Noi detalii despre eroul Tudor Simionov, canotorul român ucis în noaptea de Revelion, la Londra. “În urmă cu 2 ani, în blocul în care locuia, un apartament a ars scrum. Tudor a salvat-o pe proprietară, a ieşit cu ea în braţe”

7 ian 2019 1440 afişări Comentează şi tu Special
Noi detalii despre eroul Tudor Simionov, canotorul român ucis în noaptea de Revelion, la Londra. “În urmă cu 2 ani, în blocul în care locuia, un apartament a ars scrum. Tudor a salvat-o pe proprietară, a ieşit cu ea în braţe”

Noi detalii ies la iveală despre Tudor Simionov, românul ucis cu lovituri de cuţit în noaptea de Revelion, în timp ce acesta păzea intrarea unui club de lux din Londra, capitala Angliei.

Prietenii fostului sportiv, primul canotor român legitimat pentru competiţiile veteranilor, împărtăşesc, împovăraţi de durere şi neputând trece încă peste şocul morţii sale subite, amintiri grăitoare despre cel care a fost erou, nu o dată, ci de fiecare dată când a sesizat un pericol. După ce ProSport  v-a prezentat în exclusivitate mărturia lui Ani Mironov, prietenă de familie a lui Tudor Simionov, care povestea cum acesta a ieşit din casă fără să stea pe gânduri în momentul în care a văzut cum, în stradă, o femeie era abuzată, acum vă dezvăluie o altă poveste emoţioantă, împărtăşită de această dată de o fostă vecină a canotorului ucis la doar 33 de ani.

Merry Manea a rememorat, într-un mesaj emoţionant pe Facebook, o întâmplare petrecută în urmă cu aproximativ doi ani, care demonstrează o dată în plus că Tudor Simionov a fost "un suflet extraordinar, un adevărat erou". În blocul în care locuia, în zona Bucur-Obor / Ştefan Cel Mare, a fost un incendiu în urma căruia un apartament  "a ars scrum". "Atunci, Tudor a salvat-o pe proprietară, o bătrână care nu se putea mişca. A ieşit cu ea în braţe şi a primit şi el îngrijiri medicale" din cauza fumului inhalat, scrie Merry Manea.

Tudor Simionov plecase în Anglia pentru a urma cursuri de Masterat, visul său fiind acela de a deveni CEO, după cum a povestit pentru ProSport Ani Mironov. Medaliat la Campionatele Europene de canotaj, categoria Master, în 2018, Tudor Simionov a fost ucis într-un tragic incident din Londra, petrecut în noaptea dintre ani, în jurul orei ocale 5:30 (7:30 în România). Românul venise la serviciu pentru a înlocui un coleg şi a încercat să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere exclusivistă. Potrivit înregistrărilor cu telefonul mobil predate de martori Poliţiei engleze, Tudor s-a luptat cu nouă agresori înainte de a fi înjunghiat în piept, mortal, chiar la intrarea clădirii Mayfair, una dintre cele mai scumpe locaţii din Londra.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.