Soţia lui Mihai Bobonete e superbă! De ce s-au căsătorit abia după 25 de ani de relaţie

23 iul 2019 22190 afişări Sport Life
Soţia lui Mihai Bobonete e superbă! De ce s-au căsătorit abia după 25 de ani de relaţie
GALERIE (5 de imagini) VEZI GALERIA

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai celebrii comedianţi de la noi. Din 2003, actorul este căsătorit cu Cătălina, împreună cu care are doi copii. 

Soţia lui Mihai Bobonete e superbă! De ce s-au căsătorit abia după 25 de ani de relaţie

Soţia lui, Cătălina Bobonete, nu este prea cunoscută în spaţiul public şi a fost surprinsă de puţine ori la evenimente, alături de tatăl copiilor săi. 

Mihai Bobonete are o familie frumoasă, despre care vorbeşte de fiecare dată cu mare drag. Cătălina i-a dăruit doi copii, pe Octavian (9 ani), şi Maria (5 ani). 

Celebrul actor şi Cătălina sunt împreună de 25 ani, însă abia în 2003 au făcut cununia civilă şi cununia religioasă în 2017. 

'Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Şi uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Aşa că…am şi uitat cum am cucerit-o. Nunta efectiv am făcut-o anul trecut, dar a durat că a trebuit să mă conving, ştii…25 de ani că vreau să rămânem. Glumesc! (…) Am o relaţie destul de bună cu copiii, nevasta mă iubeşte, eu o iubesc pe ea aşa că suntem fericiţi'a declarat actorul pentru VIVA!.

Mihai Bobonete are cu ce se mândri. Cătălina este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi profesează ca make-up artist. 

Într-un interviu, actorul a explicat cum reuşeşte să găsească un echilibru între serialul în care joacă, reclame, standu-up, improvizaţie, pescuit şi familie.

'Familia e familie, aici nu negociez timpul şi atribuţiile mele de părinte şi de soţ, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult şi abia după vin emisiunile din televiziune şi spectacolele mele de stand-up comedy şi impro.

Pescuitul, pentru mine, e liniştea care îmi încarcă bateriile şi mă menţine bun şi visător, soţia mă ţine veşnic îndrăgostit, copiii mă ţin tânăr, serialul mă ţine cunoscut şi apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi menţin umorul şi buna dispoziţie, aşa că voi găsi timp pentru toate de fiecare dată', a declarat Bobonete pentru Libertatea. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.