Andrey Nazario: „Gigi strică Steaua!”

  • Publicat:

Brazilianul spune că jucătorii sunt supărați pe patronul din Ghencea.

Vă mai aduceți aminte de Andrey? Băiatul acela care la debutul lui în tricoul Stelei a fost „omul meciului” în acea partidă senzațională din sferturile Cupei cu Oțelul. Goalkeeperul care a căzut în dizgrația lui Gigi Becali și a fost trimis la echipa a doua. Acel Andrey care a fost alungat din Ghencea evoluează acum la Cruzeiro, una dintre cele mai cunoscute grupări din Brazilia.

Salut, Andrey. Din Româ­nia te sun. De la ProSport…

Din România?! (se simte bucuria și mirarea în vocea lui). Cum ai dat de mine? Ce mă bucur! Sincer, nu credeam că cineva se mai gândește la mine în România…

Păi nu a trecut așa mult timp de când ai plecat. Cum îți mai merge acum?

Foarte bine. Sunt la Cruzeiro. Joc fotbal adevărat într-o țară unde oamenii iubesc acest sport. Ce poate fi mai frumos decât asta? Până la urmă a fost bine că am plecat de la Steaua și m-am întors în Brazilia.

Mai știi ceva de Steaua?

Bineînțeles! Urmăresc pe internet campionatul din România. Sunt la curent cu totul. Știu că Steaua e abia pe locul 5, după CFR, Rapid, Urziceni și Poli Timișoara. Știi ce înseamnă asta? Că Dumnezeu m-a auzit! După tot ce mi-a făcut Gigi Becali… L-am rugat să facă dreptate, ceea ce el a și făcut.

„Becali nu crede deloc în Dumnezeu“

Ai văzut meciurile Stelei din Champions League?

Da și m-am bucurat enorm! Dumnezeu i-a dat lui Gigi Becali „cadoul“ cel mai potrivit: un singur punct și ultimul loc în grupă!

De ce ești așa de pornit împotriva lui Gigi?

Hai să-ți spun ceva! Gigi strică Steaua! Nu l-am cunoscut decât pentru o scurtă perioadă și mă bucur că nu am fost nevoit să stau mai mult în preajma unui asemenea om! El nu are respect pentru nimeni. Cât timp am fost în România, am observat că în fața camerelor de luat vederi Gigi Becali vorbea foarte mult despre Dumnezeu. Eh, pot să vă spun că, în realitate, el nu crede în nimic, nimic, nimic din ce spune!

Ești foarte vehement…

Sunt, dar nu exagerez cu nimic! Gigi Becali este un om josnic și dezgustător! Chiar te rog să-i transmiți un mesaj din partea mea.

Te ascult…

Gigi, învață ca atunci când vorbești ceva să-ți păstrezi promisiunea! Ești respectat de cei din jurul tău doar pentru că ai bani. La club toți jucătorii sunt supărați pe tine, dar n-au curajul să vorbească pentru că, dacă cineva zice ceva, tu îl vei da afară!

Ce mai știi de Mihai Stoica, omul care te-a adus la Steaua?

Știu că acum e președinte la Urziceni. MM pentru mine este un prieten și un tată. E un om mare. Am un respect mare pentru el.

Gigi Becali a lăsat de înțeles că MM a luat bani din transferul tău și cel al lui Elton la Steaua…

Despre transferul lui Elton nu știu ce să zic, pentru că nu cunosc detaliile, dar de la transferul meu la Steaua, Mihai Stoica nu a luat niciun procent! Sunt dispus să spun asta cu mâna pe Biblie.

Stoica a trebuit să plece din Ghencea după scandalul comisioanelor…

Pentru felul cum l-a tratat pe MM și pentru că l-a dat afară de la Steaua, Gigi Becali a primit răspunsul perfect. Îi transmit să se uite acum pe clasament și să vadă că Steaua lui e sub Urziceniul condus de MM. Mihai Stoica, spre deosebire de Gigi Becali, e un om competent. Poate că MM are un milion de dolari buget la Urziceni, pe când Gigi are 10 la Steaua. Dar, cu banii lui puțini, MM a făcut la Urziceni o echipă peste cea a lui Becali. Asta spune totul!

Portarul de la Unirea, Stelea, are 40 de ani. Poate că după ce se va retrage, te ia MM în locul lui la Urziceni…

Unde este MM, mă voi duce și eu, dacă el va avea nevoie de mine. Dacă îmi face o ofertă să merg la Urziceni, și mâine m-aș întoarce în România. M-aș duce unde e MM ca să mai învingem o dată Steaua. Apropo, am văzut că în campionat Unirea a bătut în tur Steaua. Sper să câștige și în retur.

Și în Cupa României, tot Urziceniul a eliminat-o pe Steaua..

Serios? Ce mă bucur! (râde cu poftă). Ca să glumesc puțin, știți de ce Steaua nu va mai câștiga Cupa? Pentru că m-au dat afară pe mine. Am fost omul meciului cu Oțelul, în Cupă, când am debutat la Steaua, dar n-au știut să mă aprecieze…

Ce mesaj le transmiți suporterilor steliști?

Le mulțumesc că m-au susținut, cât timp am fost în România. Ei ar trebui să știe că Steaua este o echipă mare, dar pe mâini greșite. Un club ca Steaua trebuie să fie condus de un om ca Mihai Stoica. Sper ca într-o zi, într-un viitor cât mai apropiat, steliștii să scape de Gigi Becali!


În afară de Zapata, Emeghara, Dică, Ovidiu Petre și Neșu, Steaua e gata! Nu mai are jucători de valoare. Asta s-a văzut clar în acest sezon, mai ales în meciurile din grupele Ligii Campionilor.
Andrey Nazario, portar Cruzeiro

Gigi Becali are impresia despre el însuși că valorează mai mult decât un baril de petrol. Dacă aș avea bani, l-aș cumpăra și l-aș vinde la preț de nimic pentru că el este un om de nimic.
Andrey Nazario, portar Cruzeiro

Nu regret perioada petrecută în Ghencea. Steaua e un club mare, iar eu am semnat cu ei pentru că voiam ca numele meu să fie cunoscut în Europa.
Andrey Nazario, portar Cruzeiro

MESAJ Goalkeeperul sud-american le-a urat fanilor steliști să scape cât mai repede de latifundiar.

7 meciuri a bifat Andrey Nazario în tricoul Stelei, dintre care șase în campionat și unul în Cupă.

13 goluri a primit Andrey în partidele în care a apărat buturile roș-albaștrilor.

A dat clubul în judecată!

SOC Pentru că nu și-a primit banii, sud-americanul a reclamat Steaua la FIFA.

Deși a părăsit România în luna octombrie a anului trecut, Andrey Nazario nu și-a încheiat conturile cu Steaua.

Ba din contră! Plecarea goalkeeperului la Cruzeiro a însemnat începutul unui litigiu între portarul de 24 de ani și formația din Ghencea. Motivul? Deși bucureștenii au reziliat înțelegerea cu Nazario, fotbalistul nu și-a primit toți banii. „Gigi Becali vorbește întruna despre Dumnezeu, dar păcălește lumea. Când am plecat de la Steaua, nu ne-a dat nici mie, nici impresarului meu banii pe care ni-i datora. Am depus deja o plângere la FIFA ca să-mi primesc drepturile financiare. Cazul se judecă în aceste zile, iar avocații mei mi-au transmis să stau liniștit, pentru că, în mod sigur, voi avea câștig de cauză”, ne-a dezvăluit Andrey.

Si impresarul brazilian e indignat

Contactat de ProSport, impresarul brazilianului a confirmat și el disputa cu clubul din Ghencea. „Într-adevăr, împreună cu Andrey am dat Steaua în judecată. Președintele clubului e un om foarte ciudat. Comportamentul lui m-a șocat. L-a tratat foarte prost pe Andrey și a vrut să scape de el fără să-i dea banii din contract. Sunt sigur însă că nu va reuși, pentru că FIFA ne va da dreptate”, ne-a spus agentul portarului sud-american.

Andrey despre:

Străini
În România, fotbaliștii străini sunt priviți diferit de cei locali. De multe ori sunt înșelați, pentru că nu au idee cu cine au de-a face. Când clubul vrea să te transfere, îți face multe promisiuni, care apoi nu sunt respectate. Și când conducătorul clubului consideră că nu mai are nevoie de tine, te tratează ca pe un țigan!

Prietenii săi
De la Steaua mai vorbesc cu Neșu (foto). Cât timp am fost în Ghencea m-am înțeles bine cu majoritatea jucătorilor. În afară de Neșu, eram apropiat de Dică, Ovidiu Petre și Boștină. Ultimul a avut și el săracu’ probleme cu nebunul de Gigi Becali. Am văzut că acum a ajuns la Dinamo. Mă bucur mult pentru el.

România
Acolo am învățat multe lucruri. Mi-am făcut mulți prieteni. M-a impresionat faptul că foarte mulți români sunt dispuși să te ajute. Un lucru care m-a deranjat a fost faptul că la voi, cei care au bani, nu îi respectă pe cei care nu au bani. Bucureștiul e un oraș frumos, dar cu o mare, mare problemă: traficul infernal!

Olăroiu
Am colaborat foarte bine cu el. E un antrenor de clasă mondială. Am avut o relație de respect reciproc, ca între un elev și un profesor. După plecarea lui Olăroiu, Steaua a schimbat mai mulți antrenori, ceea ce dovedește că e foarte greu să reziști lângă un om ciudat și imprevizibil ca Gigi Becali.

Pe aceeași temă
Alex Piţurcă a marcat la Elena din Chişinău în faţa tuturor. Imagini explozive
Alex Piţurcă a marcat la Elena din Chişinău în faţa tuturor. Imagini explozive
Medic sexolog: Cum îţi da seama cât de compatibil eşti cu partenerul şi cât de des ar trebui să faceţi sex
Medic sexolog: Cum îţi da seama cât de compatibil eşti cu partenerul şi cât de des ar trebui să faceţi sex
NEWS ALERT Diplomat român, expulzat de Federaţia Rusă
NEWS ALERT Diplomat român, expulzat de Federaţia Rusă
„Messi e mulțumit de oferta primită!” Bombă în fotbalul mondial! Care sunt dorințele starului Barcelonei
„Messi e mulțumit de oferta primită!” Bombă în fotbalul mondial! Care sunt dorințele starului Barcelonei
Infectarea cu coronavirus după vaccinare. Când nu ne protejează vaccinul, explică un medic
Infectarea cu coronavirus după vaccinare. Când nu ne protejează vaccinul, explică un medic
S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare
S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare
Tânăr de 20 de ani DECAPITAT de familie pentru că era homosexual. Povestea tragică care a impresionat o lume întreagă
Tânăr de 20 de ani DECAPITAT de familie pentru că era homosexual. Povestea tragică care a impresionat o lume întreagă
Casă dărăpănată din chirpici, construită în 1950, scoasă la vânzare pentru 700.000 de euro, la Cluj
Casă dărăpănată din chirpici, construită în 1950, scoasă la vânzare pentru 700.000 de euro, la Cluj
Sfâșiați de URS! Ultimele lor clipe de viață, înregistrate pe cameră
Sfâșiați de URS! Ultimele lor clipe de viață, înregistrate pe cameră
Un ARHEOLOG care săpa în Turcia a scos la iveală ceva INCERDIBIL din vremea gladiatorilor
Un ARHEOLOG care săpa în Turcia a scos la iveală ceva INCERDIBIL din vremea gladiatorilor
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
BREAKING! ATAC terorist. Sunt ZECI de MORTI şi răniţi! Vestea ŞOC a zilei
BREAKING! ATAC terorist. Sunt ZECI de MORTI şi răniţi! Vestea ŞOC a zilei
Anamaria Prodan, călcată în picioare în direct la TV!  Ce a putut să-i zică, și prezentatorul a început să râdă
Anamaria Prodan, călcată în picioare în direct la TV! Ce a putut să-i zică, și prezentatorul a început să râdă
Se dau 400 de lei de persoană! Sute de mii de români vor primi banii de la stat
Se dau 400 de lei de persoană! Sute de mii de români vor primi banii de la stat
BREAKING. Românii cu credite pot deschide şampania. Anunţul făcut de BNR la care mulţi sperau
BREAKING. Românii cu credite pot deschide şampania. Anunţul făcut de BNR la care mulţi sperau
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Depășire criminală pe „Drumul Morții”, E85. Toate cele bune de la șoferul care a trecut pe lângă moarte! - VIDEO
Depășire criminală pe „Drumul Morții”, E85. Toate cele bune de la șoferul care a trecut pe lângă moarte! - VIDEO
Specia care ar putea dispărea din cauza nevoii uriașe de litiu pentru baterii de mașini electrice
Specia care ar putea dispărea din cauza nevoii uriașe de litiu pentru baterii de mașini electrice
Ce se întâmplă din 15 mai cu conturile de Whatsapp ale persoanelor care nu acceptă noile politici de confidenţialitate
Ce se întâmplă din 15 mai cu conturile de Whatsapp ale persoanelor care nu acceptă noile politici de confidenţialitate
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
Indienii, avertizaţi de medici să nu mai folosească balega de vacă împotriva COVID-19: „Există riscul răspândirii altor boli” VIDEO
Indienii, avertizaţi de medici să nu mai folosească balega de vacă împotriva COVID-19: „Există riscul răspândirii altor boli” VIDEO
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere. „Au făcut-o” chiar şi în România
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere. „Au făcut-o” chiar şi în România
Imagini +18! Vedete de la noi, PRINSE în timp ce făceau AMOR în public!
Imagini +18! Vedete de la noi, PRINSE în timp ce făceau AMOR în public!
Cine este, de fapt, polițista superbă care a primit mii de like-uri pe Facebook?
Cine este, de fapt, polițista superbă care a primit mii de like-uri pe Facebook?
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de baie
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de baie
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul total
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul total