Cu ce se ocupă acum fostul mare gimnast al României. Alin Jivan a cucerit peste 200 de medalii, iar de câţiva ani s-a apucat de muzică. VIDEO cu piesele fostului sportiv

15 mar 2019 5531 afişări Special
Cu ce se ocupă acum fostul mare gimnast al României. Alin Jivan a cucerit peste 200 de medalii, iar de câţiva ani s-a apucat de muzică. VIDEO cu piesele fostului sportiv

Alin Jivan s-a retras din gimnastică, dar a rămas dedicat sportului şi, mai nou, muzicii. Fostul campion este în prezent antrenor la CSA Steaua şi, alături de soţia sa Florina, a lansat mai multe melodii care apar şi pe Youtube.

Fostul gimnast important al României a cucerit peste 200 de medalii şi a urcat pe podium la Mondiale (n.r. - Melbourne 2005), unde a cucerit bronzul la sărituri şi Europene, unde a reuşit dubla de argint la sărituri şi cu echipa.

Fost component al lotului olimpic de gimnastică, medaliat mondial şi european, Alin Jivan şi-a schimbat radical viaţa după ce l-a descoperit pe Dumnezeu. O invitaţie a unui prieten la o întâlnire între tineri la o Biserică Penticostală din Bucureşti s-a terminat pentru sportivul care avea atunci 23 de ani cu o decizie care avea să îi marcheze destinul.

"Oamenii ne judecă dinainte de a ne cunoaşte, fără a şti cum suntem sau ce vrem. Cred că cel mai uşor este să judeci şi să arăţi cu degetul", declara Alin Jivan într-un interviu acordat ProSport în 2015.

"Doctrina este 95% asemănătoare, avem acelaşi Crez, însă Biserica noastră pune accent pe relaţia personală a omului cu Dumnezeu, fără alt intermediar în afară de Iisus Hristos şi are experienţă cu Duhul Sfânt. Practic nimeni nu ne interzice nimic când vine vorba de ce putem sau nu, să facem. Sunt privaţiuni pe care noi ni le impunem în viaţă doar pentru a ne păstra mintea, sufletul şi trupul curat", a explicat Alin pentru ProSport.

Mai jos puteţi vedea doar câteva dintre piesele cu care fostul sportiv se mândreşte.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.