JURNAL | ZIUA ÎNTÂI Andrei Stoica scrie în ProSport înaintea galei de sâmbătă. "Azi l-am ţinut pentru prima oară în braţe pe Alexandru Constantin, băiatul meu de nota 10"

18 mai 2015 1703 afişări Special
JURNAL | ZIUA ÎNTÂI Andrei Stoica scrie în ProSport înaintea galei de sâmbătă. "Azi l-am ţinut pentru prima oară în braţe pe Alexandru Constantin, băiatul meu de nota 10"
  • Cei mai buni luptători români se vor confrunta la finalul acestei săptămâni (sâmbătă, 23 mai) în gala internaţională Superkombat, care va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti şi va fi transmisă în direct în 90 de ţări. (live pe sport.ro)
  • Legendarul Remy Bonjasky este invitat special la gala în care campionul mondial Superkombat, Andrei Stoica, îl va întâlni în meciul cap de afiş pe campionul mondial la muay-thai, francezul Thomas Alizier

Andrei Stoica a răspuns provocării  ProSport şi a acceptat să ţină timp de cinci zile un jurnal în care îşi va expune gândurile pentru fanii sporturilor de contact şi pentru cititorii www.prosport.ro. Prima zi a jurnalului iniţiat e centrată pe un eveniment special petrecut în viaţa luptătorului bucureştean.

18 mai - Este ora 10 seara şi mă încearcă o mulţime de gânduri. Azi l-am ţinut pentru prima oară în braţe pe Alexandru Constantin, băiatul meu de nota 10 care a venit ieri pe lume. Am primit o mulţime de mesaje de felicitare, numai pe facebook peste 1.500. Alexandru e taur, ca şi mine. Sunt însă şi puţin trist. Celălalt băieţel, Albert, care va împlini curând doi ani, e internat de două zile la un al spital fiindcă a făcut o inflamaţie în gât, aşa că sentimentele sunt contradictorii. Nu e ceea ce aş fi vrut chiar acum în săptămâna galei.

Am avut o zi dificilă, m-am trezit de la 7 fiindcă am avut de rezolvat diverse treburi la spital, însă nu pot să îmi neglijez antrenamentul. Am făcut o serie de palmare în aer liber cu antrenorii Andrei Mircea şi Iulian Surlariu, iar apoi am avut sac timp de 30 de minute.

Fiind săptămâna galei, antrenamentele sunt mai scurte, dar în viteză. Acum, seara, împreună cu antrenorul principal Alin Panaite am făcut o nouă analiză a adversarului meu de sâmbătă, de la Polivalentă. Thomas Alizier e campion mondial de muay thai, însă are un stil curat în care nu abuzează de clinciuri, aşa că va ieşi un meci spectaculos. M-am antrenat din greu în ultima perioadă, aşa că sunt încrezător că îl voi învinge. În minte, acum, am trei lucruri. Meciul de sâmbătă, Andra şi Alex, dar şi pe Albert. Trebuie să mă bag la culcare. Dimineaţă am antrenament de condiţionare fizică, preparatorul Florin Tască mă pune la treabă fiindcă trebuie să mai slăbesc cam 3 kilograme până sâmbătă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.