Informaţie de ultimă oră! Cine se afla în casa lui Gheorghe Dincă în timp ce Alexandra Măceşanu suna la 112

13 aug 2019 55963 afişări Special
Informaţie de ultimă oră! Cine se afla în casa lui Gheorghe Dincă în timp ce Alexandra Măceşanu suna la 112 Informaţie de ultimă oră! Cine se afla în casa lui Gheorghe Dincă în timp ce Alexandra Măceşanu suna la 112
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA
Apar noi detalii cutremurătoare în cazul Caracal! Anchetatorii încearcă acum să caute rămăşitele osoase ale Alexandrei Măceşanu, tânăra de 15 ani răpită de Gheorghe Dincă, în data de 24 iulie. 

Informaţie de ultimă oră! Cine se afla în casa lui Gheorghe Dincă în timp ce Alexandra Măceşanu suna la 112

Fata a sunat disperată la 112, la o zi după ce fusese sechestrată. Ultimele cuvinte ale Alexandrei când a sunat la numărul de urgenţă au fost "Vine, vine..."! Iniţial, s-a crezut că este vorba despre Gheorghe Dincă, care se întorsese acasă. Luni seară, 12 august, în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, a fost lansată o nouă ipoteză cutremurătoare. 
 
'Eu, aflând că nevastă-sa lui Dincă este din aprilie în ţară, este foarte posibil ca tocmai ea să fi intrat în casă atunci. Cineva de la 112 sau poliţie l-a anunţat pe nemernicul ăsta că fata a sunat la 112. Este co-autor la crimă!', a spus jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan la Antena 3.
 
Fostul avocat al lui Gheorghe Dincă a mărturisit că soţia criminalului a locuit alături de acesta în casa groazei, în perioada în care Luiza Melencu a fost răpită. Din primele informaţii, se pare că femeia s-a întors după 15 aprilie şi a stat aproximativ o lună cu Dincă. 
 
'A locuit în casă timp de o lună, de la sfârşitul lunii aprilie până la sfârşitul lunii mai, soţia inculpatului a locuit acolo. Nu a observat nimic obişnuit faţă de ceea ce era în trecut, iar cu privire la fapte nu a bănuit timp. Când am purtat prima discuţie cu dânsa mi-a spus că a fost o surpriză şi pentru ea şi că nu-i venea să creadă că soţul ei a făcut aşa ceva', a declarat Bogdan Alexandru, avocatul numit din oficiu la începutul anchetei împotriva lui Gheorghe Dincă.
 
Familia lui Gheorghe Dincă a fost audiată la Caracal, însă aceştia au declarat că nu se aflau în localitate, ci la Arad. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.