El este câştigătorul tabletei iPad3 din concursul "Votează cel mai bun sportiv român din ultimii 15 ani!"

30 nov 2012 1572 afişări Special
El este câştigătorul tabletei iPad3 din concursul "Votează cel mai bun sportiv român din ultimii 15 ani!"

Câştigătorul campaniei "Votează cel mai bun sportiv din ultimii 15 ani" este Daniel Călăraşu  din Oradea. Daniel şi-a votat sportivul preferat pe 15ani.prosport.ro şi a câştigat o tabletă iPad3.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE TRAGEREA LA SORŢI


Gabi Szabo nu a fost uitată de cititorii ProSport, chiar dacă s-a retras de ceva timp

În urmă cu aproape 15 ani, Gabriela Szabo se impunea în „Golden Four”, astfel câştigându-şi locul de una dintre cele mai bune atlete din istoria României. „Un premiu din partea ProSport şi a cititorilor săi mă onorează şi mă responsabilizează. E un moment frumos pentru sportul românesc pentru că într-un cadrul atât de special, toţi foştii şi actualii sportivi de performanţă să fie împreună şi să sărbătorească ce este mai frumos în sportul românesc”, a spus cea care ne ţinea cu sufletul la gură în faţa televizoarelor.

Gabriela Szabo a mărturisit şi de ce a dorit să se retragă poate prea devreme din sportul de performanţă şi ce a dorit să lase în urmă: „Am avut o carieră de 16 ani, nu foarte scurtă, dar nici foarte lungă. M-am retras la 28 de ani şi lumea a rămas cu imaginea lui Gabi Szabo de pe locul 1. Asta am vrut să las în urmă”.

"Atunci când am greşit, ne‑aţi tras de mânecă. Atunci când am făcut lucruri bune, ne‑aţi felicitat. Dar, indiferent de moment, v-aţi păstrat mereu verticali­tatea. Mulţumim, ProSport "

Elisabeta Lipă

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.