Anunţul momentului de la INML, ce lovitură! Decizia legată de probele ADN răstoarnă complet ancheta în cazul Caracal!

21 aug 2019 165383 afişări Special
Anunţul momentului de la INML, ce lovitură! Decizia legată de probele ADN răstoarnă complet ancheta în cazul Caracal! Anunţul momentului de la INML, ce lovitură! Decizia legată de probele ADN răstoarnă complet ancheta în cazul Caracal!

Ancheta în cazul crimelor de la Caracal se complică pe zi ce trece. Medicii legişti au anunţat oficial că vor reface testele ADN pentru oasele găsite până acum. În plus, aceştia au precizat că toate rapoartele pe care le-au trimis procurorilor DIICOT sunt doar preliminare, scrie Antena 3.

Anunţul momentului de la INML, ce lovitură! Decizia legată de probele ADN răstoarnă complet ancheta în cazul Caracal!

Deşi Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, există dubii conform cărora bărbatul ar minţi. Cu toate dezvăluirile criminalului din Caracal, anchetatorii caută de zor indicii care să demonstreze că fetele nu mai sunt în viaţă.

Unchiul Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumpăşanu, a declarat că INML nu are un raport final în cazul Alexandrei şi nici nu a fost emis un certificat de deces.

Experţii au descoperit ADN-ul fetei de 15 ani în rămăşiţele umane din curtea lui Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpăşanu spune că totul s-a făcut în grabă şi va rupe orice hârtie va primi în legătură cu nepoata sa.

 
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.