Decizia luată de Gabriel Leş, ministrul MApN, în privinţa colonelului Bixi Mocanu, şeful clubului Steaua

30 apr 2019 8249 afişări Special
Decizia luată de Gabriel Leş, ministrul MApN, în privinţa colonelului Bixi Mocanu, şeful clubului Steaua

Bixi Mocanu continuă ca şef al clubului Steaua, cel mai galonat din România, după ce în toamnă i-a succedat în funcţie colonelului Cristian Petrea. Gruparea militară din Ghencea anunţă că ministrul MApN, Gabriel Leş, a decis să continue în fruntea clubului tot cu Mocanu.

"Începând cu data de 14 aprilie 2019, prin Ordinul nr. M.P. 429 din 5 aprilie 2019, ministrul apărării naţionale a prelungit împuternicirea colonelului Bixi – Pompiliu Mocanu, pentru a asigura îndeplinirea atribuţiilor funcţiei de comandant (preşedinte) al Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, până la data de 13 octombrie 2019", se arată în comunicatul CSA Steaua.

"În 2018, bugetul total al clubului a fost de 91 de milioane de lei, dintre care 86 de milioane de lei de la bugetul de stat, iar 5 milioane de lei din venituri proprii"

Gabriel LEŞ, ministrul MApN, în emisiunea ProSport LIVE, luna trecută

Invitat la ProSport Live pe 21 martie, într-o ediţie specială a emisiunii,  Gabriel Leş - ministrul Apărării Naţionale, a comentat şi evenimentele care înconjoară în această perioadă secţia de fotbal din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Ministrul a dat asigurări că, în ciuda faptului că se ia în calcul restructurarea unor secţii care nu au performanţe, cea de fotbal este în siguranţă.

În primul meu mandat, în 2017, aproape 50 la sută din mesajele pe care le primeam erau legate de clubul Steaua. Sunt tot felul de zvonuri şi de legende, secţia de fotbal are cei mai mulţi bani din tot clubul. Dar sunt anumite limitări legale în ceea ce priveşte cât poţi avansa cu echipa. Intenţia noastră nu este să oprim secţia de fotbal. Nu se pune problema!”, a spus Gabriel Leş pentru ProSport Live.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.