Interviu emoţionant. Soţia lui Costică Ştefănescu decide abia azi unde îl va înhuma pe soţul ei: "Aştept să-mi dea un semn să-mi spună"

22 aug 2013 1497 afişări Comentează şi tu Special
Interviu emoţionant. Soţia lui Costică Ştefănescu decide abia azi unde îl va înhuma pe soţul ei: "Aştept să-mi dea un semn să-mi spună"

Conform legii, dintre urmaşii de gradul 1, soţia defunctului are ultimul cuvânt în privinţa alegerii locului de înmormântare.

Mary Ştefănescu a primit ieri tot felul de solicitări, care au bulversat-o la fel de mult ca şi pierderea soţului ei.

Doamna Mary, e un subiect delicat, dar trebuie lămurit. Aţi stabilit definitiv ca înmormântarea să aibă loc la Craiova?
Nu, abia mâine dimineaţă (nr – azi voi decide). Nu ştiu ce să fac, dumneavoastră ce sfat mi-aţi da?

Este o decizie pe care trebuie să o luaţi dumneavoastră, contează mai puţin ce spun eu sau alţii...
Da, dar uite că toată Craiova îl doreşte acolo. Am vorbit cu toţi, şi cu Ţicleanu, şi cu Geolgău, şi cu Tilihoi. Şi suporterii doresc acelaşi lucru... Nu ştiu ce să fac...

N-a lăsat de înţeles, în timp ce trăia, unde ar dori să fie înmormântat?
Cum să discut cu bărbatul pe care îl iubesc despre înmormântare? Între noi a fost o legătură foarte puternică. Ne-am cunoscut când eram trecuţi de 40 de ani, dar a fost o relaţie atât de intensă şi de frumoasă încât m-am simţit ca la 20 de ani. Cum să-l întreb aşa ceva, când marţi la prânz, cu câteva ore înainte de nenorocire, eu l-am rugat să mai lupte, să nu cedeze. Să mergem duminică la Mânăstiri să ne rugăm că poate Dumnezeu face o minune şi mai trăieşte un an. Off... Am stat în România mai mult pentru el, pentru că ţara asta însemna mult pentru el.

Veţi lua o decizie după ce discutaţi cu copii şi cu fratele lui?
Aş fi vrut să fac ce şi-ar fi dorit el, dar nu ştiu. Aseară am adormit o oră, în speranţa că îmi va apărea în vis şi îmi va spune ce să fac. Nu s-a întâmplat nimic, dar la noapte (n.r. – azi noapte) voi încerca din nou. Voi încerca să dorm şi aştept să-mi dea un semn să-mi spună unde să-l înmormântez.

Fratele şi copiii vor să fie înmormântat la Săbăreni.
Da, iar toată Oltenia îl doreşte la Craiova. Nu vreau să supăr pe nimeni, de aceea nu ştiu ce decizie să iau.

A fost un fotbalist fenomenal şi un antrenor dedicat. Am colaborat ani buni la Braşov
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Accident sau sinucidere?
Mary Ştefănescu a lansat ieri o nouă ipoteză în privinţa modului în care fostul fotbalist a decedat. „Marţi dimineaţa am ajuns la el la ora 7, dormise foarte prost şi le-am spus doctorilor să-i dea calmante. Mai târziu a spus că are nevoie la toaletă, iar doctorul i-a zis că trebuie să meargă des pentru a elimina substanţele din perfuzii. Şi i-a spus să respire adânc. Şi cred că atunci când s-a dus la toaletă, s-a dus la geam să ia aer, geamul era foarte jos, şi cred că a căzut de acolo fiind ameţit de acele tranchilizante foarte puternice“, a declarat soţia lui Costică Ştefănescu.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.