Înregistrarea cu răpirea Luizei a dispărut şi ce martor-bombă e o fantomă pentru procurori! Cine vrea distrugerea Dosarului Caracal?

27 aug 2019 27069 afişări Sport Life
Înregistrarea cu răpirea Luizei a dispărut şi ce martor-bombă e o fantomă pentru procurori! Cine vrea distrugerea Dosarului Caracal?

Noi detalii apar în cazul care a zguduit România de mai bine de o lună. Cine vrea distrugerea Dosarului Caracal şi ce interese sunt în spatele ascunderii adevărului? Avocatul familiei Melencu face dezvăluiri cutremurătore. Sunt informaţii de ultimă oră, care aruncă întreaga anchetă sub semnul incertitudinii: înregistrarea cu răpirea Luizei a dispărut de la dosar, iar martorul care a văzut-o ultima dată în viaţă nu a fost nici măcar audiat iniţial!

Cazul crimelor din Caracal se complică pe zi ce trece, deşi lucrurile ar trebui să devină mai clare. Gheorghe Dincă a făcut mărturisiri importante despre faptele sale, dar anchetatorii încă au probleme în stabilirea concretă a modului dispariţiilor Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu. După problemele cu INML legate de resturile găsite în curtea criminalului şi testele ADN învăluite în mister, după bâjbâiala autorităţilor în ceea ce priveşte stabilirea vinovăţiei celor de la 112, noi lucruri incredibile ies la iveală. Dacă nu ar fi reale, ai putea crede că sunt rodul imaginaţiei un scenarist SF.

Un martor vital, o fantomă pentru procurori!

Avocatul Tonel Pop a făcut dezvăluirile care îţi furnică pielea pe mâini la Antena 3, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei. Este vorba despre România pură, România în care martorii care pot oferi amănunte-cheie într-o anchetă sunt inexistenţi pentru cei care ar trebui să îi audieze. Concret: persoana care a văzut-o ultima dată în viaţă pe Luiza Melencu nu a fost anchetată de procurorii de la sediul central, care nici măcar nu ştiau de existenţa ei până la intervenţia avocatului!

Dosarul dispariţiei Luizei, pur şi simplu, nicio pagină nu a vrut să ne arate nimeni din acest dosar, dar pe măsura avansării cercetărilor, au trebuit să discute şi despre acest lucru. Vă spun în premieră, şi cel puţin răspicat, că acest dosar Luiza, dispariţia Luizei, în mare măsură a dispărut. A dispărut odată cu Luiza. Pe parcurs. Trebuie să nu minalizăm roul nefast pe care l-au avut primii anchetatori care au avut acest dosar. Există ca în orice caz al unei disparţii, atunci când o persoană este găsită moartă sau este dispărută, cel mai important element este ultima persoană care te-a văzut în viaţă. Ultima persoană care a văzut-o pe Luiza în viaţă, eu am adus-o în faţa procurorilor DIICOT central şi aceştia s-au mirat că nu ştiau de existenţa acestei persoane, care a mai fost audiată de patru ori în dosarul iniţial, plecând de la poliţia zonală, trecând pe la Parchetul Judecătoriei şi la Caracal, şi la Craiova, şi în cele din urmă ajungând la DIICOT structura Teritorială Craiova. Pe acest parcurs, acea persoană a avut cel puţin patru audieri. Cei care au acum acest caz nu ştiau că există acea persoană, ca să nu mai vorbim de declaraţiile acelei persoane, de natura faptelor relatate de acea persoană şi de conjunctura amplă în care acea persoană a văzut, ştie, cunoaşte şi a fost şi audiată”, a declarat Tonel Pop, la Antena 3.

Cum a putut să dispară o înregistrare din ziua dispariţiei Luizei? Mama fetei a văzut-o, acum nimeni nu mai ştie nimic de ea!

Asculţi, te ciupeşti să vezi dacă nu este un coşmar şi te cruceşti! Când crezi că nimic nu poate depăşi o astfel de situaţie aberantă, apare o informaţie şi mai neverosimilă: o înregistrare de pe camerele de luat vederi, în care apărea Luiza în momentul dispariţiei, a dispărut fără urmă de la dosar!

Mai mult decât atât, la început au fost o serie de înregistrări. Există undeva, pe colţul unei case, în intersecţia aceea a groazei, existau trei camere de luat vederi în spic, pe un colţ de clădire, care filma absout tot ce putea fi luat: venirea Luizei, plecarea Luizei, maşina lui Dincă şi tot ce s-a întâmplat acolo. Aceste sisteme de supraveghere, înregistrările lor au fost ridicate de către aceşti poliţişti, anterior sosirii la structura centrală şi anterior sosirii în dosarul DIICOT Craiova, sunt date şi sunt şi chestiuni concrete, persoane care au văzut acele înregistrări, una din înregistrări care iarăşi a dispărut. Nu mai ştie nimeni de ea şi nici cei care au acum dosarul de la structura centrală nu au auzit de aşa ceva. Chiar mama Luizei a văzut-o în acel dosar. Au dispărut şi înregistrările în mare parte”, a mărturisit Tonel Pop, conform Antena 3. Absolut terifiant! Cum a putut să dispară o înregistrare atât de importantă? E vorba de incompetenţă sau de o mână criminală? Cine vrea distrugerea Dosarului Caracal?

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.