Iorgulescu, mason? Pe site-ul LPF a fost publicat un document incendiar despre economia lumii, populația României și cursul secret euro-dolar. Islanda are cel mai mare PIB din Europa, Liechtenstein surclasează Germania iar România are, în realitate, peste 22 de milioane de locuitori

Autor: Matei Udrea Publicat: 30 Jan. 2015, 15:12 Actualizat: 30 Jan. 2015, 18:01 Special

Sub titulatura aparent explicativă „Măsuri pentru revitalizarea fotbalului profesionist din România”, pe site-ul LPF a fost dat publicității un document de-a dreptul incendiar, de natură să zguduie din temelii tot ceea ce se știa, până acum, despre lume și despre științele exacte.

PDF-ul, un material stufos, plin de grafice și cifre, a ascuns dibaci, între formulări menite, la prima vedere, să justifice reducerea numărului de echipe din Liga 1, dezvăluiri cutremurătoare despre situația reală a economiei mondiale. Pe pagina 8 a prezentării, titlul dilematic „De ce un alt format la Liga 1?” acoperă un grafic năucitor. Conform datelor pe care le deține Gino Iorgulescu, Islanda a devenit cea mai puternică economie din Europa, cu un PIB de 632.200 de miliarde de euro! Micuțul stat-insulă din nordul Atlanticului, intrat în faliment în 2008 și redresat spectaculos fără să apeleze la devalizarea economiilor populației pentru a salva băncile, ar fi, dezvăluie Iorgulescu, mult mai puternic decât și-ar putea imagina cineva, depășind de departe inclusiv economia SUA, care, conform FMI, ar fi avut în 2013 un PIB de numai 17.512 miliarde de dolari.

Austriecii, adevărații săraci ai Europei

Cei care cred că lucrurile nu sunt ceea ce par și mizează pe teoria conspirației sunt confirmați de documentele publicate de Iorgulescu pe site-ul LPF, pentru că versiunea oficială a FMI pretinde că, în 2013, Islanda avea un PIB de numai 14,6 miliarde de dolari.


Graficul cutremurător al lui Gino: țările nordice sunt stăpânele lumii. Grecii o duc, așa cum bănuiam cu toții, binișor. În schimb, austriecii și celelalte țări mediteraneene – Cipru, Italia, Spania, Malta – se afundă tot mai mult în sărăcie. Sursa: www.lpf.ro

În fapt, nimic din ceea ce se știa până acum nu pare să fie real. Graficul lui Iorgulescu arată că România are un PIB de 131.579 miliarde de euro și surclasează țări precum Franța („doar” 2.032 miliarde de euro), Marea Britanie (1.993 miliarde de euro) și Italia (1.567 miliarde de euro). Mai mult, Principatul Liechtenstein, cu 160 de kilometri pătrați și 37.000 de locuitori, ar avea un PIB fabulos, 6.185 miliarde de euro, de aproape trei ori mai mult decât Germania (2.666 miliarde de euro), țara despre care se credea că este motorul economiei europene! Conform aceluiași grafic, săracii Europei ar fi, în realitate, austriecii, cu un PIB de numai 307 miliarde de euro.

Cursul secret euro-dolar: mult mai mic decât cel publicat oficial de BNR

Explicabil, având în vedere incredibilele dezvăluiri, șeful LPF a păstrat confidențialitatea surselor din care a obținut aceste informații. Subtil, pe pagina anterioară a nemaipomenitului grafic ni se sugerează că este ceva în neregulă cu versiunea oficială pe care organismele financiare mondiale ne-o prezintă despre lume. Sunt publicate, de data aceasta, cifrele date publicității de Banca Mondială despre PIB-ul României în 2013: 189,64 miliarde de dolari, care ar fi însemnat la data respectivă, scrie documentul de pe site-ul LPF, 163,78 miliarde de euro.


Sub aparența unor date banale se ascund informații uimitoare: cursul euro-dolar ar fi, potrivit LPF, cu totul altul față de cel anunțat de BNR.
Sursa: www.lpf.ro

Și în această ultimă informație se ascunde o dezvăluire despre cursul secret euro-dolar, cu totul altul decât cel pe care-l știu oamenii de rând. Astfel, dacă împărțim datele oferite de Iorgulescu (189 de miliarde de dolari la 163 de miliarde de euro), aflăm că, în 2013, paritatea reală dolar-euro a fost de 1,157 la 1, deși BNR, de exemplu, pe 21 iunie 2013 cota euro la 4,5209 lei, iar dolarul – la 3,4179 lei, deci un raport mult mai mare (1,322 dolari pentru 1 euro).

Numărul real al locuitorilor României: 22,48 milioane, cu peste 2,3 milioane mai mulți decât datele oficiale

O revelație pentru noi conține un alt grafic din documentul lui Iorgulescu: pe pagina 6 a prezentării sunt publicate cifrele despre situația populației din România. Aflăm că la recensământul din 2011 ni s-a spus că am fi 20.121.641 de locuitori. Alăturat, este prezentată însă populația împărțită pe regiuni: 4.960.937 în Nord-Vest, 3.302.217 în Nord-Est, 3.136.446 în Sud-Muntenia, 2.545.923 în Sud-Est, 2.360.805 în Centru, 2.272.163 în București-Ilfov, 2.075.642 în Sud-Vest, 1.828.313 în Vest: în total, 22.482.446 de locuitori, cu 2.360.805 mai mulți decât cifra comunicată oficial de autoritățile statului!


Datele lui Iorgulescu și ale oamenilor săi arată că, în realitate, am fi cu peste 2 milioane mai mulți decât ni s-a spus. Șeful LPF lasă fără răspuns întrebarea care se naște de aici: de ce ni se ascunde adevărul? Sursa: www.lpf.ro

De altfel, datele prezentate pe site-ul LPF sugerează că nici precedentul recensământ, făcut în 2002, n-ar fi fost tocmai curat: totalul de 21.680.974 de locuitori consemnat pe prima coloană a graficului este cu 5.504 persoane mai mic decât suma locuitorilor defalcată pe cele opt regiuni.

Eroare, complot sau planul unei organizații secrete?

Scufundate într-o mare de alte grafice, tabele și clasamente aparent inutile, cifrele de mai sus dau de gândit. Știut fiind profesionalismul lui Gino Iorgulescu și al echipei sale de experți adusă la LPF, posibilitatea unei erori este scăzută. Mai plauzibile rămân alte câteva posibile explicații. O ipoteză ar fi că informațiile au fost strecurate pe site de indivizi malefici, dornici să-i facă rău actualului președinte, dar și fotbalului românesc în general (teză pe care Iorgulescu a mai vehiculat-o de câteva ori de la venirea sa în funcție, amenințând chiar că îi va da în vileag pe complotiști la momentul oportun). O alta ar fi însă că Iorgulescu are, pur și simplu, acces la surse secrete de informație și a ales această metodă de a face publice niște date menite să zguduie din temelii percepția publică despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în lume.


Baronul Jacob Rothschild (78 de ani), exponentul celei mai bogate și influente familii din istorie, este acuzat de cei care cred în
teoria conspirației că face parte din guvernul invizibil care conduce planeta și ascunde adevărul de oamenii de rând.
Datele furnizate pe site-ul LPF ar putea să alimenteze suspiciunile

 

În acest ultim caz, nu există nicio dovadă publică și oficială, dar se ridică totuși întrebarea legitimă dacă actualul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal ar putea face parte dintr-una din celebrele organizații secrete care au schimbat cursul evenimentelor de-a lungul istoriei: masoneria, Illuminati, cavalerii templieri sau, de ce nu, chiar enigmaticul Ordin al Rozicrucienilor.

UPDATE 16:20 După apariția textului din ProSport, fisierul PDF cu cele 31 de pagini doldora de informații exclusive a dispărut de pe site-ul LPF (ÎL PUTEȚI DESCĂ‚RCA DE AICI). Documentul a fost public 48 de ore (în perioada 28-30 ianuarie), iar eliminarea s-a făcut, după toate aparențele, în pripă și nu de către administratori, deoarece textul introductiv, care anunță dezvăluirile, a rămas intact: „Conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal își dorește ca fotbalul românesc să fie caracterizat de transparență și profesionalism, motiv pentru care în continuare veți regăsi prezentarea și măsurile propuse de președintele Gino Iorgulescu cluburilor din prima ligă”.


Documentul care conținea cutremurătoarele dezvăluiri a fost scos de pe site-ul LPF după ce a fost remarcat în ProSport, sugerând fie o eroare din partea autorilor, fie că, într-adevăr, complotiștii care-i vor răul lui Iorgulescu i-au mai dat acestuia o lovitură, împiedicându-l să aducă adevărul la cunoștința opiniei publice. Sursa: www.lpf.ro

 

 

 

Autor: Matei Udrea Publicat: 30 Jan. 2015, 15:12 Actualizat: 30 Jan. 2015, 18:01 Special
Pe aceeași temă
"Am vomitat de spaimă" Cutremur în lumea interlopă din România!
„Regina a murit“: mesajul distribuit ca o glumă care s-a dovedit unul cât se poate de serios
„Regina a murit“: mesajul distribuit ca o glumă care s-a dovedit unul cât se poate de serios
INCREDIBIL! Ce s-a gasit in BUNCARUL SECRET al lui Ceausescu! Descoperirea care a UIMIT Romania
INCREDIBIL! Ce s-a gasit in BUNCARUL SECRET al lui Ceausescu! Descoperirea care a UIMIT Romania
Ludovic Orban a eliberat din funcţia de consilier de stat o fină a lui Liviu Dragnea
Ludovic Orban a eliberat din funcţia de consilier de stat o fină a lui Liviu Dragnea
Este in pericol postul lui Bogdan Vintila? Care este situatia dupa revenirea lui Mihai Stoica! Ce spune managerul FCSB
Este in pericol postul lui Bogdan Vintila? Care este situatia dupa revenirea lui Mihai Stoica! Ce spune managerul FCSB
Cum fac amor sârboaicele. Orice bărbat înnebunește! Practica sexuală care șochează!
Cum fac amor sârboaicele. Orice bărbat înnebunește! Practica sexuală care șochează!
A luat LA TEST un Audi de peste 70.000 de euro și l-a făcut DAUNĂ TOTALĂ. Cine se afla la volan?
A luat LA TEST un Audi de peste 70.000 de euro și l-a făcut DAUNĂ TOTALĂ. Cine se afla la volan?
Corina Creţu, dezvăluiri despre cum controla Dragnea guvernul în 2017. „Mi-a spus: «Trebuie să vorbesc cu Liviu»“
Corina Creţu, dezvăluiri despre cum controla Dragnea guvernul în 2017. „Mi-a spus: «Trebuie să vorbesc cu Liviu»“
Veste TRISTĂ: Încă un mare actor a MURIT. DOLIU în lumea artistică. Era unul dintre cei mai îndrăgiţi
Veste TRISTĂ: Încă un mare actor a MURIT. DOLIU în lumea artistică. Era unul dintre cei mai îndrăgiţi
Cazul care ŞOCHEAZĂ medicina. Are un penis de 4,3 kg şi poate face multe - VIDEO
Cazul care ŞOCHEAZĂ medicina. Are un penis de 4,3 kg şi poate face multe - VIDEO
S-a terminat cu petrecerile la bloc, muzica tare sau vecinii gălăgioşi: Amenzile cresc la MII DE EURO, iar cei care deranjează primesc sute de ore de muncă în folosul comunităţii
S-a terminat cu petrecerile la bloc, muzica tare sau vecinii gălăgioşi: Amenzile cresc la MII DE EURO, iar cei care deranjează ...
Se face transferul. Ionuţ Radu pleacă de la Genoa:
Se face transferul. Ionuţ Radu pleacă de la Genoa: "Antrenorul îl urmărea de foarte mult timp"
USR şi-a desemnat candidatul! Cine vrea să-i ia locul Gabrielei Firea
USR şi-a desemnat candidatul! Cine vrea să-i ia locul Gabrielei Firea
Cu câți bărbați s-a culcat Bianca Drăgușanu, de când a devenit celebră
Cu câți bărbați s-a culcat Bianca Drăgușanu, de când a devenit celebră
Ce se întâmplă în corpul unui bărbat când are orgasm
Ce se întâmplă în corpul unui bărbat când are orgasm
Doliu! A murit un actor CELEBRU. Il PLANGE o lume intreaga
Doliu! A murit un actor CELEBRU. Il PLANGE o lume intreaga
Bombă în showbiz! Bendeac și Delia, prinși sărutându-se pe gură
Bombă în showbiz! Bendeac și Delia, prinși sărutându-se pe gură
De sezon! Cum deszăpezeşti maşina în câteva secunde, fără să te uzi sau murdăreşti. Soluţia INCREDIBILĂ a acestui şofer s-a viralizat [VIDEO]
De sezon! Cum deszăpezeşti maşina în câteva secunde, fără să te uzi sau murdăreşti. Soluţia INCREDIBILĂ a acestui ...
Patru bărbaţi acuzaţi de viol în grup şi crimă, ucişi de poliţie „în timpul reconstituirii”. Localnicii au sărbătorit moartea lor cu focuri de artificii
Patru bărbaţi acuzaţi de viol în grup şi crimă, ucişi de poliţie „în timpul reconstituirii”. Localnicii au sărbătorit ...
Carmen Harra, anunţ-şoc după ce „a dat” preşedintele României: „E mai aproape decât credeam! Va fi măcel!”
Carmen Harra, anunţ-şoc după ce „a dat” preşedintele României: „E mai aproape decât credeam! Va fi măcel!”
Mercur în Săgetător! Vin ZILE GRELE pentru 3 zodii
Mercur în Săgetător! Vin ZILE GRELE pentru 3 zodii
A fost considerată cea mai sexy femeie din lume, dar astăzi a ajuns de nerecunoscut. Și-a distrus fața cu operațiile estetice
A fost considerată cea mai sexy femeie din lume, dar astăzi a ajuns de nerecunoscut. Și-a distrus fața cu operațiile ...
SOC! A fost surprins de mana cu o alta femeie, iar acum a facut primele declaratii! Mesajul public catre sotia sa a facut inconjurul internetului
SOC! A fost surprins de mana cu o alta femeie, iar acum a facut primele declaratii! Mesajul public catre sotia sa a facut ...
ATUNCI ŞI ACUM | Cât de mult s-a transformat fetiţa care a ridicat România în picioare. O mai recunoşti? Cum arăta acum 20 de ani
ATUNCI ŞI ACUM | Cât de mult s-a transformat fetiţa care a ridicat România în picioare. O mai recunoşti? Cum arăta ...
Cât costă noul Volkswagen Golf și când va ajunge în România?
Cât costă noul Volkswagen Golf și când va ajunge în România?
FOTO. Mirela Vaida, s-a lăsat pozată GOALĂ COMPLET, în cadă! Cele mai îndrăzneţe imagini cu ea
FOTO. Mirela Vaida, s-a lăsat pozată GOALĂ COMPLET, în cadă! Cele mai îndrăzneţe imagini cu ea
Cum arată actrița Maria Dinulescu la 38 de ani! Fosta iubită a lui Codin Maticiuc e de nerecunoscut. Ce s-a ales de ea. Transformarea e DRAMATICĂ
Cum arată actrița Maria Dinulescu la 38 de ani! Fosta iubită a lui Codin Maticiuc e de nerecunoscut. Ce s-a ales de ea. ...
Anamaria Ferentz, accident groaznic de mașină, în America! Ce se întâmplă acum cu vedeta
Anamaria Ferentz, accident groaznic de mașină, în America! Ce se întâmplă acum cu vedeta
Horoscop Zodia Pești 7 Decembrie 2019
Horoscop Zodia Pești 7 Decembrie 2019
Cel mai bun partener sexual în funcţie de zodie
Cel mai bun partener sexual în funcţie de zodie