Alibec e bun de plată. Cât mai are de plătit atacantul Astrei Giurgiu pentru bolidul de lux cumpărat în urmă cu doi ani

14 mai 2019 4575 afişări Special
Alibec e bun de plată. Cât mai are de plătit atacantul Astrei Giurgiu pentru bolidul de lux cumpărat în urmă cu doi ani

În septembrie 2017 Denis Alibec era mândrul posesor al unui bolid de lux. Pe atunci, jucătorul FCSB-ului, cu un salariu de 250.000 de euro pe an, îşi achiziţionese un McLaren 540C, care a costat 170.000 de euro. Atacantul ar fi trebuit să economisească aproximativ opt salarii pentru a putea acoperi costul maşinii, dar lucrurile nu s-au desfăşurat aşa cum a calculat Alibec. 

La doi ani şi opt luni de la cumpărarea automobilului, Denis Alibec nu a reuşit să achite nici jumătate din preţul maşinii. Atacantul mai are de achitat 90.000 de euro pentru a plăti integral McLaren-ul. 

Situaţia se complică şi mai mult pentru Denis Alibec. Clubul Astra Giurgiu, la care evoluează jucătorul de 28 de ani, nu şi-a mai plătit jucătorii de cinci luni de zile. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.