului, regimul totalitar rusesc şi-a trimis dizidenţii politici.

În timpul audierilor, Kokorin şi Mamaev au fost închişi în cuşti de sticlă şi păziţi de paznici înarmaţi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.