Andrey Nazario: „Gigi strică Steaua!”

  • Publicat:

Brazilianul spune că jucătorii sunt supărați pe patronul din Ghencea.

Vă mai aduceți aminte de Andrey? Băiatul acela care la debutul lui în tricoul Stelei a fost „omul meciului” în acea partidă senzațională din sferturile Cupei cu Oțelul. Goalkeeperul care a căzut în dizgrația lui Gigi Becali și a fost trimis la echipa a doua. Acel Andrey care a fost alungat din Ghencea evoluează acum la Cruzeiro, una dintre cele mai cunoscute grupări din Brazilia.

Salut, Andrey. Din Româ­nia te sun. De la ProSport…

Din România?! (se simte bucuria și mirarea în vocea lui). Cum ai dat de mine? Ce mă bucur! Sincer, nu credeam că cineva se mai gândește la mine în România…

Păi nu a trecut așa mult timp de când ai plecat. Cum îți mai merge acum?

Foarte bine. Sunt la Cruzeiro. Joc fotbal adevărat într-o țară unde oamenii iubesc acest sport. Ce poate fi mai frumos decât asta? Până la urmă a fost bine că am plecat de la Steaua și m-am întors în Brazilia.

Mai știi ceva de Steaua?

Bineînțeles! Urmăresc pe internet campionatul din România. Sunt la curent cu totul. Știu că Steaua e abia pe locul 5, după CFR, Rapid, Urziceni și Poli Timișoara. Știi ce înseamnă asta? Că Dumnezeu m-a auzit! După tot ce mi-a făcut Gigi Becali… L-am rugat să facă dreptate, ceea ce el a și făcut.

„Becali nu crede deloc în Dumnezeu“

Ai văzut meciurile Stelei din Champions League?

Da și m-am bucurat enorm! Dumnezeu i-a dat lui Gigi Becali „cadoul“ cel mai potrivit: un singur punct și ultimul loc în grupă!

De ce ești așa de pornit împotriva lui Gigi?

Hai să-ți spun ceva! Gigi strică Steaua! Nu l-am cunoscut decât pentru o scurtă perioadă și mă bucur că nu am fost nevoit să stau mai mult în preajma unui asemenea om! El nu are respect pentru nimeni. Cât timp am fost în România, am observat că în fața camerelor de luat vederi Gigi Becali vorbea foarte mult despre Dumnezeu. Eh, pot să vă spun că, în realitate, el nu crede în nimic, nimic, nimic din ce spune!

Ești foarte vehement…

Sunt, dar nu exagerez cu nimic! Gigi Becali este un om josnic și dezgustător! Chiar te rog să-i transmiți un mesaj din partea mea.

Te ascult…

Gigi, învață ca atunci când vorbești ceva să-ți păstrezi promisiunea! Ești respectat de cei din jurul tău doar pentru că ai bani. La club toți jucătorii sunt supărați pe tine, dar n-au curajul să vorbească pentru că, dacă cineva zice ceva, tu îl vei da afară!

Ce mai știi de Mihai Stoica, omul care te-a adus la Steaua?

Știu că acum e președinte la Urziceni. MM pentru mine este un prieten și un tată. E un om mare. Am un respect mare pentru el.

Gigi Becali a lăsat de înțeles că MM a luat bani din transferul tău și cel al lui Elton la Steaua…

Despre transferul lui Elton nu știu ce să zic, pentru că nu cunosc detaliile, dar de la transferul meu la Steaua, Mihai Stoica nu a luat niciun procent! Sunt dispus să spun asta cu mâna pe Biblie.

Stoica a trebuit să plece din Ghencea după scandalul comisioanelor…

Pentru felul cum l-a tratat pe MM și pentru că l-a dat afară de la Steaua, Gigi Becali a primit răspunsul perfect. Îi transmit să se uite acum pe clasament și să vadă că Steaua lui e sub Urziceniul condus de MM. Mihai Stoica, spre deosebire de Gigi Becali, e un om competent. Poate că MM are un milion de dolari buget la Urziceni, pe când Gigi are 10 la Steaua. Dar, cu banii lui puțini, MM a făcut la Urziceni o echipă peste cea a lui Becali. Asta spune totul!

Portarul de la Unirea, Stelea, are 40 de ani. Poate că după ce se va retrage, te ia MM în locul lui la Urziceni…

Unde este MM, mă voi duce și eu, dacă el va avea nevoie de mine. Dacă îmi face o ofertă să merg la Urziceni, și mâine m-aș întoarce în România. M-aș duce unde e MM ca să mai învingem o dată Steaua. Apropo, am văzut că în campionat Unirea a bătut în tur Steaua. Sper să câștige și în retur.

Și în Cupa României, tot Urziceniul a eliminat-o pe Steaua..

Serios? Ce mă bucur! (râde cu poftă). Ca să glumesc puțin, știți de ce Steaua nu va mai câștiga Cupa? Pentru că m-au dat afară pe mine. Am fost omul meciului cu Oțelul, în Cupă, când am debutat la Steaua, dar n-au știut să mă aprecieze…

Ce mesaj le transmiți suporterilor steliști?

Le mulțumesc că m-au susținut, cât timp am fost în România. Ei ar trebui să știe că Steaua este o echipă mare, dar pe mâini greșite. Un club ca Steaua trebuie să fie condus de un om ca Mihai Stoica. Sper ca într-o zi, într-un viitor cât mai apropiat, steliștii să scape de Gigi Becali!


În afară de Zapata, Emeghara, Dică, Ovidiu Petre și Neșu, Steaua e gata! Nu mai are jucători de valoare. Asta s-a văzut clar în acest sezon, mai ales în meciurile din grupele Ligii Campionilor.
Andrey Nazario, portar Cruzeiro

Gigi Becali are impresia despre el însuși că valorează mai mult decât un baril de petrol. Dacă aș avea bani, l-aș cumpăra și l-aș vinde la preț de nimic pentru că el este un om de nimic.
Andrey Nazario, portar Cruzeiro

Nu regret perioada petrecută în Ghencea. Steaua e un club mare, iar eu am semnat cu ei pentru că voiam ca numele meu să fie cunoscut în Europa.
Andrey Nazario, portar Cruzeiro

MESAJ Goalkeeperul sud-american le-a urat fanilor steliști să scape cât mai repede de latifundiar.

7 meciuri a bifat Andrey Nazario în tricoul Stelei, dintre care șase în campionat și unul în Cupă.

13 goluri a primit Andrey în partidele în care a apărat buturile roș-albaștrilor.

A dat clubul în judecată!

SOC Pentru că nu și-a primit banii, sud-americanul a reclamat Steaua la FIFA.

Deși a părăsit România în luna octombrie a anului trecut, Andrey Nazario nu și-a încheiat conturile cu Steaua.

Ba din contră! Plecarea goalkeeperului la Cruzeiro a însemnat începutul unui litigiu între portarul de 24 de ani și formația din Ghencea. Motivul? Deși bucureștenii au reziliat înțelegerea cu Nazario, fotbalistul nu și-a primit toți banii. „Gigi Becali vorbește întruna despre Dumnezeu, dar păcălește lumea. Când am plecat de la Steaua, nu ne-a dat nici mie, nici impresarului meu banii pe care ni-i datora. Am depus deja o plângere la FIFA ca să-mi primesc drepturile financiare. Cazul se judecă în aceste zile, iar avocații mei mi-au transmis să stau liniștit, pentru că, în mod sigur, voi avea câștig de cauză”, ne-a dezvăluit Andrey.

Si impresarul brazilian e indignat

Contactat de ProSport, impresarul brazilianului a confirmat și el disputa cu clubul din Ghencea. „Într-adevăr, împreună cu Andrey am dat Steaua în judecată. Președintele clubului e un om foarte ciudat. Comportamentul lui m-a șocat. L-a tratat foarte prost pe Andrey și a vrut să scape de el fără să-i dea banii din contract. Sunt sigur însă că nu va reuși, pentru că FIFA ne va da dreptate”, ne-a spus agentul portarului sud-american.

Andrey despre:

Străini
În România, fotbaliștii străini sunt priviți diferit de cei locali. De multe ori sunt înșelați, pentru că nu au idee cu cine au de-a face. Când clubul vrea să te transfere, îți face multe promisiuni, care apoi nu sunt respectate. Și când conducătorul clubului consideră că nu mai are nevoie de tine, te tratează ca pe un țigan!

Prietenii săi
De la Steaua mai vorbesc cu Neșu (foto). Cât timp am fost în Ghencea m-am înțeles bine cu majoritatea jucătorilor. În afară de Neșu, eram apropiat de Dică, Ovidiu Petre și Boștină. Ultimul a avut și el săracu’ probleme cu nebunul de Gigi Becali. Am văzut că acum a ajuns la Dinamo. Mă bucur mult pentru el.

România
Acolo am învățat multe lucruri. Mi-am făcut mulți prieteni. M-a impresionat faptul că foarte mulți români sunt dispuși să te ajute. Un lucru care m-a deranjat a fost faptul că la voi, cei care au bani, nu îi respectă pe cei care nu au bani. Bucureștiul e un oraș frumos, dar cu o mare, mare problemă: traficul infernal!

Olăroiu
Am colaborat foarte bine cu el. E un antrenor de clasă mondială. Am avut o relație de respect reciproc, ca între un elev și un profesor. După plecarea lui Olăroiu, Steaua a schimbat mai mulți antrenori, ceea ce dovedește că e foarte greu să reziști lângă un om ciudat și imprevizibil ca Gigi Becali.

Pe aceeași temă
E vestea momentului în showbiz! Monica Gabor a 'rupt-o' cu Mr Pink
E vestea momentului în showbiz! Monica Gabor a 'rupt-o' cu Mr Pink
Comparaţia Cluj - Timişoara, prin ochii unui sociolog bucureştean: Fata spumoasă, corporatista cuminte şi iubitul „de invidiat”
Comparaţia Cluj - Timişoara, prin ochii unui sociolog bucureştean: Fata spumoasă, corporatista cuminte şi iubitul „de invidiat”
O primă mare surpiză la Jocurile Olimpice. Ecuadorul cucereşte a doua medalie de aur din istoria prin Richard Carapaz
O primă mare surpiză la Jocurile Olimpice. Ecuadorul cucereşte a doua medalie de aur din istoria prin Richard Carapaz
„Nu ai cum să-i înlocuiești pe ei patru”. Gigi Becali, anunț despre jucătorii care nu vor mai ieși din primul 11 al FCSB
„Nu ai cum să-i înlocuiești pe ei patru”. Gigi Becali, anunț despre jucătorii care nu vor mai ieși din primul 11 al FCSB
Dacă ai această grupă de sânge, atragi țânțarii ca un magnet
Dacă ai această grupă de sânge, atragi țânțarii ca un magnet
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor sa facă acum cu iubitul lor
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor sa facă acum cu iubitul lor
Tragedia care cutremură România! S-a sinucis după ce a aflat că urma să fie concediat
Tragedia care cutremură România! S-a sinucis după ce a aflat că urma să fie concediat
A fost filmat accidentul devastator din Sibiu, unde 4 oameni au murit într-o Dacia Duster, loviți de camion. Nu au avut nicio șansă
A fost filmat accidentul devastator din Sibiu, unde 4 oameni au murit într-o Dacia Duster, loviți de camion. Nu au avut nicio șansă
Ce a apărtut în curtea lui Dincă la doi ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu
Ce a apărtut în curtea lui Dincă la doi ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu
Marele EXPERIMENT de a crea o rasă superioară. TINERELE pure care au lucrat la el. ''Aveam zilnic în program...''
Marele EXPERIMENT de a crea o rasă superioară. TINERELE pure care au lucrat la el. ''Aveam zilnic în program...''
Lumea, condamnată? Top 5 scenarii de coșmar care au cele mai mari șanse să se întâmple
Lumea, condamnată? Top 5 scenarii de coșmar care au cele mai mari șanse să se întâmple
Detaliul ascuns de la nunta secretă a Simonei Halep! Hore și voie bună în curtea din Izvorani IMAGINI EXCLUSIVE din dronă
Detaliul ascuns de la nunta secretă a Simonei Halep! Hore și voie bună în curtea din Izvorani IMAGINI EXCLUSIVE din dronă
Protest cu lacrimi la Caracal, la doi ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Ți se rupe sufletul
Protest cu lacrimi la Caracal, la doi ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Ți se rupe sufletul
Boala teribilă care afectează FEMEILE din România: Cauzele exacte nu se cunosc! Evită neapărat aceste obiceiuri
Boala teribilă care afectează FEMEILE din România: Cauzele exacte nu se cunosc! Evită neapărat aceste obiceiuri
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Înfricoșător. De ce au început chinezii să poarte măști pe toată fața
Înfricoșător. De ce au început chinezii să poarte măști pe toată fața
Ghinion sau noroc? Momentul în care un Logan ia foc chiar lângă mașina de pompieri
Ghinion sau noroc? Momentul în care un Logan ia foc chiar lângă mașina de pompieri
Trei produse utile înainte de valul patru al pandemiei, disponibile la Lidl
Trei produse utile înainte de valul patru al pandemiei, disponibile la Lidl
Victorie importantă pentru Angelina Jolie în bătălia din dosarul său de divorţ cu Brad Pitt
Victorie importantă pentru Angelina Jolie în bătălia din dosarul său de divorţ cu Brad Pitt
BANCUL ZILEI – Un bărbat potent a luat o supradoză de Viagra
BANCUL ZILEI – Un bărbat potent a luat o supradoză de Viagra
Mister vechi de 27.000 de ani. Mesajele transmise de palmele cu degete lipsă, imprimate în peşteri
Mister vechi de 27.000 de ani. Mesajele transmise de palmele cu degete lipsă, imprimate în peşteri
Revin lockdown-urile: O mare Capitală întră din nou în lockdown după un număr record de infectări de COVID
Revin lockdown-urile: O mare Capitală întră din nou în lockdown după un număr record de infectări de COVID
A mers la magazine de haine - Zara, H/M - și a intrat în cabinele de probă. A descoperit ceva incredibil
A mers la magazine de haine - Zara, H/M - și a intrat în cabinele de probă. A descoperit ceva incredibil
Alina Eremia s-a mutat la casă nouă. Primele imagini din locuința de lux a artistei: ”E absolut minunat” / VIDEO
Alina Eremia s-a mutat la casă nouă. Primele imagini din locuința de lux a artistei: ”E absolut minunat” / VIDEO
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱
Adio, Volvo? Ce se întâmplă cu toate mașinile companiei
Adio, Volvo? Ce se întâmplă cu toate mașinile companiei
FOTO. Anna Lesko, goală pușcă, i-a provocat pe fani cu o ipostază incendiară!
FOTO. Anna Lesko, goală pușcă, i-a provocat pe fani cu o ipostază incendiară!
FOTO. Andreea Raicu, în costum de baie. Cum arată la 43 de ani
FOTO. Andreea Raicu, în costum de baie. Cum arată la 43 de ani