Gest tulburător al lui Gigi Becali pentru copilul abandonat de părinţi! Câţi bani i-a dat bunicii care îl creşte

Vineri, 14:17 15877 afişări Sport Life
Gest tulburător al lui Gigi Becali pentru copilul abandonat de părinţi! Câţi bani i-a dat bunicii care îl creşte

Gigi Becali este renumit pentru gesturile caritabile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. De data aceasta, afaceristul a fost atât de impresionat de situaţia unui copil abandonat de părinţi, încât a scos din buzunar o sumă considerabilă pentru a-l ajuta pe băiat.

Gest tulburător al lui Gigi Becali pentru copilul abandonat de părinţi: 5.000 de lei, dăruiţi bunicii!

Faptele bune ale lui Gigi Becali i-au făcut pe zeci de oameni nevoiaşi să meargă, în ultimele zile, la „palatul” omului de afaceri de pe Aleea Alexandru, în speranţa că vor fi ajutaţi. 

„Ne ajută, cum să nu ne ajute dânsul? E generos şi sufletist. Îi e milă de noi, de amărâţi şi mereu ne dă câte ceva, cât consideră dânsul că merită fiecare. Stăm cât trebuie aici, acum s-a încălzit, a venit vara”, a spus, pentru Ştirile Kanal D, un cetăţean care avea lacrimi în ochi.

Înainte de ziua lui, care a fost pe 25 iunie, finanţatorul FCSB a fost extrem de impresionat de o bătrânică pe care a găsit-o în faţa casei sale, cu un copilaş în braţe. Băieţelul a fost abandonat de părinţi, care au plecat din România şi nu l-au mai căutat de doi ani, iar pensionara a rămas să se ocupe de cel mic. Înlăcrimată, femeia i-a povestit lui Becali că nu se poate descurca, având o pensie mică, şi că are restanţe de 3.000 de lei la întreţinere. 

Afaceristul a felicitat-o pe bunică pentru felul în care are grijă de nepot, care era curat şi îmbrăcat frumos, apoi a scos din portofel 5.000 de lei, pe care i-a dăruit femeii. 

„Nici n-am mai avut puterea să spun un mulţumesc clar, de emoţie. Am început să plâng de fericire şi nu pot să vă spun cât sunt de bucuroasă că, între atâţia oameni răi, există raza aceasta de lumină în persoana domnului Gigi Becali. Nu mai există în România un asemenea suflet”, a spus bunica, extrem de emoţionată şi recunoscătoare pentru gestul afaceristului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.