Antonia şi Velea, imaginile ruşinii pentru toţi bogătaşii! Cuplul de sute de mii de euro al României, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată!

4 iul 2019 83778 afişări Sport Life
Antonia şi Velea, imaginile ruşinii pentru toţi bogătaşii! Cuplul de sute de mii de euro al României, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată!
GALERIE (6 de imagini) VEZI GALERIA

Antonia şi Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Atât în plan amoros, cât şi în plan financiar. Cei doi au contracte pe bandă rulantă şi merg împreună la concerte, acolo unde câştigă o căruţă de bani. Însă nu numai din muzică provin banii celor doi. 

Antonia şi Velea, aşa cum nu i-ai mai văzut niciodată! Cuplul de sute de mii de euro al României umblă prin oraş cu o "conservă" învechită! Imagini exclusive

Antonia şi Alex Velea primesc sume frumuşele din reclamele la diverse produse şi contractele din televiziune. Anul trecut, sexoasa artistă a pus mâna pe un contract de milioane. Antonia a fost imaginea Volvo în România, prin urmare s-a ales cu un bolid de lux timp de un an. 

Iar ofertele nu se opresc aici. Aşa că putem să îi punem în topul fruntaş al celor mai bănoase cupluri de la noi din ţară. Deşi fiecare aduce în casă zeci de mii de euro, cuplul monden circulă cu o maşină învechită. Aşa i-am surprins şi noi zilele trecute, pe străzile din Bucureşti. Se pare că aceştia se 'zgârcesc' să circule cu o maşină mai scumpă. 

Pe o căldură toridă, Antonia şi al ei partener au făcut o plimbărică într-un automobil 'antic'. Imagini rare cu aceştia, ţinând cont că încasează sume considerabile şi îşi permit orice moft. 

Însă Alex şi Antonia au dat dovadă de modestie, momentan! Cei doi au fost fotografiaţi în timp ce coborau dintr-un Opel Insignia, model vechi, deşi şi-ar putea permite orice extravaganţă în materie de maşini.

Cel puţin Antonia, pentru că Alex Velea nu deţine permis de conducere. De obicei, rolul de şofer îl îndeplineşte un amic de-al artistului, care îl duce pe acesta oriunde are nevoie. 

De data aceasta, Alex şi Antonia au preferat să stea cuminţi pe locurile din spate, deşi solista ar putea să stea la volan. În ultimii ani, Antonia a fost surprinsă conducând numai maşini de lux, printre care un Range Rover care valorează în jur de 50.000 €. Rămâne de văzut dacă vor rupe sau nu gura târgului pe viitor în materie de achiziţii. Până atunci, urmăriţi IMAGINI EXCLUSIVE cu cei doi într-o maşină veche.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.