Gino Iorgulescu este noul președinte al Ligii! Dragomir, învins cu 11-7. Ce cluburi sunt bănuite că au votat cu Mitică

  • Publicat:
  • Actualizat:

Aseară, Gino Iorgulescu s-a întâlnit cu Victor Ponta și Liviu Dragnea, dar și cu reprezentanții a 10 cluburi, într-o ședință care s-a ținut la Hotel Residence. Ce spune unul dintre cei care au participat la întâlnire? Toate detaliile AICI!


13.17: Cluburile despre care cei din tabăra lui Iorgulescu bănuiesc că au votat cu Dumitru Dragomir sunt: Săgeata, Chiajna, ACS Poli, U Cluj, Gaz Metan Mediaș, Pandurii și Astra. La ultimul sunt însă doar suspiciuni, care sunt legate de prezența lui Dinu Gheorghe la vot – un apropiat al lui Dragomir.

Pe de altă parte, din informațiile ProSport, Florian Walter, patron la „U” Cluj, a refuzat toată săptămâna trecută să răspundă la telefonul lui Gino Iorgulescu.

Ședința Adunării Generale a fost condusă de Valentin Alexandru

13.05: Gino Iorgulescu este nou președinte al LPF. După 17 ani, Dumitru Dragomir părăsește fotoliul de conducător al Ligii. Iorgulescu a reușit să convingă 11 cluburi să-l voteze. Într-o analiză făcută înainte de alegeri, ProSport i-a acordat lui Iorgulescu 11 voturi cu probabilitate mare, peste 70%.

12.59: DIVERSE: Numele de cod folosit în glumă de oamenii de fotbal pentru Gino Iorgulescu este „Pizza”. „Votezi cu Pizza?”, a fost întrebarea la modă în ultimele zile, aluzie la restaurantele pe care le deține Gino Iorgulescu.

12.54: Până la urmă, votul va fi secret. Inițial, Dragomir se gândise la varianta cu votul la vedere, prin care și-ar fi creat un avantaj prin intimidarea alegătorilor

12.52: INSIDER! Ultima informație vehiculată pe holurile de la Ligă este că Dumitru Dragomir va câștiga, pentru că, atenție!, „Iorgulescu este iepurele lui”. Miroase a intoxicare din tabăra lui Dragomir, însă fotbalul românesc a oferit destule surprize de-a lungul timpului

12.50: Președintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, susține că, potrivit statutului LPF, în cazul în care scorul va fi egal, 9-9, președintele în exercițiu va rămâne în funcție și i se prelungește mandatul. Alegerile s-ar fi repetat în caz de egalitate doar dacă actualul președinte al LPF nu ar mai fi candidat.

12.16: EXCLUSIV: ProSport a aflat care este prezentarea lui Mitică în fața membrilor Adunării Generale. Dragomir va ține un discurs cu promisiuni concrete: „Mandatul meu expira în iulie, dar am organizat alegerile cu șapte luni mai devreme. Am precontracte, înțelegeri pentru drepturile TV ale Ligii I, Cupa Ligii, micșorăm numărul de echipe din Liga I, toate pe sume concrete. Dacă nu se rezolvă, aveți aici demisia mea în alb!”

În schimb Gino Iorgulescu le-a prezentat zilele trecute alegătorilor un program mult mai amplu, de peste 20 de pagini, dar cu promisiuni mult mai vagi

12.02: A început ședința Adunării Generale, unde va fi votat noul președinte LPF

11.50: Și-a făcut apariția și Ioan Niculae, șeful lui FC Brașov

11.45: Zoltan Iasko, reprezentantul Viitorului Constanța, a fost adus cu mașina la sediul Ligii de Vicențiu Iorgulescu, fratele lui Gino. De altfel, Gică Hagi a fost printre cei 10 conducători de cluburi care au participat la ședința de aseară cu Liviu Dragnea, Victor Ponta și Gino Iorgulescu. În aceeași mașină se afla și Giani Nedelcu, șeful Farului Constanța.

11.39: Ciprian Damian, reprezentantul lui FC Vaslui: „O să vedem cu cine votăm”

11.35: Gheorghe Ștefan, cel care l-a propus pe Gino Iorgulescu la șefia LPF, a ajuns la sediul Ligii. Acesta este plin de optimism și anunță un nou scor: „Dată trecută am votat cu Dragomir și am câștigat, acum votez cu Iorgulescu și o să câștige. Va fi 12-6 scorul, noi nu avem ce pierde, pentru că Gino nu e președinte. Eu vreau transparență, să știm tot ce se întâmplă la Ligă. Noi trebuie să știm câți bani se încasează din drepturile TV, cum se împart ei, care este Statutul Ligii, cum se fac angajările, noi n-avem aceste informații. Din ce am înțeles de la voi, de la Ligă au dispărut niște bani”. Gheorghe Ștefan a venit însoțit de Dinu Gheorghe, oficialul Astrei

11.30: Contactat de ProSport, Bogdan Bălănescu, reprezentantul lui Dinamo, n-a vrut să-și dezvăluie opțiunea, însă a dat câteva informații din interioul sediului Ligii: „E vot secret. Atmosfera înăuntru este relaxată, nu e nimeni crispat”. Bălănescu a fost și el prezent aseară la întâlnirea susținătorilor lui Iorgulescu.

11.27: Steaua este reprezentată la aceste alegeri de Valeriu Argăseală, care a sosit acum la sediul LPF. În același timp și-a făcut apariția și Eugen Pîrvulescu, reprezentantul Pandurilor

11.25 Momentul mult așteptat. La sediul LPF a sosit și Gino Iorgulescu: „Nu am emoții, am mai pierdut o dată niște alegeri. Sper doar să se desfășoare într-un cadru legal și civilizat”, a declarat aspirantul la funcția de șef la LPF. Cu 5 minute înainte de sosirea lui Iorgulescu, Mugurel Stancu, colaboratorul fostului președinte al lui FC Național, a venit însoțit de, probabil, un avocat. Acesta avea la braț mai multe mape.

11.09: Bogdan Dragomir, băiatul președintelui LPF, a ajuns și el la alegeri. Acesta a coborât dintr-un automobil marca Jaguar, modelul XJL

11.05: A sosit și Bogdan Bălănescu, reprezentantul lui Dinamo, cel care a participat și la întâlnirea de aseară. Acesta n-a dorit să ofere declarații. În același timp a sosit și oficialul Coronei Brașov

11.00: Reprezentantul Concordiei, Viorel Trifu, a venit la LPF. Întrebat cu cine votează, acesta a răspuns: „Vedem, analizăm oferta!” Pe de altă parte, contactat de ProSport, Mircea Minea, primarul Chiajnei a declarat că întâlnirea de aseară nu i-a influențat opțiunea: „Votul este secret, dar nu mă influențează întâlnirea de aseară, pentru că eu sunt de altă coloratură politică”, a declarat Mircea Minea pentru ProSport.

10.37: Plin de voie bună, Dumitru Dragomir a ieșit la balcon să atragă atenția ziariștilor aflați în direct la Sport.ro că nu i-a cerut ajutorul lui Adrian Năstase, la ultima tentativă a lui Gino Iorgulescu de a-i lua locul la Ligă. Întrebat câte voturi are asigurate până în acest moment, Dragomir a răspuns misterios: „Treaba mea, o să vedeți!”

10.29: Gheoghe Ștefan a dezvăluit ce a discutat la întâlnirea pe care a avut-o diseară cu Gino Iorgulescu, Liviu Dragnea și 9 conducători de club: „Iorgulescu are mai mult de 10 susținători!” Mai multe informații AICI

10.28: Și-a făcut apariția și Costea Uda, reprezententul clubului Săgeata Năvodari. Acesta a refuzat să răspundă la întrebările ziariștilor, însă tabăra lui Dragomir susține că Săgeata votează cu ei, întrucât primarul de la Năvodari, Nicolai Matei, are relații de afaceri cu președintele LPF.

10.20: A ajuns și Ioan Horoba, susținătorul declarat al lui Dumitru Dragomir. Acesta a încercat totuși să păstreze suspansul: „O să vedem cu cine votăm!” Întrebat dacă votează cu Victor Ponta, aluzie la întâlnirea de aseară, președintele lui Gaz Metan a răspuns în glumă: „Păi cine e la putere? Domnul Ponta? Atunci cu el votăm”

10.15: La sediul LPF a venit și Ioan Mărginean, reprezentantul lui „U” Cluj. Încă nu se știe în ce calitate a veenit acesta la Ligă, deoarece Mărginean și-a anunțat demisia în urmă cu două săptămâni din funcția de președinte la „U”. Cum clubul se află în insolvență, explicația ar putea veni din partea administratorului judiciar, cel care decide pe cine trimite să voteze. Cel mai probabil, acesta l-a ales pe Ioan Mărginean

09.55: INSIDER! Chiar dacă este prieten cu Dumitru Dragomir, pe care l-a ajutat să-și construiască hotelul, trimițându-i camioane cu marmură, finanțatorul lui FC Brașov, Ioan Niculae, este, potrivit oamenilor lui Gino Iorgulescu, decis să nu mai voteze cu actualul președinte LPF. Oamenii lui Dragomir vorbesc că Ioan Niculae va veni personal la LPF și nu-l va trimite pe președintele Constantin Zotta, așa cum se obișnuiește.

09.40: INSIDER! Deși susțin că au majoritate clară de voturi, oamenii din tabăra lui Gino Iorgulescu se tem de o stratagemă a lui Dumitru Dragomir care, disperat că pierde alegerile, ar fi în stare să nu-i valideze candidatura lui Gino Iorgulescu

09.35: Gheorghe Chivorchian a ajuns la sediul LPF

09.30: În caz de egalitate la voturi, 9-9, teoretic se mai mai votează încă o dată, tot astăzi. Însă nimeni, în afara oamenilor apropiați lui Dragomir, nu știe procedură, pentru că Statutul LPF nu poate fi găsit nicăieri.

09.18: INSIDER! Dumitru Dragomir mizează pe prietenia sa veche cu Ioan Niculae. Apropiații șefului LPF susțin că finanțatorul Astrei nu-și va trăda prietenul, deși a fost aseară unul dintre oamenii-cheie la întâlnirea cu Ponta și Dragnea. Dacă Niculae votează cu Dragomir, automat alte câteva cluburi vor vota cu actualul șef al Ligii.

09.03: Avocatul LPF, Cătălin Ciubotă, are propriile calcule: „Batem cu 13-5 sau mai bine puneți că batem cu 16-2, că trădările sunt mai mari la ei decât la noi”

08.56: INSIDER! Evident, situația se vede altfel din tabăra lui Dragomir. Angajați ai Ligii vorbesc despre faptul că Hagi va vota cu Dumitru Dragomir, în ceea ce ar putea fi marea lovitură pentru tabăra lui Gino, care se bazează pe sprijinul finanțatorului Viitorului. Hagi a fost unul dintre reprezentanții celor 10 cluburi care s-au întâlnit aseară cu Gino Iorgulescu, Victor Ponta și Liviu Dragnea

08.45: Un Lexus negru cu șofer l-a adus pe Dumitru Dragomir. Roșu la față, președintele Ligii a zâmbit când a fost întrebat dacă are emoții: „Cum naiba să n-am?” Întrebat dacă premierul Ponta votează la alegerile de astăzi, referire la întâlnirea de aseară, Dragomir a răspuns râzând. „Și el, și ălalalt (n.r. Liviu Dragnea)”

08.28: La sediul LPF a sosit și Cătălin Ciubotă, avocatul Ligii. Alexandru Boc a ajuns mai devreme, iar Dumitru Dragomir este așteptat să sosească și el

08.20: INSIDER! Informații noi din tabăra lui Iorgulescu. Potrivit oamenilor din anturajul său, doar Ioan Horoba și reprezentanții clubului Săgeata Năvodari par a fi deciși să voteze cu Dumitru Dragomir.

08.15: Bună dimineața, reporterii ProSport sunt la sediul LPF. Astăzi este cea mai importantă zi din mandatul de 17 ani al lui Dragomir. Toate televiziunile de știri și de sport sunt prezente, se pregătesc pentru o zi lungă.


BREAKING NEWS! Se implică politicul? Președinții care îl susțin pe Iorgulescu s-au întâlnit în această seară cu Liviu Dragnea! Cine a mai participat la discuții

VIDEO – Gino Iorgulescu și Ioan Niculae, finanțatorul Astrei, au luat masa de prânz împreună și au discutat despre alegerile de joi


*Joi va fi ales noul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal

*Șansele par mai mari ca oricând ca Dragomir să fie schimbat

*Gino Iorgulescu susține că are cel puțin zece voturi

*Dumitru Dragomir crede că are el 12, dar recunoaște și 6 ale adversarului

*Lista aflată miercuri seară de ProSport indica un scor de 13-5 pentru Gino, dar cu cel puțin patru decizii fragile

Mitică de la Ligă poate deveni joi o sintagmă din trecut. Gino Iorgulescu nu e la prima încercare de a-i lua locul la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal, dar pare mai aproape ca oricând. ProSport vă prezintă o listă a voturilor care vor fi exprimate astăzi, așa cum arătau ele miercuri seară, în jurul orei 18:00. Ultimul „exit-poll”, realizat de ProSport din multiple surse, adunând multe informații din culise, arăta, poate incredibil pentru unii, un scor de 13-5 în favoarea lui Gino Iorgulescu! Poate incredibil pentru că discursul public al lui Dumitru Dragomir a fost permanent unul de siguranță absolută, care nu dădea mai mult de 2-3 voturi adversarului. În culise însă poziția lui Mitică e cu totul alta. Șeful Ligii le-a mărturisit apropiaților că adversarul său are șase voturi, adică cel puțin dublu față de declarația publică. Dragomir a numit „contra” cluburile Steaua, Viitorul, Oțelul, Ceahlăul, Botoșani și Corona Brașov. Conform informațiilor ProSport însă Gino are 10 voturi aproape* (vezi ultimul intertitlu) sigure, alte trei fiind la limită aseară favorabile tot lui. Mitică rămăsese cu cel mult cinci garantate, dar cu măcar un as în mânecă în calitate de șef în exercițiu.

Ajutor politic și nu numai pentru Gino

Dacă Gino Iorgulescu are din start șase cluburi acceptate inclusiv de Dragomir, atunci, cu celelalte argumente pe care le are, devine un candidat cu adevărat serios.

SPRIJIN POLITIC. Public, nimeni n-a susținut implicarea politicului în alegeri. În culise, toată lumea știe că e exact invers. Dragomir a primit asigurări că Victor Ponta nu se implică, dar nici el nu crede asta. Faptul că a refuzat accesul ministrului tineretului și sportului, Nicolae Bănicioiu, la Adunarea Generală e elocvent. „Nu mă obligă legea”, spune sec Mitică. Mai mult, Bănicioiu și Ponta sunt susținători și ai lui Gică Popescu la FRF, alt opozant al lui Dragomir. Sprijinul politic contează enorm, pentru că 9 cluburi din 18 sunt sub o formă sau alta dependente de bani publici, de la autorități sau companii de stat. Cele cinci cu primari USL erau aseară favorabile lui Gino Iorgulescu. Acesta a și folosit în „campanie” sprijinul politic ca argument pentru o ulterioară legislație favorabilă sportului.

SPRIJIN FRF. Mircea Sandu a refuzat participarea la Adunarea Generală LPF, având scuza plecării în Grecia cu naționala. L-a delegat însă pe secretarul general Adalbert Kassai, cel considerat susținătorul lui Gino. În schimb, Iorgulescu i-ar fi promis acestuia un post important la LPF, mai ales dacă noua conducere FRF, posibil Gică Popescu, îl îndepărtează de acolo. Kassai a sosit însă aseară și el în Grecia.

OAMENI DE FOTBAL. Cosmin Olăroiu a contribuit la aducerea votului Stelei către Gino. Mircea Lucescu a pus o „vorbă bună” la Dinamo, care era pro-Mitică și public.

Așii lui Mitică

VOTUL DESECRETIZAT. Nici Dragomir n-a stat însă degeaba și are un atu important. Mitică va cere astăzi în Adunarea Generală ca votul să nu fie secret! Așa va pune presiune pe indeciși, cei care ar putea ezita să-l voteze public pe Gino de teama unor eventuale urmări în cazul în care nu iese. „Cei care refuză votul public sunt cu Gino”, le-a spus Mitică apropiaților, însă aseară a declarat la TV că vrea vot secret! Pe de altă parte, în culise se vorbește că Iorgulescu a luat angajamente scrise de la cei care i-au promis votul.

DREPTURILE TV. În toată nebunia din culise, singura discuție concretă, pentru fotbal, în această campanie a fost legată de drepturile TV. Este principalul argument al lui Dragomir, cluburile recunoscând că a vândut Liga I pe mai mulți bani decât face. Mitică le-a promis acum mai mulți bani cluburilor, iar asta poate conta într-un fotbal susținut peste 50% din drepturile TV, chiar dacă promisiunea e de fapt subțire. Mitică intenționează micșorarea Ligii I la 14-16 echipe, propune un sistem de play-off pentru a avea același număr de meciuri, speră să obțină din drepturi aceiași bani și, fiind mai puține cluburi, fiecare să încaseze mai mult.

De ce are emoții Mitică?

Dragomir știe că situația nu e roză pentru el. Nu o spune, dar se vede și public. În particular însă a izbucnit cel puțin o dată: atunci când a aflat că va avea contracandidat, deși plănuise să fie aproape imposibil să se întâmple asta. A anunțat în ultimul moment alegerile, dar Gino Iorgulescu s-a folosit de o omisiune din statut. În loc de „15 zile lucrătoare” ca termen de depunere a candidaturilor, a fost trecut „15 zile”, interpretat astfel legal ca „15 zile calendaristice”. Zilele trecute Dragomir a și izbucnit la adresa avocatului LPF, Cătălin Ciubotă, pe care-l consideră vinovat de situație.

În plus, zilele trecute a anulat o ședință a LPF legată de organizarea alegerilor după doar câteva minute, spunând sec: „Oricum, ce discutăm astăzi nu e valabil mâine”. Ședința se ține joi, la ora 8:00, înainte de alegeri!

Noaptea devoratorilor de blaturi

Într-un fotbal dominat de orice, mai puțin de certitudini, desigur că unele informații de culise de mai sus, așa cum spune și Dragomir, au termen de valabilitate de câteva ore. Mai ales în această noapte, în care candidații nu dorm, ci fiecare încearcă să-și apropie voturile decisive sau să și le consolideze pe cele considerate sigure.

Cred că Gino Iorgulescu va câștiga, va avea minimum zece voturi. Vin personal să-l votez pe Mitică președinte de onoare!
Gheorghe Ștefan, președinte Ceahlăul

7 cluburi sunt susținute cu bani (și) de la autoritățile locale: Timișoara, Chiajna, Petrolul, Săgeata și Botoșani de primari USL, iar Ceahlăul și Corona de primari PDL

2 cluburi sunt susținute cu bani de la companii de stat sau sindicate, Gaz Metan și Pandurii, ambele favorabile lui Mitică

 

 

Pe aceeași temă
Ramona de la Neatza, gafa deceniului! Fustița i-a jucat feste și a rămas cu totul la vedere
Ramona de la Neatza, gafa deceniului! Fustița i-a jucat feste și a rămas cu totul la vedere
Totul despre noile restricţii. Unde vom avea nevoie de Paşaportul Covid şi care sunt locurile în care nevaccinaţii vor avea interzis
Totul despre noile restricţii. Unde vom avea nevoie de Paşaportul Covid şi care sunt locurile în care nevaccinaţii vor avea interzis
Valeriu Gheorghiţă explică cum se poate reduce de 20 de ori numărul deceselor. „Imunitatea de grup va fi mult mai mare”
Valeriu Gheorghiţă explică cum se poate reduce de 20 de ori numărul deceselor. „Imunitatea de grup va fi mult mai mare”
Rico Verhoeven este de neoprit! L-a învins pe Jamal cu un ochi închis după ce a încasat o lovitură dură! Imagini cu impact emoțional
Rico Verhoeven este de neoprit! L-a învins pe Jamal cu un ochi închis după ce a încasat o lovitură dură! Imagini cu impact emoțional
O nouă măsură pregătită pentru școlile de șoferi. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții permisul de conducere
O nouă măsură pregătită pentru școlile de șoferi. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții permisul de conducere
Amanta lui Reghe, anunţul care o va înfuria rău pe Anamaria Prodan
Amanta lui Reghe, anunţul care o va înfuria rău pe Anamaria Prodan
'De ce nu te-ai vaccinat, mamaie?'- Răspunsul incredibil dat de o bătrânică de 80 de ani medicului de la Urgențe
'De ce nu te-ai vaccinat, mamaie?'- Răspunsul incredibil dat de o bătrânică de 80 de ani medicului de la Urgențe
Ficatul mărit nu doare, însă transmite câteva semne subtile. Nu ignora aceste simptome
Ficatul mărit nu doare, însă transmite câteva semne subtile. Nu ignora aceste simptome
Un medic AVERTIZEAZĂ: acestea sunt cele mai PERICULOASE poziții AMOROASE. „Oamenii nu sunt făcuți să facă asta”
Un medic AVERTIZEAZĂ: acestea sunt cele mai PERICULOASE poziții AMOROASE. „Oamenii nu sunt făcuți să facă asta”
Serena Williams în noua casă. Detaliul observat de internauții cu ochi de vultur, în birou
Serena Williams în noua casă. Detaliul observat de internauții cu ochi de vultur, în birou
INCREDIBIL! Câți lei câștigă lunar un livrator de la Foodpanda
INCREDIBIL! Câți lei câștigă lunar un livrator de la Foodpanda
Anamaria Prodan și-a făcut fiul să plângă cu ce a spus despre Reghecampf!Totul s-a întâmplat în public, oamenii au rămas înmărmuriți
Anamaria Prodan și-a făcut fiul să plângă cu ce a spus despre Reghecampf!Totul s-a întâmplat în public, oamenii au rămas înmărmuriți
Anunț crucial despre Pfizer. S-a dat ordin! Toți cei sub 40 de ani trebuie să afle acum
Anunț crucial despre Pfizer. S-a dat ordin! Toți cei sub 40 de ani trebuie să afle acum
Un nou tip de beneficiu face furori în rândul IT-ştilor: bonusul de „bun-venit“ în companie. Unele companii din IT încep să acorde bonusuri consistente la angajare pentru specialiştii seniori, mai greu de găsit pe piaţă, în timp ce în fabrici şi în supermarketuri bonusurile de prezenţă au devenit o normalitate
Un nou tip de beneficiu face furori în rândul IT-ştilor: bonusul de „bun-venit“ în companie. Unele companii din IT încep să acorde bonusuri consistente la angajare pentru specialiştii seniori, mai greu de găsit pe piaţă, în timp ce în fabrici şi în supermarketuri bonusurile de prezenţă au devenit o normalitate
Ficatul mărit nu doare, însă transmite câteva semne subtile. Nu ignora aceste simptome
Ficatul mărit nu doare, însă transmite câteva semne subtile. Nu ignora aceste simptome
Cine poate intra în mall fără certificat verde și care sunt condițiile
Cine poate intra în mall fără certificat verde și care sunt condițiile
Lidl: Accesorii utile pentru birou și casă, disponibile săptămâna aceasta în magazine
Lidl: Accesorii utile pentru birou și casă, disponibile săptămâna aceasta în magazine
Preşedinte: Cea mai mare lovitură de la moartea lui Pablo Escobar. Cel mai mare traficat de droguri din Columbia a fost capturat într-o operaţiune cu sute de membri ai trupelor speciale şi 22 de elicoptere
Preşedinte: Cea mai mare lovitură de la moartea lui Pablo Escobar. Cel mai mare traficat de droguri din Columbia a fost capturat într-o operaţiune cu sute de membri ai trupelor speciale şi 22 de elicoptere
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
Lucian Mîndruţă: „Am trecut prin Năvodari şi nordul Mamaiei. E un accident ecologic uriaş.”
Lucian Mîndruţă: „Am trecut prin Năvodari şi nordul Mamaiei. E un accident ecologic uriaş.”
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Carmen de la Sălciua, acuzată că a spart casa unei femei! Declarații exclusive de la cea înșelată:
Carmen de la Sălciua, acuzată că a spart casa unei femei! Declarații exclusive de la cea înșelată: "Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea"
Cea mai frumoasă femeie din România, în stare gravă! Are COVID și a chemat ambulanța
Cea mai frumoasă femeie din România, în stare gravă! Are COVID și a chemat ambulanța
Șoferii sunt revoltați: După lărgirea DN7 la patru benzi au apărut limite de viteză de 50 km/h. Ce spune CNAIR
Șoferii sunt revoltați: După lărgirea DN7 la patru benzi au apărut limite de viteză de 50 km/h. Ce spune CNAIR
FOTO. Inna, apariție controversată! Aproape goală, într-un costum de baie mult prea transparent
FOTO. Inna, apariție controversată! Aproape goală, într-un costum de baie mult prea transparent
FOTO. Jojo, în costum de baie! Cum arată acum, de fapt, trupul fostei vedete Playboy
FOTO. Jojo, în costum de baie! Cum arată acum, de fapt, trupul fostei vedete Playboy