Cea mai ciudată dietă! Acest bărbat a mâncat numai cartofi, timp de un an! E incredibil cum poate să arate acum. FOTO

22 iul 2017 56673 afişări Sport Life
Cea mai ciudată dietă! Acest bărbat a mâncat numai cartofi, timp de un an! E incredibil cum poate să arate acum. FOTO 5 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7909/16032804/2/taylor-cartofi-2.jpg

Un bărbat din Australia a reuşit să uimească întreaga lume cu o dietă bazată exclusiv pe cartofi, care a dat rezultate nebănuite.

Andrew Taylor îşi promitea pe 1 ianuarie că nu se va atinge de alte alimente în afară de cartofi, iar 12 luni mai târziu a apărut în faţa lumii ca un om total schimbat.

Andrew Taylor, la o lună după ce începuse dieta

Nu numai că a slăbit peste 50 de kilograme, dar spune că a reuşit să depăşească şi depresia care îl chinuise în anul precedent, fără să fie nevoit să apeleze la vreun medicament. Andrew Taylor recunoaşte că era dependent de mâncare şi spune că primele două săptămâni în care a ţinut dieta numai cu cartofi au fost infernale.

"Sufeream de depresie, iar dieta cu cartofi m-a ajutat. Nu iau antidepresive şi simt că am depăşit complet problema. Iar noaptea dorm mult mai bine. În ultimii 10 ani m-am confruntat cu dureri de încheieturi în urma accidentărilor suferite când jucam fotbal, dar şi acestea au trecut. Mi-am îmbunătăţit viaţa în mai multe aspecte decât îmi imaginam mâncând numai cartofi.Am realizat că sunt dependent de mâncare şi am început să mă gândesc că dacă eşti alcoolic, renunţi la alcool, iar dacă eşti dependent de droguri, renunţi la droguri. Dar la mâncare nu poţi renunţa... Am vrut însă să ajung cât mai aproape de asta şi m-am întrebat dacă există un singur tip de mâncare pe care să-l pot consuma, iar cartofii au ieşit cel mai bine.

Pur şi simplu îţi poţi lua toţi nutrienţii de care ai nevoie din cartofi. Toată lumea ştie că au mulţi carbohidraţi, dar au şi destule proteine şi grăsimi. În plus, reprezintă o sursă foarte bună de fibre, vitamina C şi fier", povesteşte Andrew Taylor în publicaţia australiană news.com.au.

Bărbatul cântărea 151 de kilograme când a început dieta, iar în decembrie a coborât prima dată sub 100 de kilograme (99 kg mai exact). Acesta consumă în fiecare zi între 3 şi 4 kilograme de cartofi, în diferite forme - fierţi, piure sau copţi - şi spune că a reuşit să-şi menţină şi viaţa socială luând după el preparate din cartofi la toate petrecerile la care era invitat.

Din noul an, bărbatul va renunţa la dieta strictă şi va introduce şi alte produse în alimentaţia sa, însă cartofii vor rămâne de bază.

Înainte şi după. Transformarea lui Andrew Taylor în 11 luni


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.