Campioana Larisa Iordache şi-a ales clinica unde va merge permanent pentru a arată impecabil la JO de la Tokyo. Soţia unui mare fotbalist se va ocupa de ea

9 iun 2019 1571 afişări Special
Campioana Larisa Iordache şi-a ales clinica unde va merge permanent pentru a arată impecabil la JO de la Tokyo. Soţia unui mare fotbalist se va ocupa de ea

Anca Tene, soţia fostului mare portat Florin Tene, şi-a deschis de curând o clinică de înfrumuseţare şi întreţinere care se află nu departe de Piaţa Dorobanţi. De când a deschis această clinică,  atât oameni simpli dar şi personalităţi i-au trecut pragul fiind încântaţi de tratamentele aplicate. Şi, cum era firesc, o mulţime de personalităţi din sport au apelat la serviciile oferite de clinca Ancăi. Unul dintre numele de referinţă este şi Larisa Iordache pe care am întâlnit-o acolo, cu puţin timp înainte de începerea unui tratament specific. Vrea să le calce pe urme lui Kate Moss sau Naomi Campbel, vedetele care folosesc exclusiv produsele pe care doar clinica Ancăi Tene le aduce în România.

Extrem de încântată de tratamentele pe care le face la clinica Ancăi, cea mai valoroasă gimnastă a momentului a ţinut să prercizeze: "Am venit aici pentru că am optat pentru excelenţă. Pot spune că acord destul de mult timp aspectului meu fizic şi cred că aici am găsit soluţia. Sigur, nu-mi propun acum o modificare radicală. Dar o întreţinere facială este cât se poate de binevenită", a precizat Larisa Iordache. Valoroasa gimnastă a dezvăluit că în vederea Jocurilor Olimpice de la Tokyo şi-ar dori-o alături pe Anca Tene, care să se ocupe de aspectul ei înainte de o mare finală olimpică. "Mi-am propus calificarea şi implicit accederea într-o finală olimpică. Ar fi frumos dacă doamna Anca ar fi lângă mine să mă ajute. De regulă, înaintea unui mare concurs, aloc cam două ore pentru a arăta foarte bine şi la acest aspect", a mai spus Larisa.


Larisa, într-un moment de relaxare

Invazie de soţii de fotbaliştii

Anca Tene a dezvăluit că şi foarte multe soţii de fotbalişti au apelat la serviciile clinicii ei: "Au venit Sandra Mutu, Ana Maria Prodan dar şi alte doamne. Aş putea spune că doamnele sunt destul de pretenţioase. Totul ţine şi de evenimentele la care urmează să participe", a spus Anca Tene, care printre clienţi i-a avut pe Florin Răducioiu, Ciprian Marica sau chiar Mihai Teja. "Băieţii sunt mai cuminţi, să zic aşa. Încercăm să le oferim tuturor servicii de foarte bună calitate. Şi, cred eu, că până acum am reuşit. Suntem unici importatori ai unor produse revoluţionare", a mai spus soţia fostului mare portar.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.