Gigi for President. Becali: "Dumnezeu va amâna sfârşitul lumii pentru că a câştigat Trump". Bonus: "Cum să fie o femeie cel mai puternic om din lume?"

9 nov 2016 23458 afişări Comentează şi tu Special
Gigi for President. Becali: "Dumnezeu va amâna sfârşitul lumii pentru că a câştigat Trump". Bonus: "Cum să fie o femeie cel mai puternic om din lume?"

Rezultatul alegerilor prezidenţiale din Statele Unite ale Americii a ajuns şi la urechile lui Gigi Becali. Finanţatorul Stelei a comentat în stilul caracteristic victoria lui Donald Trump şi nu s-a ferit să facă o remarcă jignitoare la adresa democratei Hillary Clinton, considerată de majoritatea specialiştilor marea favorită la începutul cursei pentru Casa Albă.

Într-o intervenţie telefonică la postul B1 TV, Becali a dat un spectacol oscilând între grotesc şi umor involuntar. ”Pe mine nu m-a interesat ce preşedinte are altă ţară, cu atât mai puţin America, dar e prima dată când mă bucur, pentru că se va schimba toată faţa lumii! Sistemul şi-a dat seama că nu mai merge cum mergea şi l-a pus pe Trump. Şi-a dat seama că e pe o cale greşită, că lumea o ia pe un drum greşit. Şi Trump a spus că greşeala Americii e politica corectă. Greşeala lumii e politica corectă! O va schimba Trump şi nu va mai fi aşa! Nu va mai fi ce a fost până acum, vor conduce republicanii, nu democraţii, nu va mai fi aşa mondializare, nu se vor mai implica în tradiţiile, religiile popoarelor, fiecare popor va fi condus prin tradiţia şi obiceiurile lui”, a făcut Becali analiza alegerilor din SUA.

Latifundiarul jubilează şi speră ca rezultatul votului din America să-i redeschidă şi lui uşa spre mult-visata preşedinţie a României: ”O să avem de beneficiat de pe urma lui Trump. Nu va fi un sfânt, că nu e, dar cât de cât cred că, dacă a ieşit Trump, Dumnezeu va amâna sfârşitul lumii, pentru că conducătorii şi preşedinţii îi dă Dumnezeu! Dumnezeu l-a dat pe Trump! (...) ”Poate peste 4 ani, peste 9 ani vedem un Trump de România, care să spulbere toate sondajele şi toate doctrinele astea politice. Poate o să-l vedeţi pe Becali-Trump, poate o să fie un model ca să înţelegeţi şi voi că nu neapărat dacă ai şcoli înalte poţi fi un mare conducător. Poţi să ai şi 7.000 de şcoli, dacă nu ai bărbăţie şi virtuţi, nu poţi conduce nici trei oameni, darămite o naţiune”.

Într-o altă intervenţie, la cancan.ro, Becali spune că nu concepea ca o femeie să devină cel mai puternic om din lume. Finanţatorul Stelei e mulţumit şi consideră că rezultatul votului dat de americani e unul bun pentru România: "Mă aşteptam să câştige Donald Trump. Mă bucură asta. Acum am aflat şi salut victoria. Era de rău să iasă Hillary Clinton preşedintele Americii. Cum să fie o femeie cel mai puternic om din lume? Aşa este cel mai bine. Este un lucru bun pentru România ce s-a întâmplat în America".

 

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.