Andreea Marin s-a gândit să se sinucidă! Mărturisiri cutremurătoare: „A fost cazul Mădălinei Manole…”

Vineri, 18:16 4138 afişări Sport Life
Andreea Marin s-a gândit să se sinucidă! Mărturisiri cutremurătoare: „A fost cazul Mădălinei Manole…”
GALERIE (3 de imagini) VEZI GALERIA

Andreea Marin a dezvăluit recent că a trecut, la un moment dat, prin probleme emoţionale grave. Depresivă şi cu gânduri suicidale, vedeta a reuşit, totuşi, să îşi revină cu ajutorul specialiştilor. 

Andreea Marin s-a gândit să se sinucidă

Invitată acum câteva zile la un interviu pentru VIVA!, Andreea Marin a făcut mărturisiri complet neaşteptate. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că, acum 10 ani, atunci când fiica sa, Violeta, era mică, s-a luptat cu o depresie cumplită. Tocmai în acea perioadă, Mădălina Manole s-a sinucis, iar asta a emoţionat-o teribil. 

„Nu mi-a fost uşor şi mai ales în acea perioadă, că fusese anunţată moartea Mădălinei Manole. S-a creat o mare dezbatere la TV pe acest subiect, şi m-am recunoscut atunci în simptomele de care vorbeau specialiştii acolo. Asta mi-a cam mişcat cumva încrederea mea în mine, eu crezând că cei din jur doar încearcă să mă facă să mă simt prost spunându-mi că ceva nu e în regulă cu mine şi în momentul acela am mers la un specialist şi am înţeles că trebuie să recunosc: depresia nu e o vină, este o boală. E greu detectabilă, ca să zic aşa, mai ales de cel în cauză. Nu are semnale atât de clare şi uneori nu vrei”, a spus fosta soţie a lui Ştefan Bănică Junior.

„Avem insomnii, simţim o nefericire profundă deşi nu avem motive să o simţim. Suntem mereu nemulţumiţi de noi, de cei din jur., reproşăm mereu lucruri, acestea sunt semne ale unei posibil impresii. Atunci nu e atât de rău să deschidem o carte, să ne informăm, să apelăm la un specialist.  E o boală perfidă, evoluează mai repede decât crezi şi te poate duce într-un punct regretabil. Cum a fost cazul Mădălinei, în pragul sinuciderii”, a mai povestit „Zâna”. 

Vedeta a vorbit şi despre sinucidere, pe care nu o consideră o soluţie, deşi recunoaşte că a avut gânduri negre în perioada când era depresivă: „Ea pare o soluţie, deşi nu e. Mi se pare o prostie, cum să îţi iei viaţa pentru atâta lucru? Dar tu eşti un univers închis în acel moment, şi furtuna aceea interioară, ţi se pare că îi scapi pe ceilalţi de o povară, povara care devii tu în momentul în care îţi iei viaţa. Repet: acesta nu trebuie să fie un sfârşit, o decizie, se poate trăi atât de frumos şi după o depresie. Eu cred că sunt un exemplu. Ba da, şi eu ajunsesem într-un stadiu avansat. Aveam astfel de gânduri. Asta m-a speriat, aveam copil mic, bebeluş. Am zis că nu se poate, eu sunt un om responsabil, şi poate că lucrurile acestea m-au făcut să mă văd într-o balanţă echilibrată. Am avut nevoie de specialist şi de medicaţie chiar 1 an.”, a mărturisit Marin.

 
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.