Legătura prea strânsă dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglu a afectat căsnicia cu Toni Iuruc! Detaliile uluitoare ale apropierii dintre campioană și antrenorul ei: exemplele Nisa, Wimbledon și Mykonos! | EXCLUSIV + FOTO ÎN PREMIERĂ

  • Publicat:
  • Actualizat:

Apropierea din punct de vedere sportiv dintre Simona Halep (31 de ani) și Patrick Mouratoglou (52 de ani) a coincis cu ruptura dintre tenismenă și soțul ei, Toni Iuruc. De altfel, divorțul dintre cei doi a fost anunțat ÎN EXCLUSIVITATE MONDIALĂ, miercuri la prânz, de către PROSPORT (DETALII AICI!).

Azi, revenim cu amănunte pe care le dezvăluim în premieră! O serie de evenimente din ultima perioadă, pe care le prezentăm cronologic, arată că legătura nou creată între Simona și Patrick a dus la destrămarea căsniciei româncei.

Relaționarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou este tipică unui cuplu. Se știe foarte bine că în tenisul feminin, inclusiv in cel românesc de cel mai înalt nivel, exista acest amantlâc mascat de un contract jucătoare-antrenor.

Legătura prea strânsă dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglu a afectat căsnicia cu Toni Iuruc! Detaliile uluitoare ale apropierii dintre campioană și antrenorul ei: exemplele Nisa, Wimbledon și Mykonos! 

De-a lungul timpului se poate observa că Simona Halep nu a „mișcat” în fața lui Patrick Mouratoglou, deși au fost situații similare cu alți tehniceni în care sportiva noastră a ieșit din tipare.

5 argumente care par în favoarea unei apropieri Halep – Mouratoglou:

1. La niciun turneu Toni Iuruc nu a fost prezent de când Simona Halep a semnat contractul cu Patrick Mouratoglou adică din 7 aprilie 2022

2. Concesia făcută la Roland Garros, unde părinții Simonei, fratele ei cu familia (soție, fiica Tania) și alte opt rude de machidoni (aduși de tatăl Stere), a fost un dezastru: Halep a pierdut in turul 2 în fața unei chinezoaice mediocre. Imediat, Mouratoglou a postat un mesaj că vina este în totalitate a lui…

În același timp însă, surprinzător, Simona Halep i-a luat apărarea antrenorului și a concediat-o pe Virginia Ruzici.

3. Tot atunci, Simona Halep a semnat un contract de management cu o suedeză, Nina Wennerstrom, cea mai bună colaboratoare a lui Mouratoglou (fostă jucătoare de tenis, Wennerstrom este cea mai influentă femeie din sportul scandinav).

4. Chiar dacă Simona Halep s-a antrenat în mai multe etape la academia lui Mouratoglou de pe Coasta de Azur (Biot, 15 km distantă de Nisa), Toni Iuruc nu a fost niciodată cu Simona Halep în acele stagii de pregătire;

5. Simona Halep a plecat în Statele Unite la începutul lunii august fără Toni Iuruc: acesta a „zburat” la New York pentru câteva zile înainte de US Open și numai după ce Simona Halep a abandonat la Cincinnati (la două zile după ce cucerise titlul la Toronto). Informațiile obținute de PROSPORT scot la iveală faptul că la New York, unde Simona și Toni s-au întâlnit înainte ca ea să intre în concurs la US Open, cei doi au avut câteva discuții mai aprinse.

Simona Halep a închiriat o vilă la Londra, Toni Iuruc nu a apărut

Important: Toni Iuruc a zburat in SUA imediat ce în țară ar fi apărut un articol că relația dintre Halep și Mouratoglou este dubioasă! Informații care încep, ușor, ușor, să capete contur.

De altfel, PROSPORT a aflat, în exclusivitate, că la Wimbledon Simona Halep a închiriat o vilă cu șase dormitoare lângă arenă, dar, surprinzător, Toni Iuruc (CITEȘTE AICI REACȚII LUI LEGATĂ DE DIVORȚ) nu a ajuns la Londra!

“Plec de aici!”, sunt cuvintele lui Mouratoglou care i-au stârnit Simonei Halep hohote de râs la Wimbledon. Tenisul de masă pe terasa casei era distracția care o relaxa pe Simona mai ales când îl învingea pe antrenorul francez…

După ce Halep a fost învinsă la French Open, Patrick Mouratoglou a postat o declarație cum că ar fi fost vina lui, că se aștepta la mai mult de la el însuși, trebuia să facă mai bine. La întrebarea “Ai simțit că nu era la înălțimea standardelor tale, nu-și făcea treaba atât de bine pe cât ar fi putut?”, Simona Halep s-a blocat și, după secunde bune de ezitare în care s-a uitat exact la antrenorul francez, fără să aibă voie în sala de conferințe a încercat să găsească un răspuns elegant:

SIMONA HALEP: “Bună întrebare. Foarte bună întrebare (zâmbind)” Conștient că Halep este în mare dificultate, Mouratoglou a fost inspirat și, în gura mare, a făcut haz de necaz: “Ca să poți răspunde voi părăsi camera, vrei!?”

SIMONA HALEP: (Râsete.) Acesta decizie este una bună. Corespondentul New York Times din sală de conferințe nu s-a abținut:
“În America am spune: ce naiba a fost asta? A fost momentul care a iscat o casacadă de hohote de râs, iar Simona Halep a izbutit să încropească un răspuns diplomatic:

SIMONA HALEP: “Ei bine, nu, nu aș spune că nu a fost suficient de bun așa cum a scris în postare. Am fost doar panicată eu în timpul meciului (n.r. – partida din turul 2 de la Roland Garros în care a invocat un atac de panică). Nu am suportat prea bine presiunea. Nu știam că va posta.

Nu mă anunță ce postează. Am fost, da, surprinsă, șocată, că a făcut acea postare și a luat totul asupra lui. Dar nu era vina lui.

Eu am fost din cauză că nu am fost în stare să mă descurc mai bine și chiar să mă calmez atunci când am intrat în panică. Dar a fost nou și pentru mine și nu am fost suficient de bună. Dar suntem mult mai buni decât în ziua aceea, după ziua aceea.

Probabil că amândoi învățăm unele lucruri unul despre celălalt. Acum ne vom descurca mai bine cu astfel de situații”.

Halep despre Mouratoglou: „Dar el îmi dă timp. Are răbdare. El mă sprijină în tot ceea ce fac”

Mouratoglou este nedezlipit de Halep inclusiv la interviuri, indiferent de locul unde sunt programate cu toate că regulamentul, strict, punctual și de o exigență neîntâlnită la turneele de tenis, nu îi permite prezența. Cu toate acestea, francezul îi face fotografii Simonei, filmează, discută cu producătorii TV sau cu oficialii media, Wimbledon sau WTA:

SIMONA HALEP: “Ei bine, sincer, nu mă așteptam să am această șansă de a lucra cu Patrick când am fost la academia lui. Sunt foarte onorată să-l am în echipa mea. Este un antrenor grozav și are multă experiență. A lucrat atâția ani cu cea mai bună jucătoare din lume. Presiunea este acolo și asta înseamnă să fii tare bun.

Dar el îmi dă timp. Are răbdare. El mă sprijină în tot ceea ce fac. Încearcă să mă înțeleagă pentru că cred că acesta este principalul lucru pe care îl vreau de la un antrenor, să mă înțeleagă, pentru că sunt destul de dificilă de cele mai multe ori. Da, se descurcă grozav la asta.

Simt că mă îmbunătățesc”, a afirmat Halep fără a fi incomodată de prezența lui Patrick Mouratoglou la oricare acțiune la care participă la “Wimbledon”.

Simona Halep, casă la Wimbledon fără Toni Iuruc

La Wimbledon, Simona Halep a închiriat cu 10.000 de euro pe săptămână o casă la câteva minute distanță de arena centrală unde poate ajunge și pe jos cu intenția de a evita traficul infernal din Londra Dacă în perioada în care era antrenată de Darren Cahill, grătarele erau încinse de Andrei Pavel, acum masa de tenis de pe terasa casei a fost locul unde Simona s-a distrat alături de Mouratoglou.

De reținut însă faptul că, pe perioada turneului, Toni Iuruc nu a ajuns și el la Londra. Simona a rămas acolo doar cu antrenorul ei.

Mykonos, locul unde s-au întâlnit deși erau înconcedii diferite

Halep și Iuruc s-au regăsit însă în ultima lor vacanță, la Mykonos, dar în același loc a apărut, imediat, și Mouratoglou cu yachtul său și împreună cu noua soție și cei 3 copii.

Sursele noastre susțin că famila Halep, prin tatăl Stere, s-a ocupat de organizarea vacanței de la Mykonos pentru ca Toni Iuruc și Simona Halep să detensioneze conflictul dintre ei. Nu s-a reușit, Simona lăsând de înțeles că nu este dispusă la o reconciliere. Apropiații spun că Stere Halep a dorit ca fiica lui să continue această relație, dar sportiva nu a mai dorit și a spus un clar „Nu”.

Plecată către Statele Unite fără Mouratoglou, care mai rămăsese în vacanța din insula grecească, Simona Halep i-a cerut in mod expres antrenorului francez să zboare de urgență la Toronto!

Înainte ca Mouratoglou să ajungă în SUA, Simona Halep îl concediase pe ultimul român din stafful ei: Theo Cercel a „zburat” cu ea la Washington (unde a jucat primul turneu american înainte de Toronto) și a fost dat afară de Simona Halep a doua zi după aterizarea la Washington!

Cercel era cel mai vechi colaborator al Simonei, ceea ce a alimentat zvonurile că Mouratoglou îi ceruse să scape de Theo. Din această cauză, Halep s-a certat rău cu Ion Țiriac, întrucât Simona i-l „furase” pe Cercel Soranei Cîrstea, care-l angajase pe preparatorul român după ce Halep îl concediase, anterior, în ianuarie 2020!

De ce nu a fost Ion Țiriac la nunta Simonei Halep?

Supărarea lui Ion Țiriac a fost generată de faptul că miliardarul a vrut ca Halep să-l împartă pe Cercel cu Cîrstea, numai că Simona nu a acceptat! Este motivul pentru care Ion Țiriac nu a fost la nunta Simonei, iar Halep a renunțat la penthouse-urile de la Stejarii și și-a cumpărat casă pe strada Herăstrău, în zona parcului Bordei.

Practic, de când a început să lucreze cu ea, Patrick Mouratoglou a făcut curățenie în jurul Simonei Halep. Acum, nu mai există nici un român în preajma ei decât doi angajați francezi ai lui Mouratoglou, sparring partenerul Arnaud Restifo și fizioterapeuta Candice Gohier.

Cea mai mare surpriză: Halep și Mouratoglou în avion, Toni Iuruc în altă lojă

Și, în toată această poveste, ar mai fi un lucru tare interesant: când Horia Tecău a avut meciul de retragere la Cluj, Simona Halep a venit cu un avion particular de la Nisa împreună cu Mouratoglou! Toni Iuruc a fost și el la Cluj, dar Simona l-a lăsat pe soțul ei acolo, când s-a întors la Nisa, dar cu Mouartoglou în avion!

La acea deplasare, Simona Halep a semnat cu BMW (asta pentru a-i arăta lui Ion Țiriac că, într-un fel, nu-i pasă de contractul cu Mercedes), iar – la evenimentul oficial – sportiva l-a invitat pe locul din față al mașinii pe Patrick Mouratoglou, în timp ce Toni Iuruc a mers pe bancheta din spate a noului model de SUV BMW.

Mai mult, în timpul meciului, Toni Iuruc nu a stat, așa cum se obișnuia, în loja familiei Simonei Halep, ci într-o lojă în care se aflau doi directori de la Banca Transilvania!

Patrick Mouratoglou, despre cum a simțit că nu are cum să nu lucreze cu Simona Halep: „Am trăit emoții incredibile fiind pe teren cu ea. M-am gândit: ‘wow, nu am terminat deloc cu asta’. Și i-am spus: ‘mulțumesc, pentru că datorită ție iubesc din nou meseria pe care o iubesc așa mult, și credeam că n-o mai iubesc’. Mi-am zis: ‘imaginează-ți că toată lumea ar vrea să lucreze cu tine, pe cine alegi? Și mereu mă întorceam la ea. Și mi-a fost clar.”

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce s-a ales de Florin Birică, primul câștigător "Dansez Pentru Tine" de la Pro TV. Ce a făcut, de fapt, cu premiul de 60.000 de euro
Ce s-a ales de Florin Birică, primul câștigător "Dansez Pentru Tine" de la Pro TV. Ce a făcut, de fapt,…
„Jaful“ Made in China din Qatar: Imagini incredibile cu magazinele FIFA, la Doha REPORTAJ | adevarul.ro
„Jaful“ Made in China din Qatar: Imagini incredibile cu magazinele FIFA, la Doha REPORTAJ | adevarul.ro
Miss Croaţia riscă închisoarea? Ar fi fost raportată la autorităţile din Qatar din cauza ţinutei sale vestimentare
Miss Croaţia riscă închisoarea? Ar fi fost raportată la autorităţile din Qatar din cauza ţinutei sale vestimentare
Ruptură în vestiarul Germaniei înainte de eliminarea de la Mondial! De la ce a pornit totul
Ruptură în vestiarul Germaniei înainte de eliminarea de la Mondial! De la ce a pornit totul
Tragedie la concertul de Crăciun de la Halle al trupei Kelly Family. Trupa și-a anulat concertul
Tragedie la concertul de Crăciun de la Halle al trupei Kelly Family. Trupa și-a anulat concertul
Doar ROMÂNII ADEVĂRAȚI vor ști! Ce simbol e ASCUNS în drapelul României?
Doar ROMÂNII ADEVĂRAȚI vor ști! Ce simbol e ASCUNS în drapelul României?
N-a văzut că e filmată şi a băgat mâna în 🙊 O recunoşti? E celebră
N-a văzut că e filmată şi a băgat mâna în 🙊 O recunoşti? E celebră
AU ATACAT RUSIA! Informația venită chiar acum. S-a declanşat JIHADUL
AU ATACAT RUSIA! Informația venită chiar acum. S-a declanşat JIHADUL
Orașul din România cu cel mai curat aer. Surpriză! Nu e nici Brașov, nici Iași
Orașul din România cu cel mai curat aer. Surpriză! Nu e nici Brașov, nici Iași
De ce nu e bine să-ți sufli nasul cu gura închisă sau să înghiți secrețiile
De ce nu e bine să-ți sufli nasul cu gura închisă sau să înghiți secrețiile
SCANDAL: Guvernul a dat 390.000 de euro pe o petrecere. Au participat doar 6 persoane!
SCANDAL: Guvernul a dat 390.000 de euro pe o petrecere. Au participat doar 6 persoane!
Sterling, trimis acasă de la Mondiale: Motivul unei decizii radicale | adevarul.ro
Sterling, trimis acasă de la Mondiale: Motivul unei decizii radicale | adevarul.ro
BANCUL ZILEI. Alinuța: Mama, azi la școală ne-au făcut testul de virginitate!
BANCUL ZILEI. Alinuța: Mama, azi la școală ne-au făcut testul de virginitate!
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Poze nud cu Daniela și Ana Crudu de pe OnlyFans! Aici le vezi gratis fără haine
Poze nud cu Daniela și Ana Crudu de pe OnlyFans! Aici le vezi gratis fără haine
TOP 3 mașini perfecte pentru România: consum redus și costuri de întreținere mici
TOP 3 mașini perfecte pentru România: consum redus și costuri de întreținere mici
FOTO. Crina Abrudan, spectaculoasă pe plajele din Mexic. Face furori cu formele sale perfecte!
FOTO. Crina Abrudan, spectaculoasă pe plajele din Mexic. Face furori cu formele sale perfecte!
FOTO. Loredana Groza, la sala de fitness. Nici nu zici că are 52 de ani
FOTO. Loredana Groza, la sala de fitness. Nici nu zici că are 52 de ani