Cristiano Ronaldo este de închiriat. Cât costă să stai în compania superstarului portughez timp de 4 ore şi jumătate

11 mai 2017 7013 afişări Special
Cristiano Ronaldo este de închiriat. Cât costă să stai în compania superstarului portughez timp de 4 ore şi jumătate
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Pentru suma potrivită până şi Cristiano Ronaldo poate fi cumpărat...nu de tot. Potrivit dezvălurilor din cartea Footbal Leaks: The Dirty Business of Football, compania care îl reprezintă pe Ronaldo îl poate împrumuta pe atacantul Realului pentru 4 ore şi jumătate, timp în care acesta poate să dea autografe, să facă poze şi poate să fie, pentru o zi, imaginea unui produs al clientului.  

Până acum, era cunoscut faptul că portughezul poate să facă doar reclame, însă conform ultimei dezvăluiri, pentru aproximativ 1,1 milioane de euro Cristiano Ronaldo poate veni la o cafea, poate oferi live-uri pe site-urile de socializare ale "cumpărătorului", dar şi pe conturile sale, se poate poza şi oferi autografe, toate într-un timp limitat: 4 ore şi jumătate.În carte este scris că în 2013 o companie din Arabia Saudită a plătit taxa cerută companiei lui Ronaldo, Multisports & Image Management. Pentru suma dată, arabii au făcut un photoshooting cu Ronaldo, au primit două postări ale superstarului pe conturile de socializare şi 5 tricouri cu autografele sale. Mai mult, Cristiano Ronaldo a fost pentru o singură zi imaginea companiei din Arabia Saudită.

Această activitate îi aduce portughezului un venit important, 500,000 de euro (n.r. suma care-i rămâne după ce îşi plăteşte către Real Madrid procentul din drepturile de imagine) pe săptămână câştigă Ronaldo în urma acestor evenimente.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.