Gigi Becali a dat 50 de milioane de euro imediat cum a ieşit din închisoare! Ce a făcut cu banii: "Nu o să mă opresc"

16 mar 2019 9466 afişări Special
Gigi Becali a dat 50 de milioane de euro imediat cum a ieşit din închisoare! Ce a făcut cu banii: "Nu o să mă opresc"

Gigi Becali a avut de executat o pedeapsă de trei ani şi şase luni, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina. Acum finanţatorul FCSB a dezvăluit că a donat sume mari de bani din momentul în care a fost eliberat.

"Voi nu ştiţi, dar după ce am ieşit din puşcărie am donat sume uriaşe de bani. Foarte, foarte mulţi bani. 50-60 de milioane de euro am donat după ce am ieşit din închisoare. Şi nu o să mă opresc", a spus acum Gigi Becali, conform fanatik.ro.

De altfel, după ce a fost un om liber, omul de afaceri anunţa: "Planul meu de viitor este mântuirea. La palat la mine vor fi numai muzică religioasă şi oameni duhovniceşti. O să cumpăr o tipografie în care se tipăresc numai lucrări ortodoxe, despre sfiinţii părinţi, rugăciuni. Voi face misiune ortodoxă din mântuirea neamului. (...) Toată averea mea o s-o folosesc pentru mântuirea neamului - spitale, nu spital, spitale voi face. Biserici. Numai că să ştie toată lumea: niciun leu nu voi mai da în faţa casei mele sau pe la palat. Să nu mă mai aştepte nimeni că nu mai dau nici 5 bănuţi. Voi căuta spitale, voi ajuta oameni bolnavi. Dar ei să ştie că vor sta degeaba, nu dau nici 5 bani, că nu fac la mine acasă circ. Gata, s-a terminat. Să nu mai vină".

"Viaţa mea s-a şters, am şters totul cu buretele şi am început o nouă viaţă care se numeşte Gheorghe Becali. Îl caut pe Hristos, mă duc după Hristos oriunde este el. Îi caut pe cei bolnavi, pe cei săraci, pe cei dezbrăcaţi, pe cei însetaţi, pe cei din temniţă şi pe cei din spitale. Toată averea mea o dau lui Hristos. Mi-e ruşine de ceea ce făceam eu. (...) Dacă mă interesează mântuirea, mai are Steaua vreo valoare pentru mine? Lucrurile astea, materiale, nu mă mai interesează. Pentru mine, Steaua va fi o societate comercială, care va câştiga bani, bani pe care, la rândul meu, îi iau şi îi dau... Caut bolnavi, caut biserici, caut oameni, o să fac lucruri bune" - Gigi Becali (martie 2015)

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.