Iorgulescu, mason? Pe site-ul LPF a fost publicat un document incendiar despre economia lumii, populația României și cursul secret euro-dolar. Islanda are cel mai mare PIB din Europa, Liechtenstein surclasează Germania iar România are, în realitate, peste 22 de milioane de locuitori

Autor: Matei Udrea Publicat: 30 Jan. 2015, 15:12 Actualizat: 30 Jan. 2015, 18:01 Special

Sub titulatura aparent explicativă „Măsuri pentru revitalizarea fotbalului profesionist din România”, pe site-ul LPF a fost dat publicității un document de-a dreptul incendiar, de natură să zguduie din temelii tot ceea ce se știa, până acum, despre lume și despre științele exacte.

PDF-ul, un material stufos, plin de grafice și cifre, a ascuns dibaci, între formulări menite, la prima vedere, să justifice reducerea numărului de echipe din Liga 1, dezvăluiri cutremurătoare despre situația reală a economiei mondiale. Pe pagina 8 a prezentării, titlul dilematic „De ce un alt format la Liga 1?” acoperă un grafic năucitor. Conform datelor pe care le deține Gino Iorgulescu, Islanda a devenit cea mai puternică economie din Europa, cu un PIB de 632.200 de miliarde de euro! Micuțul stat-insulă din nordul Atlanticului, intrat în faliment în 2008 și redresat spectaculos fără să apeleze la devalizarea economiilor populației pentru a salva băncile, ar fi, dezvăluie Iorgulescu, mult mai puternic decât și-ar putea imagina cineva, depășind de departe inclusiv economia SUA, care, conform FMI, ar fi avut în 2013 un PIB de numai 17.512 miliarde de dolari.

Austriecii, adevărații săraci ai Europei

Cei care cred că lucrurile nu sunt ceea ce par și mizează pe teoria conspirației sunt confirmați de documentele publicate de Iorgulescu pe site-ul LPF, pentru că versiunea oficială a FMI pretinde că, în 2013, Islanda avea un PIB de numai 14,6 miliarde de dolari.


Graficul cutremurător al lui Gino: țările nordice sunt stăpânele lumii. Grecii o duc, așa cum bănuiam cu toții, binișor. În schimb, austriecii și celelalte țări mediteraneene – Cipru, Italia, Spania, Malta – se afundă tot mai mult în sărăcie. Sursa: www.lpf.ro

În fapt, nimic din ceea ce se știa până acum nu pare să fie real. Graficul lui Iorgulescu arată că România are un PIB de 131.579 miliarde de euro și surclasează țări precum Franța („doar” 2.032 miliarde de euro), Marea Britanie (1.993 miliarde de euro) și Italia (1.567 miliarde de euro). Mai mult, Principatul Liechtenstein, cu 160 de kilometri pătrați și 37.000 de locuitori, ar avea un PIB fabulos, 6.185 miliarde de euro, de aproape trei ori mai mult decât Germania (2.666 miliarde de euro), țara despre care se credea că este motorul economiei europene! Conform aceluiași grafic, săracii Europei ar fi, în realitate, austriecii, cu un PIB de numai 307 miliarde de euro.

Cursul secret euro-dolar: mult mai mic decât cel publicat oficial de BNR

Explicabil, având în vedere incredibilele dezvăluiri, șeful LPF a păstrat confidențialitatea surselor din care a obținut aceste informații. Subtil, pe pagina anterioară a nemaipomenitului grafic ni se sugerează că este ceva în neregulă cu versiunea oficială pe care organismele financiare mondiale ne-o prezintă despre lume. Sunt publicate, de data aceasta, cifrele date publicității de Banca Mondială despre PIB-ul României în 2013: 189,64 miliarde de dolari, care ar fi însemnat la data respectivă, scrie documentul de pe site-ul LPF, 163,78 miliarde de euro.


Sub aparența unor date banale se ascund informații uimitoare: cursul euro-dolar ar fi, potrivit LPF, cu totul altul față de cel anunțat de BNR.
Sursa: www.lpf.ro

Și în această ultimă informație se ascunde o dezvăluire despre cursul secret euro-dolar, cu totul altul decât cel pe care-l știu oamenii de rând. Astfel, dacă împărțim datele oferite de Iorgulescu (189 de miliarde de dolari la 163 de miliarde de euro), aflăm că, în 2013, paritatea reală dolar-euro a fost de 1,157 la 1, deși BNR, de exemplu, pe 21 iunie 2013 cota euro la 4,5209 lei, iar dolarul – la 3,4179 lei, deci un raport mult mai mare (1,322 dolari pentru 1 euro).

Numărul real al locuitorilor României: 22,48 milioane, cu peste 2,3 milioane mai mulți decât datele oficiale

O revelație pentru noi conține un alt grafic din documentul lui Iorgulescu: pe pagina 6 a prezentării sunt publicate cifrele despre situația populației din România. Aflăm că la recensământul din 2011 ni s-a spus că am fi 20.121.641 de locuitori. Alăturat, este prezentată însă populația împărțită pe regiuni: 4.960.937 în Nord-Vest, 3.302.217 în Nord-Est, 3.136.446 în Sud-Muntenia, 2.545.923 în Sud-Est, 2.360.805 în Centru, 2.272.163 în București-Ilfov, 2.075.642 în Sud-Vest, 1.828.313 în Vest: în total, 22.482.446 de locuitori, cu 2.360.805 mai mulți decât cifra comunicată oficial de autoritățile statului!


Datele lui Iorgulescu și ale oamenilor săi arată că, în realitate, am fi cu peste 2 milioane mai mulți decât ni s-a spus. Șeful LPF lasă fără răspuns întrebarea care se naște de aici: de ce ni se ascunde adevărul? Sursa: www.lpf.ro

De altfel, datele prezentate pe site-ul LPF sugerează că nici precedentul recensământ, făcut în 2002, n-ar fi fost tocmai curat: totalul de 21.680.974 de locuitori consemnat pe prima coloană a graficului este cu 5.504 persoane mai mic decât suma locuitorilor defalcată pe cele opt regiuni.

Eroare, complot sau planul unei organizații secrete?

Scufundate într-o mare de alte grafice, tabele și clasamente aparent inutile, cifrele de mai sus dau de gândit. Știut fiind profesionalismul lui Gino Iorgulescu și al echipei sale de experți adusă la LPF, posibilitatea unei erori este scăzută. Mai plauzibile rămân alte câteva posibile explicații. O ipoteză ar fi că informațiile au fost strecurate pe site de indivizi malefici, dornici să-i facă rău actualului președinte, dar și fotbalului românesc în general (teză pe care Iorgulescu a mai vehiculat-o de câteva ori de la venirea sa în funcție, amenințând chiar că îi va da în vileag pe complotiști la momentul oportun). O alta ar fi însă că Iorgulescu are, pur și simplu, acces la surse secrete de informație și a ales această metodă de a face publice niște date menite să zguduie din temelii percepția publică despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în lume.


Baronul Jacob Rothschild (78 de ani), exponentul celei mai bogate și influente familii din istorie, este acuzat de cei care cred în
teoria conspirației că face parte din guvernul invizibil care conduce planeta și ascunde adevărul de oamenii de rând.
Datele furnizate pe site-ul LPF ar putea să alimenteze suspiciunile

 

În acest ultim caz, nu există nicio dovadă publică și oficială, dar se ridică totuși întrebarea legitimă dacă actualul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal ar putea face parte dintr-una din celebrele organizații secrete care au schimbat cursul evenimentelor de-a lungul istoriei: masoneria, Illuminati, cavalerii templieri sau, de ce nu, chiar enigmaticul Ordin al Rozicrucienilor.

UPDATE 16:20 După apariția textului din ProSport, fisierul PDF cu cele 31 de pagini doldora de informații exclusive a dispărut de pe site-ul LPF (ÎL PUTEȚI DESCĂ‚RCA DE AICI). Documentul a fost public 48 de ore (în perioada 28-30 ianuarie), iar eliminarea s-a făcut, după toate aparențele, în pripă și nu de către administratori, deoarece textul introductiv, care anunță dezvăluirile, a rămas intact: „Conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal își dorește ca fotbalul românesc să fie caracterizat de transparență și profesionalism, motiv pentru care în continuare veți regăsi prezentarea și măsurile propuse de președintele Gino Iorgulescu cluburilor din prima ligă”.


Documentul care conținea cutremurătoarele dezvăluiri a fost scos de pe site-ul LPF după ce a fost remarcat în ProSport, sugerând fie o eroare din partea autorilor, fie că, într-adevăr, complotiștii care-i vor răul lui Iorgulescu i-au mai dat acestuia o lovitură, împiedicându-l să aducă adevărul la cunoștința opiniei publice. Sursa: www.lpf.ro

 

 

 

Autor: Matei Udrea Publicat: 30 Jan. 2015, 15:12 Actualizat: 30 Jan. 2015, 18:01 Special
Pe aceeași temă
Vulpița, OUT de la Acces Direct! Kanal D a "furat-o" de la Antena 1?!
Vulpița, OUT de la Acces Direct! Kanal D a "furat-o" de la Antena 1?!
Păţania unui amorezat care voia o casă cu iubita. Cum a rămas bărbatul fără banii câştigaţi la muncă, în Suedia
Păţania unui amorezat care voia o casă cu iubita. Cum a rămas bărbatul fără banii câştigaţi la muncă, în Suedia
Video înspăimântător! Un student din Iaşi ameninţă cu moartea un profesor
Video înspăimântător! Un student din Iaşi ameninţă cu moartea un profesor
Festivalul masinilor de sute de mii de euro in parcarea FCSB! Cum au venit azi la meci Coman, Man, Tanase si restul vedetelor lui Becali!
Festivalul masinilor de sute de mii de euro in parcarea FCSB! Cum au venit azi la meci Coman, Man, Tanase si restul vedetelor ...
Mărimea medie a penisului: de câţi centimetri e nevoie să satisfaci o femeie?
Mărimea medie a penisului: de câţi centimetri e nevoie să satisfaci o femeie?
Au arătat tot fără inhibiții! Topul celor mai apetisanți sâni de vedete din România
Au arătat tot fără inhibiții! Topul celor mai apetisanți sâni de vedete din România
Salariu de barman în staţiunea Mamaia. „De asta vă treziţi în iulie că nu aveţi personal”
Salariu de barman în staţiunea Mamaia. „De asta vă treziţi în iulie că nu aveţi personal”
Decizie în cazul Caracal!  Ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă!
Decizie în cazul Caracal! Ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă!
O PROSTITUATĂ a sunat la ambulanţă pentru un caz de ''penis captivus''. Ce s-a întâmplat cu clientul ei chiar în toiul ACŢIUNII- VIDEO
O PROSTITUATĂ a sunat la ambulanţă pentru un caz de ''penis captivus''. Ce s-a întâmplat cu clientul ei chiar în toiul ...
"Florin Zamfirescu A MURIT!" Stirea care a socat Romania a avut o reactie imediata! " Va multumesc pentru anunt😲"
Anunț fără precedent în Europa. Patru puteri europene s-au unit. Este alianța momentului
Anunț fără precedent în Europa. Patru puteri europene s-au unit. Este alianța momentului
Gestul lui Donald Trump la prima apariție publică după izbucnirea conflictelor violente din SUA. Ce s-a întâmplat cu Melania
Gestul lui Donald Trump la prima apariție publică după izbucnirea conflictelor violente din SUA. Ce s-a întâmplat cu ...
ULTIMĂ ORĂ. Ce se întâmplă între China şi România? Beijingul a provocat României cel mai mare DEFICIT. Dezvăluiri despre dependenţa faţă de chinezi
ULTIMĂ ORĂ. Ce se întâmplă între China şi România? Beijingul a provocat României cel mai mare DEFICIT. Dezvăluiri ...
Heidi Klum, complet dezbrăcată în izolare. Cum îşi încântă soţul mai tânăr cu 16 ani
Heidi Klum, complet dezbrăcată în izolare. Cum îşi încântă soţul mai tânăr cu 16 ani
Este incredibil cât au ajuns să coste mașinile second-hand în Germania! Nimeni nu le mai vrea, dar samsarii noștri fac un profit URIAȘ!
Este incredibil cât au ajuns să coste mașinile second-hand în Germania! Nimeni nu le mai vrea, dar samsarii noștri fac ...
O senatoare a făcut ceva șocant pe Zoom. Credea că a închis camera
O senatoare a făcut ceva șocant pe Zoom. Credea că a închis camera
GALERIE FOTO În cel mai rece oraş de pe Pământ stripteuzele livrează mâncare
GALERIE FOTO În cel mai rece oraş de pe Pământ stripteuzele livrează mâncare
Viorica de la Clejani, strigăt disperat: “Nu vreau să se omoare“
Viorica de la Clejani, strigăt disperat: “Nu vreau să se omoare“
Noi detalii ce au șocat o lume întreagă au ieșit la iveală! Familia Regală, implicată în moartea Prințesei Diana! Aceștia au vrut să o reducă la tăcere. Cu ce voia Prințesa să îi dea în vileag
Noi detalii ce au șocat o lume întreagă au ieșit la iveală! Familia Regală, implicată în moartea Prințesei Diana! ...
Smiley a ținut să se afle de la el! Veste bună! Ce a declarat despre relația cu Gina Pistol. Fanii, în culmea fericirii
Smiley a ținut să se afle de la el! Veste bună! Ce a declarat despre relația cu Gina Pistol. Fanii, în culmea fericirii
OMS şi mai mulţi specialişti avertizează: Nu există dovezi care să demonstreze că virusul îşi pierde din putere
OMS şi mai mulţi specialişti avertizează: Nu există dovezi care să demonstreze că virusul îşi pierde din putere
FOTO / Imagine emoționantă cu Vulpița îmbrățișându-și fiica! Tânăra și-a revăzut fetița după o lungă perioadă. ”O iubesc”
FOTO / Imagine emoționantă cu Vulpița îmbrățișându-și fiica! Tânăra și-a revăzut fetița după o lungă perioadă. ...
Un accident grav s-a produs în Botoșani, peste 150 de persoane. VEZI VIDEO cu impactul devastator
Un accident grav s-a produs în Botoșani, peste 150 de persoane. VEZI VIDEO cu impactul devastator
Vedetele din toată lumea reacţionează după moartea lui George Floyd
Vedetele din toată lumea reacţionează după moartea lui George Floyd
Nu le mai vrea nimeni? Zeci de mașini electrice au fost aruncate la gunoi!
Nu le mai vrea nimeni? Zeci de mașini electrice au fost aruncate la gunoi!
Actrița a devenit mamă la 55 de ani! Iubita ei, o celebră scriitoare, a născut un băiețel. Prima imagine cu micuțul
Actrița a devenit mamă la 55 de ani! Iubita ei, o celebră scriitoare, a născut un băiețel. Prima imagine cu micuțul
Viorica de la Clejani, mesaj disperat despre Margherita! Se teme să nu se sinucidă: 'Dacă face ca Mădălina Manole? Dacă îmi moare fata eu ce fac?"
Viorica de la Clejani, mesaj disperat despre Margherita! Se teme să nu se sinucidă: 'Dacă face ca Mădălina Manole? Dacă ...