A fost răpit şi torturat, iar ea a fost împuşcată! Un fotbalist a trăit drama vieţii după ce s-a întâlnit cu prietena şefului unui cartel de droguri

27 apr 2013 6468 afişări Special
A fost răpit şi torturat, iar ea a fost împuşcată! Un fotbalist a trăit drama vieţii după ce s-a întâlnit cu prietena şefului unui cartel de droguri

Un fotbalist brazilian a trecut printr-o experienţă tulburătoare după ce a comis greşeala de a se întâlni cu prietena unui şef de cartel.

Bernando, jucător în vârstă de 22 de ani care evoluează la Vasco da Gama, a fost răpit şi torturat de oamenii unui puternic cartel de droguri din Brazilia după ce fotbalistul a fost surprins la aceeaşi masă cu prietena conducătorului grupării. Potrivit presei sud-americane, atât Bernando cât şi Daiane Rodrigues au fost răpiţi şi torturaţi, fiind pedepsiţi astfel pentru gestul lor. Mai mult, prietena infidelă a fost împuşcată de cinci ori în picioare pentru că l-a trădat pe şeful cartelului.

Bernando a reuşit totuşi să scape fără să fie împuşcat, după ce alţi doi fotbalişti au mediat conflictul. Wellington Silva de la Fluminense şi Charles de la Palmeiras sunt colegii de breaslă ai lui Bernando care au discutat cu răpitorii şi au reuşit să-l salveze. Jucătorul lui Vasco da Gama s-a ales însă cu câteva leziuni la ligamentele genunchilor, probleme ce pot fi rezolvate de medici.

"Am vorbit de curând cu Bernando, iar în acest moment prioritatea noastră este să-i oferim jucătorului tot suportul de care are nevoie. Bineînţeles, pe de altă parte, nu ne dorim ca numele clubului să fie implicat în altfel de poveşti decât cele legate de fotbal. Bernando va primi tot sprijinul nostru şi-l vom ajuta în toate demersurile legale pe care doreşte să le facă", a declarat directorul sportiv al clubului brazilian, Rene Simoes.

sursa foto: 101greatgoals.comşi generazioneditalenti.com

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.