Concurs: „We”re looking for drivers”

  • Publicat:
  • Actualizat:


«We are looking for drivers»

În premieră absolută pentru România, pasionații de automobilism au o șansă unică în viață: participarea în calitate de pilot profesionist ProSport într-o competiție de anvergură în cadrul unui eveniment de talie mondială. Ei vor putea să se pregătească în mod profesionist pentru aventura vieții și să se lupte cu piloți profesioniști, având la dispoziție un material de concurs identic cu al acestora.

Campania «We are looking for drivers» le va oferi șansa fanilor să ia startul în Dacia Logan Cup, la Bucharest City Challenge 2008. Mecanismul campaniei este extrem de simplu:

1. Orice posesor de permis de conducere cu o vechime de minim 2 ani se poate înscrie în campania «We are looking for drivers», accesând site-ul www.prosport.ro in perioada 14 Iulie 2008 – 03 August 2008.

 

2. In fiecare săptămână se vor trage la sorți cinci câstigatori, dintre care patru vor primi invitații la Bucharest City Challenge 2008, iar al cincelea va intra în faza finală de selecție a câștigătorilor campaniei.

 

3. La finalul perioadei de selecție, cei trei câștigători din fiecare săptămână vor participa la un test pe un circuit de lângă București. Dintre aceștia se vor alege cei doi mari câștigători ai campaniei «We are looking for drivers». Selecția va fi făcută de un juriu compus din Roxana Ciuhulescu, George Vintila, Cabral, un reprezentant al Bucharest Ring și un reprezentant al ACR.

 

4. Cei doi câștigători vor pleca în Germania alături de vedetele Roxana Ciuhulescu și Cabral, unde vor face cursuri de specialitate și își vor lua licența de pilot profesionist, cu care vor putea să participe la Bucharest City Challenge 2008.

 

Campania «We are looking for drivers» se va încheia pe data de 3 august 2008, iar regulamentul oficial poate fi găsit pe site-ul www.prosport.ro începând cu 14 Iulie 2008.

 

Câștigătorii ultimei săptămâni (28 iulie-3 august)

Au câștigat invitație pentru ziua de duminică a evenimentului Bucharest City Challenge 2008:
Toma Florin-28 ani
Radut Lucian-32 ani
Nita Stefan-30 ani
Bataiosu Andreea-23 ani

A fost desemnată ca al treilea finalist pentru ziua de 5 august 2008:
Lungu Valentin-48 ani

Câștigătorii celei de-a doua săptămâni (21-27 iulie)

Au câștigat invitație pentru ziua de duminică a evenimentului Bucharest City Challenge 2008:
Voicu Bogdan Lucian-22 ani
Monenciu George Mihai-25 ani
Chirita Ioana-Laura-23 ani
Codrescu Florin-28 ani

A fost desemnată ca a doua finalistă pentru ziua de 5 august 2008:
Poenaru Carmen -23 ani

Câștigătorii primei săptămâni (14-20 iulie)

Au câștigat invitație pentru ziua de duminică a evenimentului Bucharest City Challenge 2008:
Spîrlea Nicolae-31 ani
Luca Andrei-25 ani
Mangu Oana Gabriela-20 ani
Sofian Cezar-27 ani

A fost desemnată ca primă finalistă pentru ziua de 5 august 2008:
Bozdoc Maria Adela -27 ani

Regulamentul evenimentului „We’re looking for drivers”

Art 1.Organizatorul și Regulamentul evenimentului

(1) Evenimentul „We’re looking for drivers” (denumit în continuare „Evenimentul”) este organizat de către Bucharest Ring S.R.L, o societate comercială română, cu sediul social în Bucuresti, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J40/15613/2005, având C.U.I. RO 17949124și contul bancar nr. RO53BACX0000000070523310 deschis la UniCredit Țiriac Bank, denumită în continuare „Organizatorul”.

(2) Participantii la Eveniment au obligația să respecte prezentul Regulament al Evenimentului (denumit în continuare „Regulamentul”).

(3) Regulamentul este disponibil în mod gratuit oricărei persoane interesate, în intervalul 14 Iulie 2008 – 03 August 2008, pe site-ul de Internet www.prosport.ro, (denumit în continuare, în mod colectiv, „Site-ul”).

(4) Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare în termen de o zi după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificări pe Site.

Art. 2.Teritoriul și durata de desfășurare a Evenimentului

(1) Etapa de inscriere a Evenimentului este organizată și se desfășoară după cum urmează:
– în perioada 14 Iulie – 20 Iulie 2008, prima saptamana de inscriere a Evenimentului,
– în perioada 21 Iulie 2008 – 27 Iulie 2008 a doua saptamana de inscriere a Evenimentului
– in perioada 28 Iulie 2008 – 03 August 2008 a treia saptamana de inscriere a Evenimentului,

(2) Etapa de selecție a Evenimentului se desfășoară pe Internet, prin tragere la sorti la finalul fiecarei perioade din etapa de inscriere.
La fiecare tragere la sorti se vor extrage 5(cinci) participanti din baza de date a perioadei respective – primii 4(patru) participanti vor primi invitatii la evenimentul Bucharest City Challenge 2008 pentru ziua a 3 a a evenimentului in tribuna standing area iar cea de a cincea a persoana va fi desemnata finalista in cazul in care indeplineste toate conditiile stipulate in regulament.
Vor fi 3 (trei) trageri la sorti, cate o extragere la sorti pentru fiecare perioada de inscriere.

(3) Etapa finală a Evenimentului se desfășoară în București.
Etapa finala a evenimentului se va desfasura pe data de 5 August 2008, pe circuitul de karting Amkart. La etapa finala a evenimentului vor participa cele 3(trei) participanti care au fost extrase al cincilea(5) participant la extragerile fiecarei perioade.
In cadrul etapei finale cele 3(trei) persoane vor fi supuse la teste de conducere de catre juriul format din George Vintila, Roxana Ciuhulescu, Neculai Cabral Ibacka-Dzabana, un reprezentant Automobil Club Roman si un reprezentant Bucharest Ring.

La finalul testelor de conducere din cei 3(trei) finalisti vor fi desemnati cei 2(doi) castigatori ai Evenimentului.

Cei 2(doi) castigatori impreuna cu Roxana Ciuhulescu vor merge in Germania pe circuitul Oschersleben, in perioada 11 – 13 August 2008, pentru a obtine licenta pentru pilot in competitia auto Dacia Logan Cup din cadrul evenimentului Bucharest City Challenge 2008. Toate costurile vor fi suportate de catre organizatorul evenimentului.

Art. 3.Dreptul de participare

(1) La Eveniment poate participa orice persoană care îndeplinește următoarele condiții:
a) are cetățenia României,
b) detine carnet de conducere de cel putin 2(doi) ani,
c) nu a fost implicat/a in nici un accident auto major(prin accident major se intelege accident auto in urma caruia au rezultat vatamari corporale),
d) nu a avut carnetul de conducere suspendat de catre Politia Rutiera a Romaniei,
e) este in deplinatatea facultatilor mintale si fizice
f) furnizeaza declaratia semnata organizatorului

(2) Neîndeplinirea ori absența probei îndeplinirii oricăreia dintre condițiile enumerate la art. 3 alin. (1) conduce la imposibilitatea înscrierii la Eveniment.

Art. 4.Etapa finală

(1) Participantii declarati castigatori vor fi notificati cu privire la calitatea acestora atât prin afișarea pe Site, cât și prin corespondență recomandată cu confirmare de primire trimisă la adresa indicată în declarația despre care se face vorbire la art. 3 alin. (1) lit. d).
(2) Participantii declarati castigatori au obligația să participe la etapa finala a Evenimentului.

Art. 5.Protecția datelor cu caracter personal

(1) Prin înscrierea și/sau participarea la Eveniment participantii confirmă cunoașterea prevederilor Regulamentului și își exprimă acordul în privința acestora. De asemenea, prin înscrierea și/sau participarea la Eveniment participantul își dă acordul cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal și cu privire la includerea acestor date în baza de date a Organizatorului, astfel cum este aceasta organizată în legătură cu Eveniment.
(2) Participantii au garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, printre care:
– dreptul de acces la date: orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta;
– dreptul de intervenție asupra datelor: orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit:
a) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
b) după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii;
c) realizarea notificării către terțe persoane cărora le-au fost dezvăluite datele, a oricărei operațiuni efectuate conform lit. a) sau b), dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.
– dreptul de opoziție: orice persoană vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația sa particulară, ca datele care îl vizează să faca obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare.
(3) Pentru exercitarea drepturi arătate mai înainte, participantii se pot adresa Organizatorului cu o cerere scrisă, datată și semnată, în atenția Hartmut Beyer, având calitate de CEO Bucharest Ring.
(4) Prin inscrierea la Eveniment, participantii își dau consimțământul în mod expres și neechivoc pentru ca datele lor cu caracter personal să fie stocate până la data 31 Decembrie 2009, datele cu caracter personal ale unei persoane anume urmând a fi distruse la solicitarea acelei persoane, cu excepția datelor cu caracter personal ale participantelor selectate, care vor fi păstrate timp de 5 (cinci) ani.

Art. 6. Dreptul la imagine

(1) Organizatorul are dreptul să comunice, prin indiferent ce mijloc, numele participantilor la Eveniment, inclusiv numele participantilor desemnati castigatori.
(2) Organizatorul are dreptul, cu titlu gratuit, să fixeze imaginea participantilor, să reproducă imaginea fixată în format electronic și să o comunice public prin intermediul Site-ului. Dreptul Organizatorului poate fi exercitat cel mai târziu până la data de 31 Decembrie 2009, atât pe teritoriul României, cât și în oricare alt stat.
(3) Organizatorul are dreptul, cu titlu gratuit, să fixeze imaginea participantilor selectate, să reproducă imaginea fixată atât în format tipărit, cât și in format electronic, și să distribuie copiile, indiferent de numărul acestora, în ce modalitate crede Organizatorul de cuviință, respectiv să o comunice public prin intermediul Site-ului. Dreptul Organizatorului poate fi exercitat cel mai târziu până la data de 31 Decembrie 2009, atât pe teritoriul României, cât și în oricare alt stat.

Art. 7. Încetarea înainte de termen a Evenimentului

(1) Evenimentul poate înceta înainte de termen numai în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua Evenimentul.
(2) Situațiilor avute în vedere la alin. (1) le sunt asimilate și sentința și/sau actul de putere publică al instanței competente sau altei autorități publice competente.
(3) În situațiile avute în vedere la alin. (1) și (2), Organizatorul nu este mai este ținut la nici o obligație către participantele la Eveniment, după cum nu este ținut la întoarcerea unei sume sau plata unei sume cu titlu de despăgubire sau altele asemenea.

Art. 8. Litigiile și legea aplicabilă

(1) Eventualele litigii apărute între Organizator și oricare participantă vor fi rezolvate pe cale amiabilă sau, dacă astfel nu este posibil, litigiile vor fi soluționate de instanța competentă în conformitate cu dreptul comun.
(2) Legea aplicabilă este legea României.

 

 

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri de cuțit. Ce a mărturisit în fața sediului de poliție, în ziua în care Andreea a fost condusă pe ultimul drum
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup