Anunţ de ultimă oră despre Mihai Constantinescu şi deconectarea de la aparate: "E crimă!"

9 iul 2019 29848 afişări Sport Life
Anunţ de ultimă oră despre Mihai Constantinescu şi deconectarea de la aparate: "E crimă!"
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Mihai Constantinescu se află de peste 50 de zile în comă, de la jumătatea lunii mai, la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Îndrăgitul artist a suferit un stop cardio-respirator, iar starea lui de sănătate este în continuare gravă. 

Anunţ de ultimă oră despre Mihai Constantinescu şi deconectarea de la aparate: "E crimă!"

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de recuperare. Toţi cei apropiaţi speră la o minune şi se roagă neîncetat pentru sănătatea lui. 

Monica Pop a făcut dezvăluiri recente despre Mihai Mihai Constantinescu, după ce s-a speculat că solistul ar putea fi deconectat de la aparate. Medicul oftalmolog a publicat un mesaj dur pe contul său de socializare. 

'Cum să condamne un medic un pacient la moarte sigură?! Terminaţi cu ştirile nesimţite despre deconectarea de la aparate a lui Mihai Constantinescu, mare artist şi drag prieten! Aceste lucruri nu au legatură cu realitatea! Pe lângă faptul că Simona, draga, sensibila şi iubitoarea lui soţie nu ar fi fost niciodată de acord, legea nu permite aşa ceva în niciun caz. Nici deconectarea, nici eutanasia. Acestea sunt echivalate cu crima!', a fost mesajul Monicăi Pop.

'Medicii au menirea de a da viaţă şi sănătate, nu de a o lua cu buna ştiinta! Cum să condamne un medic un pacient la moarte sigură?! Ca să nu uităm că, dacă există o şansa cât de mică, trebuie făcut totul pentru a o valorifica! Am văzut nenumărate cazuri de reuşită! Şi de eşec! Dar, de ce să nu sperăm şi să descurajăm mereu cu răutate şi ştiri catastrofale?! Cei care publicaţi aşa ceva, nu aveţi nici suflet, nici Dumnezeu! Nici rude dragi care ar putea fi şi ei candva într-o grea situaţie medicală?! Aţi vrea să se scrie la fel?', a încheiat Monica Pop.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.