Doliu în familia Real Madrid! VIDEO | Imagini şocante după un atentat terorist asupra unui fan-club al galacticilor din Irak! Primul bilanţ al victimelor: 16 morţi şi 20 de răniţi

13 mai 2016 17795 afişări Special
Doliu în familia Real Madrid! VIDEO | Imagini şocante după un atentat terorist asupra unui fan-club al galacticilor din Irak! Primul bilanţ al victimelor: 16 morţi şi 20 de răniţi

Potrivit cotidianului spaniol AS, un grup terorist ISIS a ucis 16 membri ai unui fan-club Real Madrid din Samarra, o localitate aflată la 125 de km nord de capitala Bagdad. Alte 20 de persoane sunt rănite, multe dintre ele fiind în stare foarte gravă.

Un grup terorist aparţinând ISIS a ucis vineri 16 persoane şi a rănit alte 20 într-un fan-club al echipei Real Madrid din Samarra, o localitate aflată la 125 de kilometri de capitala Irakului, Bagdad. Martorii au povestit că persoane înarmate cu automate AK-47 au intrat în fan-club şi au început să tragă la întâmplare în cele 50 de persoane aflate în încăpere. Mulţi dintre cei răniţi se află în stare foarte gravă.

"Nu le place fotbalul, ei cred că este ceva anti-islam şi acţionează în consecinţă. Suntem devastaţi de ceea ce s-a întâmplat", a declarat pentru cotidianul spaniol AS, Ziad Subhan, preşedintele fan-clubului echipei Real Madrid din localitatea irakiană Samarra.

Samarra este un oraş istoric din Irak situat la nord de Bagdad, unde s-au făcut o serie de descoperiri arheologice. Oraşul se află în provincia Salah ad-Din. Oraşul este situat pe malul estic al Tigrului şi este important pentru relicvele şiite. Din 2007, oraşul este inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Pubicaţia spaniolă AS a oferit imagini şocante de la faţa locului:

MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.