IMAGINEA ZILEI | John Terry a scos din lada cu comori o fotografie de mii de like-uri: „Aveam doar 14 ani. M-a făcut să mă simt cu adevărat special. Tata ținea cu United”

Autor: Andru Nenciu Publicat: 06 Sep. 2016, 14:25 Actualizat: 06 Sep. 2016, 14:33 Special

John Terry (36 de ani), căpitanul echipei Chelsea și fost internațional englez (78 de selecții / 6 goluri), a publicat pe Instagram, marți dimineața, o imagine care face cât o mie de cuvinte.

Atins de o pală de nostalgie, stoperul de pe Stamford Bridge a umblat la cutiuța cu amintiri și a postat o poză care îl înfțățișează la vârsta de 14 ani, alături părinții săi, Sue și Ted, și de managerul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson. Momentul a fost surprins în 1995, când scoțianul l-a invitat pe micul John, timp de două săptămâni, în cantonamentul „Diavolilor”. Terry avea de gând să semneze cu Chelsea, dar Ferguson plănuia să-l convingă pe Terry să facă parte din viitoarea echipă stelară a trupei de pe Old Trafford.

707 meciuri a jucat Terry pentru Chelsea

„Mi-a fost greu să-i spun tatălui meu că aveam de gând să semnez cu Chelsea. Dar l-am rugat să se așeze pe scaun și să înțeleagă că iau cea mai bună decizie”

John TERRY (36 de ani)

 „Am crescut cu Manchester United, știți cum este când ești mic și susții echipa care câștigă tot. Tata și bunicul erau fani United. Dar prima zi în care am intrat pe poarta lui Chelsea… știam că acolo voi rămâne. Dar și Manchester a vrut să mă ia… În timpul unei vacanțe, m-am întâlnit cu marele Alex Ferguson. M-a invitat în cantonamentul lor și m-am antrenat două săptămâni cu echipa lor de juniori. Ce m-a frapat a fost faptul că Sir Alex m-a invitat alături de mama și de tata la un meci al lui Manchester. M-a făcut să mă simt special”, spunea Terry în 2006 pentru The Observer.

„Îl respect enorm pe Sir Alex Ferguson pentru ce a făcut pentru mine și pentru familia mea”

John TERRY (36 de ani)

 

Autor: Andru Nenciu Publicat: 06 Sep. 2016, 14:25 Actualizat: 06 Sep. 2016, 14:33 Special
Pe aceeași temă