Eveniment special de ziua lui Daniel Chiriţă! Legendele de la Petrolul, Dinamo şi Steaua fac spectacol în sala Olimpia din Ploieşti

20 mar 2019 974 afişări Special
Eveniment special de ziua lui Daniel Chiriţă! Legendele de la Petrolul, Dinamo şi Steaua fac spectacol în sala Olimpia din Ploieşti

Legendele cluburilor importante din România se vor reuni din nou în vineri, la ora 13:00 în sala Olimpia din Ploieşti, cu ocazia unui eveniment dedicat lui Daniel Chitiţă, care va împlini pe 24 martie vârsta de 45 de ani.

Patru echipe vor participa la acest eveniment. Legendele Petrolului, mai exact generaţia din 1995, care a câştigat Cupa României, Naţionala Artiştilor dar şi legendele cluburilor Dinamo şi Steaua.

Cei de la Dinamo vor fi reprezentaţi de Marian Ivan, Tibor Selymes, Daniel Florea, Florin Cernat, Dănuţ Lupu şi Dacian Varga, în timp ce pentru stelişti vor juca Ciprian Mozacu, Nana Falemi, Marian Aliuţă şi Cristian Ciocoiu. Arbitru va fi Alexandru Tudor, iar promotorul evenimentului este Adrian Troscenco.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.