Ce fac Mattia Montini și Riccardo Piscitelli când nu joacă în play-out?! Italienii lui Dinamo se simt ca acasă, la București! Ce au făcut cei doi în mall | GALERIE FOTO EXCLUSIV

Publicat: 10 Mar. 2020, 00:14 Sport Life

Mattia Montini și Riccardo Piscitelli s-au acomodat rapid în România. Deși lucrurile la Dinamo stau mai prost ca niciodată, atât din punct de vedere al rezultatelor, dar mai ales în ceea ce privește stabilitatea financiară, cei doi italieni încearcă să găsească puțin timp pentru ei, printre antrenamente și traficul aglormerat din București.

ProSport i-a surprins pe Montini și Piscitelli în timp ce au mâncat la restaurant într-unul dintre marile centre comerciale ale Capitalei, fiind însoțiți de soția atacantului. Aceștia s-au simțit în largul lor în timpul plimbării, fiind relaxați mai tot timpul.

 

Ulterior „câinii” din Peninsulă s-au îndreptat spre magazinul unei celebre rețele de telecomunicații pentru a-și achita facturile. Aceștia au discutat cu personalul, după care au vizitat și câteva magazine de încălțăminte sportivă.

 

Italienii lui Dinamo se tem de coronavirus

 

Portarul roș-albilor Riccardo Piscitelli, atacantul Mattia Montini și mijlocașul Diego Fabbrini au vorbit în urmă cu două săptămâni despre  modul în care coronavirusul le-a afectat familiile aflate în Italia.

„Familia mea este bine pentru moment, deoarece se află în nordul Lombardiei la o oră, oră și jumătate distanță de epicentru. Părinții mei sunt ok în acest moment, dar se află în carantină”, a declarat portarul dinamovist Riccardo Piscitelli.

Goalkeeperul roș-albilor a continuat: „Totuși, ne e frică de ce se poate întâmpla. Școlile, universitățile sau locurile unde se adună mulți oameni sunt închise. E un lucru normal în astfel de condiții”.

Mijlocașul Diego Fabbrini, al treilea italian din lotul lui Uhrin, a declarat. „Tot ce știu este că sunt 150 de persoane infectate în Italia și e o oarecare stare de panică. Dar în orașul unde locuiește familia mea e totul ok. Sper că totul va fi bine”.

 

Publicat: 10 Mar. 2020, 00:14 Sport Life
Pe aceeași temă