Judecătorii au respins cererea de eliberare a lui Gigi Becali pentru trei luni! Când se va lua o decizie în privinţa contopirii pedepselor

19 iun 2013 9572 afişări Special
Judecătorii au respins cererea de eliberare a lui Gigi Becali pentru trei luni! Când se va lua o decizie în privinţa contopirii pedepselor

UPDATE 11:52 O decizie în privinţa contopirii pedepselor lui Gigi Becali se va lua pe 27 iunie. Judecătorii au amânat hotărârea pentru această dată.


UPDATE: 10:30 Cererea lui Becali de a i se întrerupe pedeapsa pentru a-şi rezolva afacerile a fost respinsă de judecători.

Becali şi avocaţii săi au dreptul să facă recurs, astfel că decizia finală va fi luată, cel mai probabil săptămâna viitoare, la Curtea de Apel Bucureşti.

În următoarele zeci de minute, Becali va reveni în sală pentru cea de-a doua cerere depusă - cea de contopire a pedepselor. Patronul din Ghencea şi avocaţii săi speră ca pedeapsa finală să fie una cu suspendare, sub supraveghere.

Cea de-a doua cerere va fi analizată de un alt complet de judecată. Unul dintre magistraţii care va analiza această solicitare a lui Becali decidea în urmă cu mai mulţi ani eliberarea lui Becali în "Dosarul Sechestrării".


Gigi Becali a cerut să fie elibertat temporar din penitenciar pentru a se putea ocupa de afacerile pe care le are şi să-şi poată întreţine familia. Perioada maximă pentru care poate fi eliberat, dacă cererea sa va fi aprobată, este de trei luni.

Tribunalul Bucureşti va da o decizie astăzi în acest caz după ce luni a amânat luarea unei hotărâri. Procurorul de şedinţă a susţinut atunci că nu există niciun motiv ca Becali să fie eliberat.

De asemenea, astăzi Gigi Becali va afla dacă îi vor fi contopite pedepsele în cele trei dosare pe care le are. Becali a fost condamnat la trei ani cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, a primit trei ani cu suspendare în cazul sechestrării de persoane, iar în dosarul "Valiza" a primit o condamnare de trei ani cu executare.

Rămâi pe www.prosport.ro pentru detalii!
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.