13 adolescenţi irakieni, executaţi pentru că s-au uitat la un meci de la Cupa Asiei. Organizaţia ISIS, responsabilă

20 ian 2015 8718 afişări Special
13 adolescenţi irakieni, executaţi pentru că s-au uitat la un meci de la Cupa Asiei. Organizaţia ISIS, responsabilă

13 adolescenţi au fost executaţi în oraşul irakian Mosul de către ISIS, după ce au încălcat legile religioase impuse de organizaţia teroristă, vizionând meciul de fotbal dintre Irak şi Iordania, disputat pe 12 ianuarie, la Cupa Asiei

Teroarea semănată de Statul Islamic (ISIS) în zonele controlate provoacă situaţii incredibile în ultimele luni. Potrivit Daily Mail, 13 adolescenţi au fost executaţi în Mosul, un oraş controlat de ISIS, pentru că au vizionat meciul de fotbal dintre Irak şi Iordania, disputat pe 12 ianuarie, şi încheiat cu victoria Irakului, scor 1-0. Sursa citată notează că adolescenţii au fost prinşi ”în fapt” de către militanţii ISIS, iar pedeapsa a fost uciderea prin împuşcare, cei 13 fiind aduşi în faţa unui pluton şi executaţi cu sânge rece.

Trupurile lor zac în aer liber, iar părinţilor le e frică să le ia de acolo, din cauza ISIS”, notează Rappa este măcelărită încet, o organizaţie activistă care se opune ISIS, nu înainte de a afirma că ”crima” de care s-au făcut vinovaţi adolescenţii este încălcarea codului religios prin vizionarea unui meci de fotbal.


Daily Mail a realizat o hartă care arată teritoriile sub ocupare ISIS. În doar şase luni, acestea s-au mărit considerabil (roşu cu alb)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.