Gabriela Firea, operată din nou! Ce au descoperit medicii şi ce se întâmplă cu Primarul Bucureştiului

29 iun 2019 41295 afişări Sport Life
Gabriela Firea, operată din nou! Ce au descoperit medicii şi ce se întâmplă cu Primarul Bucureştiului
Problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap edilului Capitalei. Gabriela Firea, operată din nou la colon. Intervenţia a fost efectuată la spitalul “Dr. Ioan Cantacuzino” de echipa doctorului Iulian Brezean.

Gabriela Firea, operată din nou! Care este starea de sănătate a primarului

Vineri a fost o nouă zi dificilă pentru Gabriel Firea. Ea a suferit o intervenţie chirurgicală la colon, a doua în acest an, după cea din luna martie. Ca şi atunci, problemele edilului au fost în zona colonului. Echipa medicală a încheiat cu succes operaţia, iar primarul Bucureştiului a oferit deja prima reacţie în legătură cu starea ei de sănătate.

Pot să le confirm celor care m-au sfătuit insistent să mă operez în străinătate că aici, la Bucureşti , am avut parte de cel mai bun tratament, fapt confirmat şi de reputaţii specialişti din Londra care m-au consultat recent. Sunt convinsă că acesta nu este un caz singular şi că personalul medical din România merită tot respectul şi încrederea noastră.Totul a decurs fără niciun fel de complicaţii, iar acum sunt supravegheată post-operatoriu”, a fost mesajul postat de Gabriela Fire, conform Libertatea.ro.

Cine sunt medicii care s-au ocupat de intervenţia chirugicală

La fel ca şi în cazul operaţiei din luna martie, Gabriel Firea a apelat la aceeaşi echipă medicală, mulţumită fiind de rezultatul anterior. Este vorba despre echipa lui Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino.

Din aceasta au mai făcut parte Sorin Petrea, medic primar chirurgie generală, Eduard Carina, medic primar chirurgie generală, Mihaela Vilcu, medic primar chirurgie generală, şi Iulia Grigore, medic specialist ATI. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.