INEDIT | Ţicleanu, Vlădoiu şi Belodedici pregătesc naţionala jucătorilor fără contract

2 iun 2016 4710 afişări Special
INEDIT | Ţicleanu, Vlădoiu şi Belodedici pregătesc naţionala jucătorilor fără contract

Aurică Ţicleanu, managerul departamentului de scouting din cadrul FRF, va fi antrenorul principal al naţionalei jucătorilor fără contract, care va susţine două meciuri amicale cu reprezentativa similară a Bulgariei, pe 2 iulie la Sofia şi pe 7 iulie la Bucureşti. Ţicleanu îi va avea ca secunzi pe Miodrag Belodedici, consilier al preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, şi Jean Vlădoiu, responsabil de relaţia cu suporterii naţionalei la FRF.

Turneul este organizat de AFAN, sindicatul fotbaliştilor din România, cu ajutorul FIFPro,sindicatul mondial al fotbaliştilor. Jucătorii care doresc să se înscrie trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

  • Să fie liberi de contract;
  • Să fie apţi din punct de vederefizicsisportiv;
  • Să fi avut contract cu un club din primeletreiligiînultimul an.

Înscrierile se facla trimiţând un mail laafan@yahoo.com. Team managerul acţiunii este fostul jucător Ciprian Mozacu, actualmente vicepreşedinte la AFAN.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.