Cum arată văduva lui Adrian Pintea, la 12 ani de la moartea actorului

2 iul 2019 7151 afişări Sport Life
Cum arată văduva lui Adrian Pintea, la 12 ani de la moartea actorului
GALERIE (7 de imagini) VEZI GALERIA

Au trecut 12 ani de la trecerea în nefiinţă a actorului Adrian Pintea. El a murit la vârsta de 52 de ani, pe 8 iunie 2007, răpus de o boală nemiloasă: ciroză. Ultima iubire a actorului a fost Lavinia Tatomir. Cei doi s-au cunoscut când Adrian Pintea avea 43 de ani, iar ea 16 ani.

Diferenţa de vârstă nu i-a împiedicat să se iubească, iar în 2000 au devenit soţ şi soţie. După moartea acestuia, Lavinia a suferit enorm, însă a ştiut cum să treacă peste toate etapele grele din viaţa sa. 

Fosta lui soţie, Lavinia Pintea Tatomir, şi-a refăcut viaţa, iar în 2004 s-a măritat pentru a doua oară cu medicul Laurenţiu Cârstea, originar din Craiova

Cum arată văduva lui Adrian Pintea, la 12 ani de la moartea actorului

În prezent, Lavinia nu mai locuieşte în Bucureşti, ci a decis să îşi urmeze actualul partener de viaţă. În urmă cu mai mulţi ani, aceasta şi-a vândut apartamentul în care ea şi Adrian Pintea au locuit împreună.

'Nu mă mai leagă absolut nimic de Bucureşti, am vândut apartamentul care era în proprietatea mea, puteţi să verificaţi. Acum sunt în Craiova. La mormânt la Adrian mă duc când am timp, însă se ocupă cineva în permanenţă de el', spunea văduva lui Adrian Pintea, pentru Click!

Ea s-a mutat în Craiova, unde lucrează ca medic specialist psihiatru la Spitalul Filantropia Craiova. La cei 39 de ani ai săi, văduva lui Adrian Pintea arată mai bine ca oricând şi este total schimbată, semn că a reuşit să treacă peste moartea actorului. În cele mai recent imagini publicate de Lavinia pe reţelele de socializare, aceasta radiază de fericire şi pare că şi-a găsit sufletul pereche.

'Soţul meu nu a suferit niciodată de cancer. Decesul său a survenit în urma unui şoc septic post-implant dentar (lucru pe care, cu discreţie, l-am ţinut cât mai la distanţă de presă) care a decompensat o hepatită cronică tip B, acutizată în urma unui mod de viaţă nu tocmai sănătos, specific boemei lumii teatrului, în tinereţile zburdalnice.

Am tăcut ani de zile şi am îndurat tot felul de acuze, chiar din partea familiei soţului meu, cu toate că, pe lângă un dosar medical impresionant, deţin fotografii document înfăţişându-l pe soţul meu, Adrian, care ar putea arunca lumea medicală, şi nu numai, în aer, într-un război al acuzaţiilor, şi m-ar putea oricând absolvi de tot felul de vini imaginare şi acuzatii fără fond', mărturisea Lavinia Tatomir, în urmă cu ceva ani. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.