Falemi, antrenament enduro alături de Alexander Florescu. "E important să rămân în formă!"

22 aug 2017 1880 afişări Special
Falemi, antrenament enduro alături de Alexander Florescu. "E important să rămân în formă!"

Chiar dacă au trecut 8 ani de la retragerea sa din fotbal, jucătorul român de origine cameruneză Nana Falemi (43 de ani) se antrenează la fel de serios ca un sportiv de performanţă.

”Pentru mine, ca sportiv, este important să fiu în formă, permanent”, spune Falemi, care îşi completează pregătirea fizică din sala de forţă cu antrenamente funcţionale bine puse la punct de către antrenorul de fitness Alexander Florescu. În aceste circuite, sunt  incluse elemente din diferite categorii de sport, pentru a lucra toţi muşchii şi a se obţine rezultate eficiente într-un timp cât mai scurt. ”Indiferent de specificul sportului practicat, scopul pregătirii fizice este îmbunătăţirea capacităţii de efort. Eu sunt adeptul programelor ”Circuit Training”, unde se lucrează pe sistem forţă în regim de rezistenţă, unde se consumă multe calorii şi intră acid lactic în tot corpul. După o şedinţă de functional training, obligatoriu trebuie o masă bună şi odihnă pentru refacerea în vederea următorului antrenament. Falemi are propriile sale formule de antrenament, în care pune mare accent pe îmbunătăţirea exploziei, a rezistenţei, a vitezei şi a forţei. Are o rutină foarte strictă de antrenament de forţă, pe care o completează în sala de fitness, cu gantere şi haltere”, a arătat Alexander Florescu.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.