Andrey Nazario: „Gigi strică Steaua!”

Andrey Nazario: „Gigi strică Steaua!
  • Publicat:

Brazilianul spune că jucătorii sunt supărați pe patronul din Ghencea.

Vă mai aduceți aminte de Andrey? Băiatul acela care la debutul lui în tricoul Stelei a fost „omul meciului” în acea partidă senzațională din sferturile Cupei cu Oțelul. Goalkeeperul care a căzut în dizgrația lui Gigi Becali și a fost trimis la echipa a doua. Acel Andrey care a fost alungat din Ghencea evoluează acum la Cruzeiro, una dintre cele mai cunoscute grupări din Brazilia.

Salut, Andrey. Din Româ­nia te sun. De la ProSport…

Din România?! (se simte bucuria și mirarea în vocea lui). Cum ai dat de mine? Ce mă bucur! Sincer, nu credeam că cineva se mai gândește la mine în România…

Păi nu a trecut așa mult timp de când ai plecat. Cum îți mai merge acum?

Foarte bine. Sunt la Cruzeiro. Joc fotbal adevărat într-o țară unde oamenii iubesc acest sport. Ce poate fi mai frumos decât asta? Până la urmă a fost bine că am plecat de la Steaua și m-am întors în Brazilia.

Mai știi ceva de Steaua?

Bineînțeles! Urmăresc pe internet campionatul din România. Sunt la curent cu totul. Știu că Steaua e abia pe locul 5, după CFR, Rapid, Urziceni și Poli Timișoara. Știi ce înseamnă asta? Că Dumnezeu m-a auzit! După tot ce mi-a făcut Gigi Becali… L-am rugat să facă dreptate, ceea ce el a și făcut.

„Becali nu crede deloc în Dumnezeu“

Ai văzut meciurile Stelei din Champions League?

Da și m-am bucurat enorm! Dumnezeu i-a dat lui Gigi Becali „cadoul“ cel mai potrivit: un singur punct și ultimul loc în grupă!

De ce ești așa de pornit împotriva lui Gigi?

Hai să-ți spun ceva! Gigi strică Steaua! Nu l-am cunoscut decât pentru o scurtă perioadă și mă bucur că nu am fost nevoit să stau mai mult în preajma unui asemenea om! El nu are respect pentru nimeni. Cât timp am fost în România, am observat că în fața camerelor de luat vederi Gigi Becali vorbea foarte mult despre Dumnezeu. Eh, pot să vă spun că, în realitate, el nu crede în nimic, nimic, nimic din ce spune!

Ești foarte vehement…

Sunt, dar nu exagerez cu nimic! Gigi Becali este un om josnic și dezgustător! Chiar te rog să-i transmiți un mesaj din partea mea.

Te ascult…

Gigi, învață ca atunci când vorbești ceva să-ți păstrezi promisiunea! Ești respectat de cei din jurul tău doar pentru că ai bani. La club toți jucătorii sunt supărați pe tine, dar n-au curajul să vorbească pentru că, dacă cineva zice ceva, tu îl vei da afară!

Ce mai știi de Mihai Stoica, omul care te-a adus la Steaua?

Știu că acum e președinte la Urziceni. MM pentru mine este un prieten și un tată. E un om mare. Am un respect mare pentru el.

Gigi Becali a lăsat de înțeles că MM a luat bani din transferul tău și cel al lui Elton la Steaua…

Despre transferul lui Elton nu știu ce să zic, pentru că nu cunosc detaliile, dar de la transferul meu la Steaua, Mihai Stoica nu a luat niciun procent! Sunt dispus să spun asta cu mâna pe Biblie.

Stoica a trebuit să plece din Ghencea după scandalul comisioanelor…

Pentru felul cum l-a tratat pe MM și pentru că l-a dat afară de la Steaua, Gigi Becali a primit răspunsul perfect. Îi transmit să se uite acum pe clasament și să vadă că Steaua lui e sub Urziceniul condus de MM. Mihai Stoica, spre deosebire de Gigi Becali, e un om competent. Poate că MM are un milion de dolari buget la Urziceni, pe când Gigi are 10 la Steaua. Dar, cu banii lui puțini, MM a făcut la Urziceni o echipă peste cea a lui Becali. Asta spune totul!

Portarul de la Unirea, Stelea, are 40 de ani. Poate că după ce se va retrage, te ia MM în locul lui la Urziceni…

Unde este MM, mă voi duce și eu, dacă el va avea nevoie de mine. Dacă îmi face o ofertă să merg la Urziceni, și mâine m-aș întoarce în România. M-aș duce unde e MM ca să mai învingem o dată Steaua. Apropo, am văzut că în campionat Unirea a bătut în tur Steaua. Sper să câștige și în retur.

Și în Cupa României, tot Urziceniul a eliminat-o pe Steaua..

Serios? Ce mă bucur! (râde cu poftă). Ca să glumesc puțin, știți de ce Steaua nu va mai câștiga Cupa? Pentru că m-au dat afară pe mine. Am fost omul meciului cu Oțelul, în Cupă, când am debutat la Steaua, dar n-au știut să mă aprecieze…

Ce mesaj le transmiți suporterilor steliști?

Le mulțumesc că m-au susținut, cât timp am fost în România. Ei ar trebui să știe că Steaua este o echipă mare, dar pe mâini greșite. Un club ca Steaua trebuie să fie condus de un om ca Mihai Stoica. Sper ca într-o zi, într-un viitor cât mai apropiat, steliștii să scape de Gigi Becali!


În afară de Zapata, Emeghara, Dică, Ovidiu Petre și Neșu, Steaua e gata! Nu mai are jucători de valoare. Asta s-a văzut clar în acest sezon, mai ales în meciurile din grupele Ligii Campionilor.
Andrey Nazario, portar Cruzeiro

Gigi Becali are impresia despre el însuși că valorează mai mult decât un baril de petrol. Dacă aș avea bani, l-aș cumpăra și l-aș vinde la preț de nimic pentru că el este un om de nimic.
Andrey Nazario, portar Cruzeiro

Nu regret perioada petrecută în Ghencea. Steaua e un club mare, iar eu am semnat cu ei pentru că voiam ca numele meu să fie cunoscut în Europa.
Andrey Nazario, portar Cruzeiro

MESAJ Goalkeeperul sud-american le-a urat fanilor steliști să scape cât mai repede de latifundiar.

7 meciuri a bifat Andrey Nazario în tricoul Stelei, dintre care șase în campionat și unul în Cupă.

13 goluri a primit Andrey în partidele în care a apărat buturile roș-albaștrilor.

A dat clubul în judecată!

SOC Pentru că nu și-a primit banii, sud-americanul a reclamat Steaua la FIFA.

Deși a părăsit România în luna octombrie a anului trecut, Andrey Nazario nu și-a încheiat conturile cu Steaua.

Ba din contră! Plecarea goalkeeperului la Cruzeiro a însemnat începutul unui litigiu între portarul de 24 de ani și formația din Ghencea. Motivul? Deși bucureștenii au reziliat înțelegerea cu Nazario, fotbalistul nu și-a primit toți banii. „Gigi Becali vorbește întruna despre Dumnezeu, dar păcălește lumea. Când am plecat de la Steaua, nu ne-a dat nici mie, nici impresarului meu banii pe care ni-i datora. Am depus deja o plângere la FIFA ca să-mi primesc drepturile financiare. Cazul se judecă în aceste zile, iar avocații mei mi-au transmis să stau liniștit, pentru că, în mod sigur, voi avea câștig de cauză”, ne-a dezvăluit Andrey.

Si impresarul brazilian e indignat

Contactat de ProSport, impresarul brazilianului a confirmat și el disputa cu clubul din Ghencea. „Într-adevăr, împreună cu Andrey am dat Steaua în judecată. Președintele clubului e un om foarte ciudat. Comportamentul lui m-a șocat. L-a tratat foarte prost pe Andrey și a vrut să scape de el fără să-i dea banii din contract. Sunt sigur însă că nu va reuși, pentru că FIFA ne va da dreptate”, ne-a spus agentul portarului sud-american.

Andrey despre:

Străini
În România, fotbaliștii străini sunt priviți diferit de cei locali. De multe ori sunt înșelați, pentru că nu au idee cu cine au de-a face. Când clubul vrea să te transfere, îți face multe promisiuni, care apoi nu sunt respectate. Și când conducătorul clubului consideră că nu mai are nevoie de tine, te tratează ca pe un țigan!

Prietenii săi
De la Steaua mai vorbesc cu Neșu (foto). Cât timp am fost în Ghencea m-am înțeles bine cu majoritatea jucătorilor. În afară de Neșu, eram apropiat de Dică, Ovidiu Petre și Boștină. Ultimul a avut și el săracu’ probleme cu nebunul de Gigi Becali. Am văzut că acum a ajuns la Dinamo. Mă bucur mult pentru el.

România
Acolo am învățat multe lucruri. Mi-am făcut mulți prieteni. M-a impresionat faptul că foarte mulți români sunt dispuși să te ajute. Un lucru care m-a deranjat a fost faptul că la voi, cei care au bani, nu îi respectă pe cei care nu au bani. Bucureștiul e un oraș frumos, dar cu o mare, mare problemă: traficul infernal!

Olăroiu
Am colaborat foarte bine cu el. E un antrenor de clasă mondială. Am avut o relație de respect reciproc, ca între un elev și un profesor. După plecarea lui Olăroiu, Steaua a schimbat mai mulți antrenori, ceea ce dovedește că e foarte greu să reziști lângă un om ciudat și imprevizibil ca Gigi Becali.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă…
”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul
”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant…
Singurele echipe din Superligă care au felicitat-o pe FCSB după ce a devenit campioana României
Singurele echipe din Superligă care au felicitat-o pe FCSB după ce a devenit campioana României
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la 57 de ani
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la 57 de ani
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a…
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de regretata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de regretata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu…
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în…