Gabriela Firea, ameninţată cu sinucideri în faţa Primăriei Municipiului Bucureşti! Protest în Bucureşti împotriva caselor de pariuri

16 apr 2019 18660 afişări Special
Gabriela Firea, ameninţată cu sinucideri în faţa Primăriei Municipiului Bucureşti! Protest în Bucureşti împotriva caselor de pariuri 4 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7969/18087675/2/pagina4.jpg

Asociaţia Gameslot a depus luni, la Primăria Municipiului Bucureşti, o cerere prin care se solicită autorizarea unui miting de protest împotriva caselor de pariuri. Totul ar urma să aibă loc pe 24 aprilie 2019 şi sunt aşteptate aproximativ 500 de persoane.

Cererile Asociaţiei Gameslot:

  • Mutarea la marginea Capitalei a sălilor de jocuri de noroc sau interzicerea totală.
  • Înfiinţarea unui centru de prevenire şi tratare a persoanelor dependente de jocuri.

Conform Gnttips.ro, asociaţia susţine că în ultimii ani operatorii s-au extins într-un „mod foarte rapid şi haotic, devenind sufocanţi”. În plus, Gameslot a făcut referire la densitatea mare de săli de jocuri, alături de: case de amanet, bănci şi farmacii.

Un element şocant a apărut în cererea depusă la PMB. Gabriela Firea a primit inclusiv un bilet de adio al unui dependent de jocuri de noroc, iar totul a culminat cu “jucătorii cu gânduri suicidale”, care ar urma „să se sinucidă în faţa PMB”: „În situaţia în care nu veţi da curs solicitării noastre, cu soluţii concrete, Asociaţia Gameslot se va vedea nevoită să îi trimită pe jucătorii cu gânduri suicidale să se sinucidă în faţa PMB”.

Asociaţia Gameslot a fost înfiinţată în septembrie 2018 de preşedintele său, Scepchin Pietro-Silvian. Conform sursei citate, preşedintelui i-ar fi venit această idee după ce a pierdut o sumă uriaşă de bani la jocurile de noroc din Bucureşti.

”Omul ăsta este un impostor! Are dosare penale, după ce a înşelat oamenii. A avut firmă de construcţii, a luat bani în avans şi i-a pierdut pe toţi la păcănele! Eu am fost la Poliţie să dau declaraţii despre caz, dar pe mine nu m-a păcălit cu nimic. Nu este de nivelul meu”, a declarat preşedintele Asociaţiei Operatorilor de Cazinouri din România, Sorin Constantinescu, pentru Libertatea.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.