Dan Diaconescu a câştigat licitaţia pentru pachetul majoritar de acţiuni la Oltchim! "Oltchim a redevenit pământ românesc! Susţin 100% echipa de handbal"

21 sep 2012 7756 afişări Special
Dan Diaconescu a câştigat licitaţia pentru pachetul majoritar de acţiuni la Oltchim! "Oltchim a redevenit pământ românesc! Susţin 100% echipa de handbal" OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Dan Diaconescu a câştigat licitaţia pentru preluarea a 54,8% din acţiunile Oltchim Râmnicu-Vâlcea (OLT), după ce a oferit 203 milioane de lei, cel mai mare preţ, pentru titlurile deţinute de stat, anunţă Mediafax.

"Oltchim a redevenit pământ românesc. Voi susţine 100% echipa de handbal. În general sunt numărul unu...", Dan Diaconescu.

La licitaţia pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni şi creanţele Electrica şi AVAS asupra Oltchim au depus oferte Dan Diaconescu, Aisa Invest şi Chimcomplex, firme deţinute de omul de afaceri Ştefan Vuza, şi PCC, firmă înregistrată în Germania.

OPSPI a organizat o licitaţie pentru vânzarea pachetului de acţiuni deţinut de Ministerul Economiei la Oltchim, de 54,8% din capital, şi a creanţelor deţinute asupra companiei de AVAS şi Electrica, însumând circa 410 milioane euro.

Creanţele AVAS şi Electrica nu au fost adjudecate.

Rămâi pe www.prosport.ro pentru mai multe detalii

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.