Cum arată Mihaela, prima nevastă a lui Cristi Borcea, după ce şi-a găsit un nou iubit! Cu cine s-a cuplat femeia după ce a avut grijă să slăbească

17 iul 2019 14349 afişări Sport Life
Cum arată Mihaela, prima nevastă a lui Cristi Borcea, după ce şi-a găsit un nou iubit! Cu cine s-a cuplat femeia după ce a avut grijă să slăbească
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Mihaela Borcea zâmbeşte din nou! Fosta soţie a lui Cristi Borcea este fericită în braţele fostului ei angajat, Sorin Rap. Mihaela şi Sorin sunt împreună de mai mulţi ani, deşi abia la începutul lui 2018 au decis să nu se mai ascundă. 

Cum arată Mihaela, prima nevastă a lui Cristi Borcea, după ce şi-a găsit un nou iubit!

Ea a divorţat de Borcea în 2011, după ce a fost timp de 23 de ani soţia fostului acţionar de la Dinamo şi i-a dăruit 3 copii, Patrik şi gemenii Antonio şi Mihai. 

Acum, se pare că apele s-au liniştit în viaţa sa şi este mai fericită ca niciodată. Femeia de 49 de ani se iubeşte cu Sorin de ani buni, timp în care el a fost şoferul ei. Înainte de asta, a lucrat ca poliţist.

Atunci când s-a aflat de relaţia celor doi, soţia lui, Angela, a ieşit în public şi a acuzat-o că i-a furat bărbatul. La vremea respectivă, fosta soţie a bossului de la Dinamo a negat orice relaţie cu angajatul său.

Cele mai noi imagini cu Mihaela Borcea şi Sorin Rap demonstrează că cei doi se iubesc ca doi adolescenţi. Mai mult de atât, Mihaela a reuşit să slăbească kilograme bune în ultima perioadă, iar acum îşi permite să poarte ţinute sexy şi mulate. 
 
Deşi nu mai este doamna Borcea, Mihaela se ocupă în continuare de afacerile lui Cristi şi este manager al hotelului din Olimp pe care acesta în deţine. În plus, se zvoneşte că Borcea vrea să se extindă cu afacerile pe litoral, chiar dacă se află în închisoare, şi să se ocupe de tranzacţii nimeni alta decât Mihaela. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.