EXCLUSIV | Talpan n-a primit invitaţie la lojă de la conducerea clubului! Juristul care a adus Steaua înapoi la Armată vede meciul cu Academia Rapid de la tribuna I, dintre suporteri

14 apr 2018 7458 afişări Comentează şi tu Special
EXCLUSIV | Talpan n-a primit invitaţie la lojă de la conducerea clubului! Juristul care a adus Steaua înapoi la Armată vede meciul cu Academia Rapid de la tribuna I, dintre suporteri

Colonelul Florin Talpan, juristul care a zdrobit în instanţe armatele de avocaţi ale lui Gigi Becali, recuperând numele şi marca Steaua din mâinile latifundiarului, a fost refuzat de conducerea clubului când a cerut o invitaţie la meciul de astă-seară!

ProSport l-a descoperit pe Talpan la tribuna I, printre suporteri. Ofiţerul era emoţionat: „E o zi istorică. Sunt alături de Steaua cu sufletul! Alături de adevărata Steaua! Aşa voi fi întotdeauna...“.

Întrebat de reporter de ce nu este la lojă, ţinând că toată conducerea clubului stă la fotolii, iar invitaţiile au fost împărţite cu dărnicie inclusiv unor oameni care de-a lungul timpului au avut complicităţi cu Gigi Becali, Talpan a avut o reacţie surprinzătoare: „Nu sunt în lojă... N-am avut posibilitatea. N-am primit invitaţie“.
Discuţia a continuat mergând către momentul zero care a făcut posibil meciul Steaua – Academia Rapid, pe Arena Naţională, cu 40.000 de oameni în tribună. „Am muncit enorm ca să ia naştere această echipă. Nu îţi exagerez! Fără suporteri, nimic n-ar fi fost posibil. Să ştii că am încercat încă din 2015 să înfiinţez echipa. Din păcate, din cauza unor persoane rău-voitoare, acest lucru nu a fost posibil. Dar adevărul va ieşi la iveală în curând...“.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.